Indítson nyereményjátékot a...
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 56 / 68 oldal |
A sok macskakaja közül, a Kitekat is játszhatna megint!
Minya: egyetértek.
Meg freesiával mi lesz idén
Meg freesiával mi lesz idén

A Tibi csoki.
Duna-, Tisza-, francia drazséval idén nem lesz játék?
Szakítanak a hagyományokkal?
Szakítanak a hagyományokkal?
mindegy csak nyerjek valami jót

Most értettem meg a topic címet
Eddig azt hittem úgy kell érteni, hogy "indítson nyereményjátékot a jó édes..." v. hasonló
1szóval az összes olcsó import sör importálhatná a nyereményjátékát kis hazánkba is
Eddig azt hittem úgy kell érteni, hogy "indítson nyereményjátékot a jó édes..." v. hasonló
1szóval az összes olcsó import sör importálhatná a nyereményjátékát kis hazánkba is

Valamelyik müzligyártó (a Cerbonán kívül...), a Libero a bélyegekkel, a Sole.
A Darling vk-osat vagy kilósat, az EVM Rt, az AJAX.
én most a sió-ra vagyok ráálva ugyhogy azzal játszanék
és Kubu vásárló is vagyok rendszeresen vagy visszaváltható ásványviz mert azzal sosincs pedighát a környezetvédelem ugyebár
és Kubu vásárló is vagyok rendszeresen vagy visszaváltható ásványviz mert azzal sosincs pedighát a környezetvédelem ugyebárBOLERO!!! Már nem tudom hova tenni a majdnem 200 zacsit.
Minya, sada, utánanéztem, ezt találtam, a képen a nyertes hölgy egy Mercivel:
http://www.torley.hu/torley/tavasz_csillagok.html
2005. tavaszi akció volt.
http://www.torley.hu/torley/tavasz_csillagok.html
2005. tavaszi akció volt.
Nem. Ha jól emlékszem 2 fedőfóliát kellett beküldeni, wellness hétvégét és autót lehetett nyerni.
De csak áruházas, nem?
sada, a Törleynek tavaly tavasszal volt nyereményjátéka.
Rea, Schlossgoldot láttam üvegeset is akciósat, a kupakbna van a kód -legalábbis azt írják- nem vettem
Törleynek van már 2,5 éve is.
Ásványvíz: Balfi, Theodora, Spar azért játszik.
Az ásványvizek most nem nyereményjátékkal, hanem árversennyel akarnak a kedvünkben járni.
Ásványvíz: Balfi, Theodora, Spar azért játszik.
Az ásványvizek most nem nyereményjátékkal, hanem árversennyel akarnak a kedvünkben járni.
Én is vágyom valami rendes sörös játékra. Az Arany Ászok Rallye játéka nem igazán hozott izgalomba és a Schlossgold sem. A Törley is már több mint egy éve csinálta az utolsó játékát. Az ásványvizeknek is most lenne itt az idejük.
Stella, Heineken...
Egyik játék sem nyerte el a tetszésem. Borsodinál is, Schlossinál is írtó kevés a nyeremény, utóbbinál meg nem is játszik az üveges.
Egyik játék sem nyerte el a tetszésem. Borsodinál is, Schlossinál is írtó kevés a nyeremény, utóbbinál meg nem is játszik az üveges.

Van Borsodi, Kaiser, Schlossgold, AÁ , volt Soproni.