a híres dugonics téri Aldi, ami ráadásul 1 órával tovább (22h) is van nyitva??
Negatív tapasztalatok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 56 / 2011 oldal |
A legnagyobb Szegeden van: 1500 négyzetméteres eladóterrel.
melyik Aldi óriási?
" alt="
">

Óriasi Aldiban alig van Magyar termék.
Hupikék!
A Nivea régebben is hadilábon állt az informatikával, túrót sem fognak csinálni. Pláne hogy sokunknak semmi gond a feltöltéssel, nem általános jelenség.
A Nivea régebben is hadilábon állt az informatikával, túrót sem fognak csinálni. Pláne hogy sokunknak semmi gond a feltöltéssel, nem általános jelenség.
Kiírja, hogy sikeres, csak lejebb kell görgetni.
Legalábbis a játék elején kiírta....
Legalábbis a játék elején kiírta....
Nivea játék
írtam nekik, hogy nem kapunk semmilyen visszajelzést arról, hogy sikeres volt-e a feltöltés
írtam nekik, hogy nem kapunk semmilyen visszajelzést arról, hogy sikeres volt-e a feltöltés
Az új Mogyi fődíj is nyi-os.
Nem hiszem el...
Nem hiszem el...
hát ha láncspecifikus a nyeremény akkor a szervezőnek kellene utánajárnia, hogy azt a bizonyos terméket az az áruház hogyan szerepelteti a blokkon... szerintem
nyertem már lidl - cillit játékkal, hogy a feltöltésnél vettem észre, hogy csak annyi van a blokkon, hogy mosogatógépöblítő. Pont ezzel nyertem, és írtam is a blokk elküldésénél, hogy írják meg most mit tegyek, de tényleg ezt vettem. A válasz az volt, hogy utánaérdeklődtek a boltban és rendben van minden
nyertem már lidl - cillit játékkal, hogy a feltöltésnél vettem észre, hogy csak annyi van a blokkon, hogy mosogatógépöblítő. Pont ezzel nyertem, és írtam is a blokk elküldésénél, hogy írják meg most mit tegyek, de tényleg ezt vettem. A válasz az volt, hogy utánaérdeklődtek a boltban és rendben van minden
Everydayme akta:
Ezt a választ kaptam, így működik:
"Javasoljuk, hogy kattintson az alábbi linkre:
Nyerj a bajnokokkal! (everydayme.hu)
majd a nyereményjáték részvételi feltételeinek elfogadása után a megjelent űrlapon a "Bejelentkezés"-re kattintson. Ezután regisztrációs e-mail címe és jelszava megadása után a "Folytatás" gombra kattintva ismét lehetősége nyílik új számla feltöltésére."
Ezt a választ kaptam, így működik:
"Javasoljuk, hogy kattintson az alábbi linkre:
Nyerj a bajnokokkal! (everydayme.hu)
majd a nyereményjáték részvételi feltételeinek elfogadása után a megjelent űrlapon a "Bejelentkezés"-re kattintson. Ezután regisztrációs e-mail címe és jelszava megadása után a "Folytatás" gombra kattintva ismét lehetősége nyílik új számla feltöltésére."
Vágási Feri, igazad van.
Ennek ellenére én azt mondom, hogy fel kell készülni.
Jobb, ha az ember a vásárlás után rögtön lefotózza a blokkot, lehetőleg a termékkel együtt.
Aztán ha úgy is problémáznak, kérdezzenek rá az adott üzletláncnál, hogy az adott termék hogyan is szerepel a blokkon.
Ennek ellenére én azt mondom, hogy fel kell készülni.
Jobb, ha az ember a vásárlás után rögtön lefotózza a blokkot, lehetőleg a termékkel együtt.
Aztán ha úgy is problémáznak, kérdezzenek rá az adott üzletláncnál, hogy az adott termék hogyan is szerepel a blokkon.
Mogyi- Lidl
Beküldtem a blokkot, ezt írtam:
"Kedves Szervezők,
mellékelten küldöm a nyertes nyugta fényképét.
A vásárolt Mogyi termék PÖRK. SÓS FÖLDIMO néven található a blokkon. (799,- Ft)
Üdv."
Das Válasz:
"Kedves Nyertesünk,
Köszönjük, a játékszabályzatban foglaltak alapján a vásárlást igazoló
blokkon/számlán egyértelműen, a pénztárgép általi megnevezés alapján
beazonosíthatónak kell lennie, hogy mely tételek a Játékban részt vevő,
megvásárolt Mogyi termékek.
Kérjük pályázata hitelesítéséhez, kiegészítő adatként küldje el a
megvásárolt Mogyi termék csomagolásának fotóját.
Szíves válaszát várva,
Üdvözlettel,
Szervezők"
Nos, a csomagolást már kidobtuk a pitschába. Most menjek el a Lidlbe (vagy máshová) és fényképezzek le egy Mogyi 150 g-os mogyorót. Hihetetlen.
