Két cápa panaszkodik egymásnak:
- Tegnap megettem a strandon egy dagadt nőt, de annyira hájas volt, hogy elrontottam a gyomrom.
- Én egy szőke bombázót faltam fel, de annak meg olyan üres volt a feje, hogy már egy hete nem tudok lemerülni.

" alt="

">
/Mese?!/ az emancipált hercegnőről
Volt egyszer messzi földön egy gyönyörű, önálló, magabiztos hercegnő, aki egy szép napon a kastélya melletti zöldellő mezőn, a kristálytiszta tó partján, környezeti kérdésekről elmélkedve, egyszercsak meglátott egy békát. A béka ráugrott a hercegnő térdére, és azt mondta:
- Oh, csodálatos hölgy, valamikor daliás herceg voltam, amíg el nem átkoztak, ha megcsókolnál, ismét jóvágású fiatal herceg lehetnék, és akkor, drágám, összeházasodhatnánk, beköltözhetnék a kastélyodba az anyámmal együtt, ahol
főzhetnél, moshatnál ránk, nevelhetnéd a gyerekeinket, és emiatt örökké hálás és boldog lehetnél.
Aznap este, miközben a gyönyörű hercegnő könnyű vacsoraként fehérborban és enyhe hagymamártásban megfuttatott, fenséges békacombot szopogatott, magában elmosolyodva így szólt:
Én k...ra nem így gondolom.
Figyelem! Egy olyan szemtelenül gazdag, rettentően szexi és vonzó nőt keresek feleségnek aki szülne nekem gyereket és hagyná, hogy vezessem a Ferráriját

" alt="

"> Cserébe odaadó leszek és hűséges

" alt="

">
Tudod, hogy mozgatja az egér a nyilat a képernyőn, s mi történik klikkeléskor? Soha nem tedted fel még magadnak ezt a kérdést?
Egy fejlett technológiát használó alkalmazás segítségével most felfedezheted a titkot.
Mozgasd az egeret az alábbi weboldal közepén s kattints vele… meglátod, mi is mozgatja valójában.
http://2006.1-click.jp/
"Ajándék csónak ne nézd a lapát!"
Amerikai turista fotózza Magyarország jellegzetességeit. Egyszer csak meglát egy kapáló paraszt bácsit, aki egy idő után eldobja a kapát, és csinál egy dupla szaltót a levegőben. Nagyon szeretné filmre venni ezt az érdekes népszokást, hát odamegy:
- Bácsi! Adok száz dollárt, ha felvehetem az előbbi produkcióját.
- Nem fiam, nem lehet!
- Kétszáz dollárt!
- Nem, fiam, nem megy.
- De bácsi, gondolja meg, ötszázat adok!
- Ide figyeljen! Nincs az a pénz, hogy én még egyszer tökön vágjam magam a kapával!

" alt="

