Timso, Galéria Pesten lakik

" alt="

">
Az a baj, hogy nem mindig ugyanolyan busz jön

" alt="

">
És igen mi a helyzet, hogy ha messzebb áll meg a buszos, akkor át tudod emelni egyedül a két gyereket? Eggyel simán közlekedtem akár milyen busszal.
Timso,
látod ez jó kérdés

" alt="

"> Én még sosem figyeltem. Egy-kettő sztem akadhat talán... de aki tömegközlekedik az majd biztos meg tudja mondani.
Nekünk Chicco Ponee XS kocsink van most. Egy mozdulattal csukható, ,oldalán fogantyú van a cipeléshez, nem nyílik szét és a kerekein megáll összecsukva is.
Kevesebb, mint 5 kiló, én gyerekkel együtt cipelem az emeletre. Lapra csukható, így van nagy bevásárlókosara is.
Szerintem bizományiban találsz, egyébként Brendonos kocsi, már a második babámat szolgálja.
Timso Debrecenben is akad alacsonypadlós busz, csak hiába van, ha a buszsofőr két méterre áll meg a járdától...Amúgy a villamosra kész művészet felszállni olyan babakocsival, amely nem keskeny, mert egy ajtót sem találsz, ahol ki van szedve a korlát.
Galeria:
Pesten az alacsonypadlós buszokra szuperül fel lehet szállni vele, még el is férünk.
Debrecenben vannak alacsonyabb padlós buszok???
Marcsi, kicsit merész a kérdés, de létezik olyan ikerbabakocsi amivel buszra lehet szállni egyedül (már én mennék a kicsikkel?

" alt="

">
Timso
már nem használjuk, mert van egy esernyőre csukható kocsink is
kistesó még odébb van tervbe, addig ez csak a helyet foglalja
Köszi Marcsi, szétnézek még azokban az üzletekben is amit írtál.
Marcsi-35!
Milyen ikerkocsijaid vannak?? Márkára gondolok.
Talán érdekelne....
Ágica ,nézz szét a bizókban . A Burgundián , Mikepércsi út vége , Tóciban a kispiac közelében a Fáraó gyros környékén is ..Nagyon jókat szoktam látni .. ha ikreset keresel nekem kettő is van eladó ,már rég nem használjuk ..
zsanett25!
Már nem használjátok???? Kistesónak nem fog kelleni???
Nekem van egy használt de jó állapotú bergonom eladó.
Tudnátok ajánlani valami jó babakocsit, ami viszonylag könnyű (buszra fel, le), de mégsem ver földhöz az ára?
Igen

" alt="

">
2007.02.26.
Zsanett25

" alt="

"> 2007. ferb.?
Judit
akkor a kisfiam pont 2 héttel idősebb nála

" alt="

">
Ma 18 hónapos a kisfiam!

" alt="

">
Köszi a válaszokat! Az én kisfiam 15 hónapos, még nem mertem adni neki, mert van a családban allergiás, tejcukorérzékeny.
Nekem 18 hós a kisfiam és még Milumilt iszik.
A lányom ilyenkor már kakaót ivott, de a kisfiamnak nem kéri.
A mi doktor nénink szerint 1 éves kor után adható a tej, de ha bírja a pénztárca, jobb a Milumil.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások