Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 56 / 246 oldal |
Postazassal egyutt két hét alatt kezemben az útlevelem,bár abszolut nem surgos,csak januarra kell a los angelesi uthoz, de akkor is megdobbentoen gyors volt.
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
elena800 miért jó h. ilyeneket veszel otthon ez lesz a tapéta?
" alt="
">
" alt="
">jelica köszönöm amit föladtál megkaptam
Jelica, írj nekik én 1 héten keresztül erőszakos voltam hogy írják jóvá és küldjenek ajándékot nekem
bomec
Bocsi.
Bocsi.
bome
Óriási szerencséd volt azthiszem!!
Engem többszöri próbálkozás után leráztak, hogy egy 20%-os kuponnal tudnak kárpótolni.....aztán kaptam egy fülest is postán, de rendkívül csalódott voltam: kb. 500 pontom veszett kárba és pólót szerettem volna a páromnak, ha tudtam volna hogy egyik napról a másikra megszűnik.....legalább írták volna jóvá a feltöltötteket az utolsó napon.....😞
Óriási szerencséd volt azthiszem!!
Engem többszöri próbálkozás után leráztak, hogy egy 20%-os kuponnal tudnak kárpótolni.....aztán kaptam egy fülest is postán, de rendkívül csalódott voltam: kb. 500 pontom veszett kárba és pólót szerettem volna a páromnak, ha tudtam volna hogy egyik napról a másikra megszűnik.....legalább írták volna jóvá a feltöltötteket az utolsó napon.....😞
Durex: közel egy hónapos eredménytelen levelezés és telefonálás után kiderült, hogy a lovesex durex oldal megszünésekor egy új ügynökség és futárszolgálat vette át a régitől a függőben lévő ügyek lebonyolítását. Egy nagyon lelkes hölgy hosszas keresés után megtalálta a csomagomat, amely egy pólóból és egy páros bögre szettből állt. Természetesen a bögrék töröttek voltak és mivel azokból már nem volt raktáron, a hölgy felajánlotta, hogy mindenből ami maradt tesz a csomagomba. Így aztán kaptam még egy pólót, pohárkészletet, usb elosztót, masszírozót, kártyapaklit, perselyt és relax golyókat is.
Akinek ilyen gondja van, annak tudok segíteni elérhetőségben.
Akinek ilyen gondja van, annak tudok segíteni elérhetőségben.
Ma hívtak a Nestlétől,elnézést kértek,egy másik Nagy Sándorné is nyert és az vette át a nyereményét, az enyémet 2 héten belül postázzák
" alt="
">
" alt="
">csiti
Igen
" alt="
">
Igen
" alt="
">VargaErzsi83 a tiéd is nagyobb dobozosak?
" alt="
">
" alt="
">A második körös mol legok nagyon jók
" alt="
">
" alt="
">Megérkezett az adidas csomag... és a táska esetében a pink az pink, nem piros, a kék meg kék nem szürke mint ahogy a megrendelőn írta..
Abba a pink táskába meg igencsak beleszerettem....gyönyörű...
Abba a pink táskába meg igencsak beleszerettem....gyönyörű...
Miért kellett máris kimosni?
" alt="
">
Használj színfogót!
A plüssökben lévő atkákat remekül ki lehet irtani, ha egy napra mélyhűtőbe teszed.
" alt="
">
Használj színfogót!
A plüssökben lévő atkákat remekül ki lehet irtani, ha egy napra mélyhűtőbe teszed.
Paint! Es milyen jol elszinezik a mosogep vizet....
Nagyon jók ezek a pennys plüssök... szép élénk színeik vannak...
Néha egy két cserének meg kell érkezni...
Tudom sok negatív érte őket én meg is most pozitívat kell hogy írjak rróluk.
bbagi és Kitti19 cserére is gond nélkül gyorsan ideért.
Köszönöm
bbagi és Kitti19 cserére is gond nélkül gyorsan ideért.
Köszönöm
Tetszik a jövő heti sorsolások listája!
" alt="
">
1 alomkonyha, 1 karibi hajóút, 1 Opel Cascada...
+ közel 500 ez meg az.
Hajrá!
" alt="
">
1 alomkonyha, 1 karibi hajóút, 1 Opel Cascada...
+ közel 500 ez meg az.
Hajrá!
Emailen is írtam nekik amit küldtek hogy vége a játéknak de ott nem válaszoltak ezért fbon írtam nekik..hajrá
" alt="
">
" alt="
">Gugu22 te hová, miylen e-mailre írtál nekik ?
Köszönöm!
Köszönöm!