">
Sziasztok!
Csak szeretném megköszönni mindazoknak, akik megtiszteltek azzal, hogy elküldték nekem ezt a rengeteg továbbított e-mailt ezen hosszú évek során.
A jóságotoknak köszönhetően:
- Nem iszok Coca Colat, mióta tudom, hogy WC tisztításra használható.
- Nem járok moziba, mert félek, hogy beleülök egy AIDS-el fertőzőtt tűbe.
- Büdös vagyok, mert nem használok desodort, mivel rákot okoz.
- Az összes megtakarított pénzem elutaltam kb 7000 alkalommal Amy Bruce számlájára, aki egy nagyon beteg kislány egy kórházban.(Milyen érdekes, hogy ez a kislány még mindig 8 éves 1995 óta...).
- Az ingyen Nokia telefon sem érkezett meg soha, úgy mint a belépők a Disneyland-i hétvégére, amit nyertem
- 170 alkalommal jutott a tudomásomra, hogy az MSN Hotmail törölni fogja a számlámat.
- Most már azt is tudom mit kell tennem, hogy megtaláljam életem párját. (Elég, hogy a nevét leírom egy papirra és erősen gondolok rá, majd megvakarom a seggem vele az óra járásának megegyezően forogva egy Audi A6-os körül).
- Felhalmoztam nagyjából 3000 évnyi balszerencsét, meghaltam vagy 167 alkalommal, leszáradtak a nemi szerveim, elmúlasztottam életem nagy szerelmét kb 20-szor, a továbbított levelek miatt.
- Már azt se tudom mennyi számlát kellett volna kapnom az MSN-től, mivel elvileg valamelyik augusztus 1-től fizetős lett!!!
- És még mindig várom, hogy Bill Gates elkűldje a vagyonát, amit már rég meg kellett volna tennie...
NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM !
FONTOS: Ha nem küldöd tovább ezt a levelet 10 másodpercen belül legalább 8 500 000 személynek, akkor egy kék dinó sárga szarvakkal fel fogja zabálni az egész családod holnap 17:30-kor.
NA EZT KÜLDJÉTEK TOVÁBB!
- Mit ír ki a hallány az ajtajára?
- Csak halkan...!
A pénzem 90 százalékát italra és nőkre költöttem. A többit
elherdáltam!!!
Ezelőtt – minden különösebb ok nélkül – dohányoztam, ittam,
kábítószereztem és káromkodtam. Mióta itt dolgozom, jó okom
van rá!
A nő olyan, mint az olimpiai érem. Harcolnod kell érte, aztán
egy életen át lóg a nyakadon.
Eddig buta voltam, de vettem egy 360 fokos fordulatot.
Mostanában annyit dolgozok, hogy kezd az ivás rovására menni!
A mi irodánkban mindenki örömet okoz nekünk. Egyesek azzal,
hogy bejönnek, mások azzal, hogy kimennek.
Annyit olvastam a szesz és a dohányzás káros hatásáról, hogy
elhatároztam, abbahagyom az olvasást!
Átmegyek öt percre a szomszédba, keverd meg félóránként a
levest...
Elmentem lángososnak. Végre egy jó zsíros állás...
A főnök a munka oroszlánrészét már elvégezte: üvöltött!
Az országúton hatalmas viharban megy egy kamionos.
Lát egy piros esőkabátos embert az út szélén, megáll.
Kinyitja az ajtót és megkérdezi:
- Mit akarsz?
- Én vagyok a piros kabátos értelmi fogyatékos, és éhes vagyok.
Gondol egyet a kamionos és kidobja neki az ebédjét, majd továbbhajt.
Lát egy sárga esőkabátos embert az út szélén. Mellette is megáll.
- Mi kéne?
- Én vagyok a sárga kabátos értelmi fogyatékos és szomjas vagyok.
A kamionos kidobja neki az innivalóját, majd továbbhajt.
Kis idő múltán újabb, kék esőkabátos embert lát az út szélén. Megáll.
- Na neked mi kéne, te kék kabátos értelmi fogyatékos?
- Jogosítvány, forgalmi engedély.
Egy öreg néni csomagot akar feladni a postán.
- És normál módon szeretné feladni, vagy expressz sebességgel?
- Nekem mindegy aranyoskám, csak még ebben az évben odaérjen - mondja a néni.
A csomagfelvevő már üti is be a gépbe:
- Akkor egy csomag expressz sebességgel...
A nyuszigyerek sírva megy haza. Az apja megáll elötte, feltűri karjain az inget és így szól:
- Ki bántott fiam?
- A medve! - szipogja a kisnyuszi.
Az apja lehúzza a karjain az inget és így szól:
- Te bajod! Miért kötekedtél vele
- Hová mész Pistike?
- Megyek a cseresznyefára cseresznyét szedni!
- De hát tél van Pistike!
- Tudom... sapka..
Az öreg hölgy elmegy a falu plébánosához és pironkodva mondja neki: - Tisztelendő úr, a gyerekeimtől kaptam két lánypapagájt karácsonyra, de valami rossz házból származhatnak, mert nagyon csúnyán beszélnek. - Szégyellem elmondani, de egész nap azt rikácsolják: \"Hé, mi k*rvák vagyunk, gyertek dugni!\" A plébános rövid gondolkodás után megtalálja a megoldást: - Nekem van két fiúpapagájom, azok itt a templomban nőttek fel és egész nap imádkoznak. Zárjuk össze a madarakat, biztos jó hatással lesznek az enyémek az önéire. Be is teszik a két áhítatos papagáj kalitkájába a lányokat, akik azonnal rikácsolni kezdenek: - Hé, mi k*rvák vagyunk, gyertek dugni! Mire az egyik templomi papagáj kenetteljesen odafordul a kollégájához: - Tedd el az olvasót Pityu testvér. - Imánk meghallgatásra talált!
http://www.wercsy.hu/kepek.php?mode=mutat&id=3237

" alt="

