Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 56 / 1052 oldal |
szerdán MILUPA ajándékcsomag
Én várok még Panadol plüssre. A legelején kitöltöttem, de csak nem akarm egérkezni 

egyetlen meglepetéslevele
Tavaszra csak megjött.

Galeria nagyvonalú cseréje, nagyon szépen köszönöm!!!!!
2 garnitúra Knorr téli szett
:N
:N
mnq
én sem kaptam, pedig már vagy 2 hónapja kitöltöttem
De ma végre megérkezett a Babavilág ajándékcsomag: 5000 ft-os vásárlási utalvánnyal, Hello Kitty-s plüssel, pénztárcával, notesszel (nem izgatták magukat, hogy kisfiúnak küldik
, meg 1 Garnier Fructis hajápolóval és 1 doboz étrendkiegészítővel kismamáknak. 
én sem kaptam, pedig már vagy 2 hónapja kitöltöttem
De ma végre megérkezett a Babavilág ajándékcsomag: 5000 ft-os vásárlási utalvánnyal, Hello Kitty-s plüssel, pénztárcával, notesszel (nem izgatták magukat, hogy kisfiúnak küldik
, meg 1 Garnier Fructis hajápolóval és 1 doboz étrendkiegészítővel kismamáknak. 
mnq
Megértem,h szomorú vagy,h nem kaptál panadol ajándékot, de sztem ne írd be mindenhova. Inkább tedd publikussá az e-mail címed,h ha vki akar privit írni neked, akkor tudjon
Megértem,h szomorú vagy,h nem kaptál panadol ajándékot, de sztem ne írd be mindenhova. Inkább tedd publikussá az e-mail címed,h ha vki akar privit írni neked, akkor tudjon

Nagyon szívesen!
Fornetti kártya
szabina357 cseréje! Köszi!
évike69 levele
köszönöm szépen!!!!
köszönöm szépen!!!!panadol plüst már nem postázzák? kb.3 hete töltöttem ki a kérdőívet, azóta semmi........
vár még rá valaki??
vár még rá valaki??
Reacska csomija - remélem az enyém is odaér ma
Hétfőn 3 GO
Ma Kismackó sátor!
Ma Kismackó sátor!

Még hétfőn go utalvány.
KKD
előbb én küldtem nekik mailt, amit a topicba beírtam, azt válaszolták. Nagynénémnek bőröndszettel lógnak, neki is ugyanazt írták, mint nekem. Szóval ne add fel
előbb én küldtem nekik mailt, amit a topicba beírtam, azt válaszolták. Nagynénémnek bőröndszettel lógnak, neki is ugyanazt írták, mint nekem. Szóval ne add fel

evimamzi levele,köszi
Én nem kaptam levelet, de akkor talán még én is reménykedhetem a bőröndszett miatt, amit október óta várok a Fa-tól.
Tery és Szné Alexandra cseréje!
Köszi!
Köszi!