Az nem esik le nekik, hogy ha én egy nóném mogyorót vásárolok és bepáHázom, nyertesség esetén mellé meg becsatolok egy fényképet a Mogyi mogyorójáról az baromság??? Ezzel az erővel tényleg bármilyen ócó mogyorót is megvehetek, azzal is nyerhetek, ha fényképezek mellé egy "igazit"...
Azt kellene megoldaniuk inkább, hogy azon a nyomorult blokkon legyen rajta a MOGYI megnevezés...
Beküldtem a blokkot, ezt írtam:
"Kedves Szervezők,
mellékelten küldöm a nyertes nyugta fényképét.
A vásárolt Mogyi termék PÖRK. SÓS FÖLDIMO néven található a blokkon. (799,- Ft)
Üdv."
Das Válasz:
"Kedves Nyertesünk,
Köszönjük, a játékszabályzatban foglaltak alapján a vásárlást igazoló
blokkon/számlán egyértelműen, a pénztárgép általi megnevezés alapján
beazonosíthatónak kell lennie, hogy mely tételek a Játékban részt vevő,
megvásárolt Mogyi termékek.
Kérjük pályázata hitelesítéséhez, kiegészítő adatként küldje el a
megvásárolt Mogyi termék csomagolásának fotóját.
Szíves válaszát várva,
Üdvözlettel,
Szervezők"
Nos, a csomagolást már kidobtuk a pitschába. Most menjek el a Lidlbe (vagy máshová) és fényképezzek le egy Mogyi 150 g-os mogyorót. Hihetetlen.
Az nem esik le nekik, hogy ha én egy nóném mogyorót vásárolok és bepáHázom, nyertesség esetén mellé meg becsatolok egy fényképet a Mogyi mogyorójáról az baromság??? Ezzel az erővel tényleg bármilyen ócó mogyorót is megvehetek, azzal is nyerhetek, ha fényképezek mellé egy "igazit"...
Azt kellene megoldaniuk inkább, hogy azon a nyomorult blokkon legyen rajta a MOGYI megnevezés...
Mizo napi nyereményből lehetett volna jóval több...
Nem egy nagy nyeremény, de én ilyesminek is szoktam örülni, hogy mégis valami... emlék a játékból, vagy elajándékozni is jó, aki szereti a focit.
/Gondolom, miért épp a 11-es szám, de az a szám elég lett volna a fődíjnál, napinál használhattak volna egy jóval nagyobbat, ami nem feltétlenül kötődik a focihoz./
Nem egy nagy nyeremény, de én ilyesminek is szoktam örülni, hogy mégis valami... emlék a játékból, vagy elajándékozni is jó, aki szereti a focit.
/Gondolom, miért épp a 11-es szám, de az a szám elég lett volna a fődíjnál, napinál használhattak volna egy jóval nagyobbat, ami nem feltétlenül kötődik a focihoz./
sze:
Nekem sem működik, de reggel még jó volt.
Nekem sem működik, de reggel még jó volt.
Sziasztok,
Barmelyik magyaranyero oldal nektek mukodik? Mindre server hibat ir nalam
" alt="
">
Barmelyik magyaranyero oldal nektek mukodik? Mindre server hibat ir nalam

A vileda kendő gyorsasági garantált ajándék.
(Első 200 regisztráló.)
(Első 200 regisztráló.)
Ez a vileda törlőkendő meg a Szentkirályi 400 Ft-os Pet-palack gyűjtő táska mint nyeremény? Régen termékvásárlással összekötött promóciós ajándékként osztogattak ilyeneket.
Lidl - "Nyerjen jegyeket az UEFA EURO 2024 magyar csoportmeccseire" Nyertesek között komoly nevek vannak: Nagy Nagyon, Romolhatatlan Veronika...
roska!
Lefotóztam, feltöltöttem az előbb is, de mindig az elejére ugrik, végig néztem, sehol nem írta ki, hogy sikeres. A játékszabályzatban egyébként nem találom, hogy le kell fotózni... viszont azt igen, hogy ha többször tölti fel vki ugyanazt a blokkot, akkor kizárásra kerül, de egyáltalán azt sem tudom, hogy sikerült-e, mert nem jött üzenet.(gondolom akkor nem is engedte volna feltölteni ha sikeres) Nem is veszek többet, pedig használom, potyára meg nem adok ki érte pénzt, csesszék meg!
Lefotóztam, feltöltöttem az előbb is, de mindig az elejére ugrik, végig néztem, sehol nem írta ki, hogy sikeres. A játékszabályzatban egyébként nem találom, hogy le kell fotózni... viszont azt igen, hogy ha többször tölti fel vki ugyanazt a blokkot, akkor kizárásra kerül, de egyáltalán azt sem tudom, hogy sikerült-e, mert nem jött üzenet.(gondolom akkor nem is engedte volna feltölteni ha sikeres) Nem is veszek többet, pedig használom, potyára meg nem adok ki érte pénzt, csesszék meg!
Niveához
A blokkot is le kell fotózni és feltölteni!
Addig nem fogadja el.
A blokkot is le kell fotózni és feltölteni!
Addig nem fogadja el.