">
EGY SZÖSSZENET EGY ANYÁTÓL:
Egy őszi napon, amikor az esős idő szobafogságra ítélte a család minden tagját, nekifogtunk társasjátékozni.
A ”gazdálkodj okosan” nevű volt a kedvencünk.
Lányom addig nem igen érdeklődött a társasjáték iránt, de most más lett a helyzet.
Egy darabig nézte hármunkat, aztán ő is kedvet kapott hozzá. Adtunk neki is egy bábút és elmagyaráztuk, mit kell tennie.
Megfogta a dobókockát és szabályos dobás után a kockán 6 pötty volt látható:
- Lépjél hatot! – biztattam.
De ami ez után jött, az frenetikus sikert aratott.
A lány elindult mellettünk egy kört leírva, apró lábaival akkorákat lépve, amekkorát csak tudott és hangosan számolni kezdett:
- egy …kettő…három…négy …öt…hat…
Milyen lesz a világ, ha a cukiság végképp leigázza?
IRODALOM:
Petcsi Sanyi híres magyar kölcsi, Kiskörcsin szülcsizett 1823-ban. Híres verijei a Reszket a bokcsi, a Nemcsi dal, a Szepti végén és az Anycsi tyúkcsija.
FIZIKA:
A sebcsi (jelcsije: v) egy vektis mennyiség, amely a mozgi nagyságát és ircsijét adja meg. Meghatározása: az egységnyi iccsi alatt megtett uccsi. A vekti mértéke uccsi per iccsi. Az SI mértékegysirendsziben méccsi per szekcsi. A sebcsit úgy számíthatjuk ki, ha az iccsit elosztizzuk az uccsival.
CSILLAGÁSZAT:
A Fölcsi a Napcsirendszerrel együtt a Tejcsiuccsirendszer nevű gali része. A Tejcsiuccsi lényegében egy ezüstös sáv, amely az egész éjszakai égcsin áthúzódik, és főleg olyankor figyizhető jól meg, amikor tiszta a levi és kicsi a párcsitarcsi. A Tejcsiuccsirendszerben négymilcsi csili található. Galink csak pari része a vilcsiegyinek, amely nyolcmilcsi galiból áll.
MÁV álláshirdetés
Az alább közöltek eredetileg nem általam íródtak, egy közösségi portálon keresztül kaptam.
Azért adom közre, mert frappánsnak és humorosnak tartom, némi irónia is kiérezhető belőle. Ettől függetlenül más szempontokból is tartalmasnak mondható.
"MÁV álláshirdetés:
MÁV - Most Állunk, Várjál!!!
Munkatársaink európai - sőt mi több, világ - szintű szolgáltatást nyújtanak!
Elítéljük a rohanó életvitelt, vonataink megfontoltan, vagy sehogysem közlekednek!
Interaktív szolgáltatások keretében az utasok maguk takaríthatják ki az ülőhelyet, ha le szeretnének ülni!
Odafigyelünk szemünk egészségére: állandó fényviszonyt biztosítanak intelligens ablakaink, amelyek piszoktól sötétülnek. Este nem kapcsolunk lámpákat, hogy nyugalma teljes legyen!
Az extrém sportok kedvelőinek: nyáron teljesen feltekerjük a fűtést, télen soha.
A WC-ben se lámpa, se tükör, se papírtörlő, ezzel tudatosítva a természetes nomád élet szépségeit!
A csatlakozásokat nem hangoljuk össze, hogy ön ne érezze magát egy gépi rendszer tehetetlen részeként!
Várótermeink közbiztonsága érvényesíti az evolúciós folyamatokat: csak az erős marad életben!
Utasbarát menetrendek: megjegyezhető mennyiségre csökkentettük a járatszámokat!
Banki szolgáltatások: nagyobb mennyiségű készpénzét beválthatja menetjegyre!
Odafigyelünk a környezetünk egészségére: hetente legalább 3x vonatmentes napokat tartunk az egész országban, elviselhető mértékűre csökkentve a káros-anyag kibocsátást!
Bevezettük a szubjektív felelősség fogalmát: munkatársaink csak a haszonból részesülnek, a hiányt nem kell befizetniük!
Jelentkezz csapatunkba, nálunk megvalósíthatod magad, gátlásaid levetkőzheted. Ha iskolában elnyomtak, nincsenek barátaid, sőt még a szüleid szerint is hülye vagy, akkor gyere hozzánk dolgozni! Ma már a legtöbb munkatársunk kinőtte gátlásait és teljes lelkinyugalommal "szívat" egy egész országot!!!
MÁV - sztrájktól-sztrájkig!"
Szőke nő felveszi a
telefonkagylót:
-Kígyó-béka! Kígyó-béka! ???
- Ja ezt a két hülye állatot mindig összekeverem - Hal-ló!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások