Hazaértünk Párizsból. Jessie J fantasztikus volt!!!!

" alt="

"> A koncert csak és kizárólag Tuc nyerteseknek lett megtartva. Nagyon sok ország nagyon sok nyertesének. Profi szervezés volt. Egyedül a francia, ill. az angol nyelvvel adódtak nehézségeink... de megoldottuk!

" alt="

">
Tudom, hogy én egy önző állat vagyok, de esetleg eladni... v. vmi családtag?
Igen! Jobbnak láttuk így! Majd segít Fortuna megint valami nagy nyereménybe!
Gratulálok!
De ezért?

" alt="

">
Jó utat és élményekben gazdag programot kívánok a holnap kora reggel utazó a fórumos TUC Jessie J nyerteseknek Párizsba!
Én lemondtam az utat, mert a párom 4 hónapos terhes!
Egyik szemem sír a másik NEVET!
csillúzió!
Mi is most újíttattuk meg és azt mondta az ügyintéző hölgy,hogy annyira gyorsan megy az útlevél kiállítása,hogy akár ő is ki tudná adni...de nem érdekük.Így van kitalálva azért,hogy a gyorsasági,1-3 napos(nem kevés)felárat ne veszítsék el.
Postazassal egyutt két hét alatt kezemben az útlevelem,bár abszolut nem surgos,csak januarra kell a los angelesi uthoz, de akkor is megdobbentoen gyors volt.
elena800 miért jó h. ilyeneket veszel otthon ez lesz a tapéta?

" alt="

">
jelica köszönöm amit föladtál megkaptam
Jelica, írj nekik én 1 héten keresztül erőszakos voltam hogy írják jóvá és küldjenek ajándékot nekem
bome
Óriási szerencséd volt azthiszem!!
Engem többszöri próbálkozás után leráztak, hogy egy 20%-os kuponnal tudnak kárpótolni.....aztán kaptam egy fülest is postán, de rendkívül csalódott voltam: kb. 500 pontom veszett kárba és pólót szerettem volna a páromnak, ha tudtam volna hogy egyik napról a másikra megszűnik.....legalább írták volna jóvá a feltöltötteket az utolsó napon.....😞
Durex: közel egy hónapos eredménytelen levelezés és telefonálás után kiderült, hogy a lovesex durex oldal megszünésekor egy új ügynökség és futárszolgálat vette át a régitől a függőben lévő ügyek lebonyolítását. Egy nagyon lelkes hölgy hosszas keresés után megtalálta a csomagomat, amely egy pólóból és egy páros bögre szettből állt. Természetesen a bögrék töröttek voltak és mivel azokból már nem volt raktáron, a hölgy felajánlotta, hogy mindenből ami maradt tesz a csomagomba. Így aztán kaptam még egy pólót, pohárkészletet, usb elosztót, masszírozót, kártyapaklit, perselyt és relax golyókat is.
Akinek ilyen gondja van, annak tudok segíteni elérhetőségben.
Ma hívtak a Nestlétől,elnézést kértek,egy másik Nagy Sándorné is nyert és az vette át a nyereményét, az enyémet 2 héten belül postázzák

" alt="

">
csiti
Igen

" alt="

">
VargaErzsi83 a tiéd is nagyobb dobozosak?

" alt="

">
A második körös mol legok nagyon jók

" alt="

">
Megérkezett az adidas csomag... és a táska esetében a pink az pink, nem piros, a kék meg kék nem szürke mint ahogy a megrendelőn írta..
Abba a pink táskába meg igencsak beleszerettem....gyönyörű...
Miért kellett máris kimosni?

" alt="

">
Használj színfogót!
A plüssökben lévő atkákat remekül ki lehet irtani, ha egy napra mélyhűtőbe teszed.
Paint! Es milyen jol elszinezik a mosogep vizet....
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások