Sziasztok!
Van 4 Suli pontom, de lehet, hogy még lesz. Kinder pontokat szeretnék érte.
Sziasztok!
Ahogy jó a gépem -sajnos alaplapot kell cserélni benne - mindenkitől szeretném kérni, hogy írjátok meg a személyes e-mail címemre a címeteket, akiknek ígértem a szerencsepénzt! 3 személynek most küldtem, ha kedden nem kapná meg mindenki, kérlek írjatok. Egy kis türelmet kérek, mert most sem a saját gépemről írok! Nagyon hiányoztok, ráadásul semmiről nem tudok!
12 sulipontom van
szeretnék árte:tchibo vk. vagy tibi emblémát
Sulipontokért elönyös SPAR pont cserét ajánlok!!
NAGYKANIZSA
Mi egy vidéki iskolának gyűjtjük, aki tud segítsen szívesen vesszük a pontokat. Egyenlőre új SPAR bélyegeket tudok felajánlani de biztos meg tudunk egyezni.
Magic, akkor én is odaküldöm neked inkább az összeset!
Magic: oké, jövő héten postázom neked.
Anianya: Még nem tudok választ, ahogy lesz hírem, írok neked, s az ígért cserét küldeni fogom holnap!
Kedves sünkutya és mindenki, akinek nem írtam: A sulipontokat inkább nekem küldjétek, mert sajnos a központi iskolának regisztrálják, ezért most mindent el kell követnem, hogy külön jegyezzék be a mi iskolánkat is.
Igyekszem a jövő héten válaszolni nektek, sajnos a gépemre nem számíthatok, cserélni kell az alaplapot! Nyerjem kell egy laptopot....
Magic
Megkaptam a cserét, a mailed is, küldöm ahogy megbeszéltük.
Rossz a gépem.Jövő héten javítják meg ,egy kis türelmet kérek ,mindenkinek válaszolok.
Magic:
Még mindig várom az iskola nevét és címét!
Hova küldjem a sulipontokat?
Magic: megkaptam a mailed, írok amint megkapom a kindert, a coop folyamatban van.
NAGYKANIZSA
Mi egy vidéki iskolának gyűjtjük, aki tud segítsen szívesen vesszük a pontokat. Egyenlőre új SPAR bélyegeket tudok felajánlani de biztos meg tudunk egyezni.
Anianya: Köszönet a levélért, megkaptam! Küldök valamit Neked is...
Van egy sulipontom, kéri valaki?
Krysztasz: most újra elküldtem az üzenetet, írj ide, ha megkaptad. Időnként gond van a gépemmel, lehet, hogy áramkimaradások vannak. Vírusom nincs, de azért ellenőrizd! Hétvégén jön egy szakember, megnézi.
Valia: Köszönöm a sulipontokat, nagyon örülök neki! Én is küldtem cserébe!
nemeths: Köszönöm, megjött a sulipont!
krysztasz: Bocsánat, én írtam, de elszáll a gépem időnként, ha 1 órát be van kapcsolva, egyszer csak kikapcsol, ma már 2-szer megrázott. But show must go on! Most újra írok neked!
Sünkutya: Írtam neked sulipont ügyben, csak elírtam a hónapot, persze november 5-re gondoltam és nem januárra! Mindenkinek írok még ma, de már most szinte alszom....
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások