Tippmix, fogadás
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 56 / 78 oldal |
Egyelőre megoldódott az internet, most a lottózóban vagyok, lehet rakni a Rómát, és a Fiorentínát H-ra.
Valamilyen portot véletlen lezártam, nem tudom, ho tudom kitörölni. Alt Gr gombot és talán entert használtam? Bocsánat, nem ide tartozik, de ez volt az utolsó oldal, ahová be tudom írni. Sürgős segítség kérés rovat lenne...Ugyanezzel meg merjem próbálni?
Timso: Írok majd neked priviben, egy meccsben nem vagyok biztos, azaz 2 esélyt teszek, de nagyon szeretném, ha Te is nagyot nyernél ezen a hétvégén! Megérdemelnéd ezért a sok tippért. Az univerzum mindig kárpótol mindenért. Én hiszek a pozitív hozzáállásban, ez a tippmixben kötelező! S legyen rá példa az a játékos, aki mindig betette a 6 döntetlent 200 Ft-ért, s egyszer bejött!
Timso: Szerintem mindig jók a szelvényeid, néha az embert elviszik mások megérzései. A sajátodban mindig higgy, én a számokban sokszor hiszek, s most próbálgatom azt a szisztémát, amit ez a srác játszik, s el kell ismernem, van benne valami. Nem is nézi a meccseket!!!
Timso:
A Diósgyőr -Győr meccsre most én is H-t mondanék, a múlt héten is vártam egy jó szereplést a Diósgyőrtől, s most jöhet itt is egy 3-as odds!
Én nem szeretek magyar meccsekre fogadni, de néha kivételt teszek, pl. kecskeméti lévén elfogult vagyok a Kecskeméttel is!
Most arra gondolj, egy új nap jön, higgyétek el, még szerencsésebb lesz, növekvő Hold van és nagyon érzem, hogy közel egy nagyobb nyeremény!
A Diósgyőr -Győr meccsre most én is H-t mondanék, a múlt héten is vártam egy jó szereplést a Diósgyőrtől, s most jöhet itt is egy 3-as odds!
Én nem szeretek magyar meccsekre fogadni, de néha kivételt teszek, pl. kecskeméti lévén elfogult vagyok a Kecskeméttel is!
Most arra gondolj, egy új nap jön, higgyétek el, még szerencsésebb lesz, növekvő Hold van és nagyon érzem, hogy közel egy nagyobb nyeremény!
Carla:
Mit szólnál ehhez:
148 Freiburg-Mainz H /ha kockázatos a 2,37-es odds, más meccset, pl. a Dundee Utd-et játszhatod helyette V-re/
193 Deportivo-Valladolid H 1,58
198 PSV-Twente H 1,83
244 Bordeaux-Lille H 1,83 (ha a Montpellier meccs jobban tetszik, azt)
3/4-ben azért szoktam egy nagyobb oddsot bevállalni, mert az hoz nagyobb nyereményt!
S ezt lehet 100-as téttel 400 Ft-ért játszani.
S ha nem hiszel jobban benne, elég 200 Ft-ot egyenesben játszani.
Ma nagyon sajnálom, hogy lekéstem a Koblenz meccsről,és az FC Köln döntetlenről, a Cottbus-St. Pauli jött, de hiába raktam egyenesben a Sedan-Nimes meccset D-re és hiába a Rostock-Duisburg jó megérzés, ha játszom az Ajacciot. Sajnos az első fogadásomat az Ajaccioval nyertem, ebbe belekevertem az érzelmeket is, amit nem szabad!!!
Van egy másik szelvény, gondolkozzatok reggel rajta, holnap nálam lesz a laptop, remélem tudok válaszolni is a tippekre.
Mit szólnál ehhez:
148 Freiburg-Mainz H /ha kockázatos a 2,37-es odds, más meccset, pl. a Dundee Utd-et játszhatod helyette V-re/
193 Deportivo-Valladolid H 1,58
198 PSV-Twente H 1,83
244 Bordeaux-Lille H 1,83 (ha a Montpellier meccs jobban tetszik, azt)
3/4-ben azért szoktam egy nagyobb oddsot bevállalni, mert az hoz nagyobb nyereményt!
S ezt lehet 100-as téttel 400 Ft-ért játszani.
S ha nem hiszel jobban benne, elég 200 Ft-ot egyenesben játszani.
Ma nagyon sajnálom, hogy lekéstem a Koblenz meccsről,és az FC Köln döntetlenről, a Cottbus-St. Pauli jött, de hiába raktam egyenesben a Sedan-Nimes meccset D-re és hiába a Rostock-Duisburg jó megérzés, ha játszom az Ajacciot. Sajnos az első fogadásomat az Ajaccioval nyertem, ebbe belekevertem az érzelmeket is, amit nem szabad!!!
Van egy másik szelvény, gondolkozzatok reggel rajta, holnap nálam lesz a laptop, remélem tudok válaszolni is a tippekre.
