szponzornak A külső szépség adottság és relatív. A belső értékek megteremtése, gondozása, fejlesztése, ápolása egész életünkön keresztül tart. Tudod, ettől válunk igazán emberré. És a stílus maga az ember. Néhány sorod stílusa és igénytelen mivolta miatt ebben a folyamatban te sokkal hátrább tartasz, mint a tapasztalatait megírt résztvevő. Javaslom, dolgozz ezen, különös tekintettel a következőkre: empátia, önkritika, udvariasság, önkontroll, megbízhatóság, szavahihetőség, kellem, korrektség - és megtanulni bocsánatot kérni! Az új évben ehhez kívánok kitartást és sok sikert, talán boldogabb ember válik belőled.
szponzor! Megnéztem az oldalt.... Én azt mondom, hogy ha ilyen dologgal foglalkozol és a nevedet (arcodat) adod hozzá, nézz körül egy kicsit, mert a honlap kifejezetten szegényes. Ilyen oldallal csak vegetálni lehet, kiemelkedni nem. Ha ilyen nyilvánosan hirdeted, keressetek meg egy hozzá értőt, minimális összegért profira elkészítik... Ami nekem a legfurcsább, hogy a lányokról készült képeken szinte mindenkinek piros a szeme. Ezt - ha már nem kértetek fel egy profi fotóst - egy számítógépen lévő programmal másodpercek alatt ki lehet javítani. Arról nem is beszélek, hogy egy középkategóriás gép használatával ez a hiba kiküszöbölhető.
A lányok között senkit nem látok rondának, de még ha így is lenne Te ezt így nyilvánosan nem írhatnád le!
A soraidból sugárzó egyszerűséget nem minősíteném és bár nem ismerem a körülményeket, egy biztos, a fórumba beírt hozzászólásod magáért beszél.
Boldog új esztendőt! wdetti

Lehet csak névrokon,vagy rokon,stb.
Kicsit sem elfogultságból
főoldal:"Az oldalt olyan sűrven frissitjük amilyen sűrven csak tudjuk"