Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 56 / 319 oldal |
Köszi!
az info@pallmall.hu-ra írjál és visszahívnak, akkor mindent el tudsz velük intézni
tök jó lenne,ha kinyitna a bolt mert már éhes vagyok.
Megadná valaki a futárcég telefonszámát vagy a pall mall számát?
Elköltözünk!
Elköltözünk!
A sim-kártya olvasó arra jó, hogy egy sim kártyán lévő adatot (tel számok, tárolt sms-ek stb) át lehessen másolni egy másik sim kártyára.
Főleg olyankor használják, amikor előfizetést váltanak vagy új feltöltőkártyát veszel.
Inkább tel. szervízesek szokták használni.
Egyszerű emberek számára nemigazán kihasználható dolog.
Főleg olyankor használják, amikor előfizetést váltanak vagy új feltöltőkártyát veszel.
Inkább tel. szervízesek szokták használni.
Egyszerű emberek számára nemigazán kihasználható dolog.
Az én ismereteim a telefonom simkártyájáig terjednek. Azt nem érdemes olvasgatni. 

Nem, mert most vasárnap itt volt a futár délután. Persze nem voltunk itthon, hiszen nem jelezte hogy mikor jönn, (máskor egyeztetnek). Azt mondta, hogy a héten még erre fog járni. Most várunk megint!!
bibor04:és még nem hívtad fel Őket?
wadgalamb
Igen a férjem egy strandsátrat még az első héten. Rá következő hétre telefonáltak is, hogy nyertünk onnan tuddjuk. Akkor azt mondták egy hónapon belül kihozzák. Azóta is várjuk.:-(((
Igen a férjem egy strandsátrat még az első héten. Rá következő hétre telefonáltak is, hogy nyertünk onnan tuddjuk. Akkor azt mondták egy hónapon belül kihozzák. Azóta is várjuk.:-(((
olvassa a simkártyát
legyen banán!
legyen banán!

Én már azt sem bánnám, ha legalább cigit raknának fel.
sim kártya olvasó engem is érdekelne, hogy mire lehet használni...
vagy a fogyasztó védők

A boltot meg bezárta az ÁNTSZ. Megromlott a sok öv.
Nyert már valaki innen a heti ajándokok közül?
A sim-kártya olvasó mire jó ?
legyen banán!
mert az sosincsen
mert az sosincsen

De lehetőleg sokszor,hogy legalább mindenki megvehesse amit szeretne.
Igen, Törpi, legyen késkészlet és takaró!
törpi,legyen igazad!