174 és 191 szerintem rendben, de a Hearts /Bölönyi volt az edzője/, nagyon necces. Megnéztem a fogadó portálokon, az nálam az egyik döntetlen esélyes... persze nyerhetnek, de nem ez a bajnokság a legbiztosabb.
Én este még sattisztikázok, de majdnem biztos vagyok a Fiorentínában, az Auxerre-ben, feltétlen hiszek az Aston Villában, a Chelseaben, még most a Milánban is, és az Atletico Bilbao is H.
Mit szólsz Timso, chicaloca hozzá?
És van egy nagy tippem: A 179 , a Nyíregyháza-Kaposvár lehet H, most nyerniük kellene, s 2,30-as oddsot ad.
A 193-as meccs is H, azaz a Deportivo remélem nyer!
Statisztika és a bajnokság állása szerint a PSV-nek is győznie kell, bár bennük annyira nem bízok, de hiszek a statisztikának!
Bordeuax pedig maradt nagy kedvenc, bár lehetett volna az előző meccsük döntetlen, s akkor még jobban szeretném őket!
Várok tippeket, tegyük össze azokat a tippeket, amelyekben mindenki hisz!
Én este még sattisztikázok, de majdnem biztos vagyok a Fiorentínában, az Auxerre-ben, feltétlen hiszek az Aston Villában, a Chelseaben, még most a Milánban is, és az Atletico Bilbao is H.
Mit szólsz Timso, chicaloca hozzá?
És van egy nagy tippem: A 179 , a Nyíregyháza-Kaposvár lehet H, most nyerniük kellene, s 2,30-as oddsot ad.
A 193-as meccs is H, azaz a Deportivo remélem nyer!
Statisztika és a bajnokság állása szerint a PSV-nek is győznie kell, bár bennük annyira nem bízok, de hiszek a statisztikának!
Bordeuax pedig maradt nagy kedvenc, bár lehetett volna az előző meccsük döntetlen, s akkor még jobban szeretném őket!
Várok tippeket, tegyük össze azokat a tippeket, amelyekben mindenki hisz!
carla:
A kombinációs fogadás azért jó, mert amikor 1 meccs elmegy, akkor is visszajön - általában az ára vagy még több - persze minél nagyobb oddsok vannak, annál nagyobb az összeg.
Pl.( mea culpa) valóban úgy van, ahogy lászlo515 írja: ha 100 Ft-os alaptéttel játszom 3/4-ben:
Pl a 3/4-es Döntetlen szelvényem:
106 Kasimpasa-Besiktas D 3,20
145 Nürnberg-Hoffenheim D 3,00
153 Dortmund-Leverkusen D 3,00
218 Hamburg-Schalke D 3,05
------------------------ Odds
1 D D D 27,45
2 D D D 29,28
3 D D D 29,28
4 D D D 28,80
Max. nyeremény: 11.485 Ft
Megjátszott tét 4x 100 Ft= 400 Ft
Ez persze nagyon kockázatos, de ugyanúgy bejöhet. Ma tettem egyenesben is 6 döntetlent, persze akkor 200 Ft-ra nyerhetsz akár 145.000 Ft-ot is, de ha lenne pénzem, azt is megjátszanám 4/6-ban!
A kombinációs fogadás azért jó, mert amikor 1 meccs elmegy, akkor is visszajön - általában az ára vagy még több - persze minél nagyobb oddsok vannak, annál nagyobb az összeg.
Pl.( mea culpa) valóban úgy van, ahogy lászlo515 írja: ha 100 Ft-os alaptéttel játszom 3/4-ben:
Pl a 3/4-es Döntetlen szelvényem:
106 Kasimpasa-Besiktas D 3,20
145 Nürnberg-Hoffenheim D 3,00
153 Dortmund-Leverkusen D 3,00
218 Hamburg-Schalke D 3,05
------------------------ Odds
1 D D D 27,45
2 D D D 29,28
3 D D D 29,28
4 D D D 28,80
Max. nyeremény: 11.485 Ft
Megjátszott tét 4x 100 Ft= 400 Ft
Ez persze nagyon kockázatos, de ugyanúgy bejöhet. Ma tettem egyenesben is 6 döntetlent, persze akkor 200 Ft-ra nyerhetsz akár 145.000 Ft-ot is, de ha lenne pénzem, azt is megjátszanám 4/6-ban!
Köszönöm mindkettőtöknek a részletes magyarázatot. Magicnak meg a sok biztatást. Most még csak piciben játszom, de talán, ha jobban belejövök lesz még jobb is.
" alt="
"> A Forma-1 jobban fekszik, mint a foci, talán ott labdába rúghatok.
Ezeket nézelődtem ki statisztika meg szimpátia alapján:
173 Hearts-Hibernian H
174 Aberdeen Dundee V
192 Xerez- Tenerife H
191 Bilbao-Getafe H
" alt="
"> A Forma-1 jobban fekszik, mint a foci, talán ott labdába rúghatok.
Ezeket nézelődtem ki statisztika meg szimpátia alapján:
173 Hearts-Hibernian H
174 Aberdeen Dundee V
192 Xerez- Tenerife H
191 Bilbao-Getafe H
Timso: Nagyon sajnálom, én azthittem, megjátszottad, még mondtam is ma a lottózóban, hogy milyen jó tippjeid vannak, sajnos az Ajaccionak én hittem...
De szerencsére ma már jött egy döntetlen, talán jön a második is, a Besiktast és a Dinamo Kijevet ma én is gondoltam, de a Kijevet nem játszottam.
Tessék játszani kis téttel! Sokat fogtok még nyerni! Sőt, én azért írogatom a szelvényeimet, hátha valaki ötletet merít, lehet, hogy éppen mást játszik, de az is bejöhet! A mai nap számomra egyértelműen jelzi, ott vagyunk a célegyenesben, csak merjetek játszani akár nagy oddsokat is!
S a megérzésre mindig halgassatok!
Timso, hidd el, az univerzum kárpótolni fog, fogsz még nyerni sokkal többet!
De szerencsére ma már jött egy döntetlen, talán jön a második is, a Besiktast és a Dinamo Kijevet ma én is gondoltam, de a Kijevet nem játszottam.
Tessék játszani kis téttel! Sokat fogtok még nyerni! Sőt, én azért írogatom a szelvényeimet, hátha valaki ötletet merít, lehet, hogy éppen mást játszik, de az is bejöhet! A mai nap számomra egyértelműen jelzi, ott vagyunk a célegyenesben, csak merjetek játszani akár nagy oddsokat is!
S a megérzésre mindig halgassatok!
Timso, hidd el, az univerzum kárpótolni fog, fogsz még nyerni sokkal többet!
Azt hiszem leesett, tehát a kombinációsnál összeadom és szorzom a téttel a simánál meg szorzom szorzom
Hát először is ez valószínűség számítás, mivel ha úgy fogadsz egy szelvényen, hogy 4/6-os, akkor azért fizetsz 1500 forintot (100 forint egységes tétnél) mert annyi variáci jöhet ki. Ezt számológépet úgy tudod kiszámolni hogy 6 alatt a 4 ( 6-os majd shift majd nCr jelzés majd 4-es és egynelő). Innentől meg már kombinatorika.
Pl: Magic tippje 3/4-ben
154 Aston Villa-Wolverhampton H 1,35
171 West Bromich-Preston H 1,48
198 PSV-Twente H 1,83
201 Auxerre-Le Mans H 1,52
Először is megkeresed az összes lehetséges kombinációkat: Felülről indulsz és mindig kihagysz egy meccsett míg el nem érsz az utolsóig
" alt="
">
" alt="
">
Mondom: 1,48 × 1,83 × 1,52= 4,11
következő: 1,35 × 1,83 × 1,52 = 3,755
következő: 1,35 × 1,48 × 1,52= 3,036
következő: 1,35 × 1,48 × 1,83= 3,656
összesen ha mind a négy meccsett eltalálod akkor 4,11+3,755+3,036+3,656=14,557 és ha ezt megszorzod 100-al akkor 1455 forintot nyersz, ha pedig csak három meccsett találsz el akkor a hozzá tartozó sornak az odss.át meg kell szorozni 100-al és annyit nyersz.
" alt="
"> Remélem érthető!
" alt="
">
Pl: Magic tippje 3/4-ben
154 Aston Villa-Wolverhampton H 1,35
171 West Bromich-Preston H 1,48
198 PSV-Twente H 1,83
201 Auxerre-Le Mans H 1,52
Először is megkeresed az összes lehetséges kombinációkat: Felülről indulsz és mindig kihagysz egy meccsett míg el nem érsz az utolsóig
" alt="
">
" alt="
">
Mondom: 1,48 × 1,83 × 1,52= 4,11
következő: 1,35 × 1,83 × 1,52 = 3,755
következő: 1,35 × 1,48 × 1,52= 3,036
következő: 1,35 × 1,48 × 1,83= 3,656
összesen ha mind a négy meccsett eltalálod akkor 4,11+3,755+3,036+3,656=14,557 és ha ezt megszorzod 100-al akkor 1455 forintot nyersz, ha pedig csak három meccsett találsz el akkor a hozzá tartozó sornak az odss.át meg kell szorozni 100-al és annyit nyersz.
" alt="
"> Remélem érthető!
" alt="
">
carla: hát ezt nehéz elmagyarázni, de megpróbálom...
Tehát vegyük a 3/4-eset.
4 meccset fogadsz, 3-as kötésben, tehát mindegy melyik az az 1 ami elmegy, nyersz vissza valamennyit.
5 meccsnél már választhatsz, hogy 3/5-ben vagy 4/5-ben teszed meg.
Ha 3/5-be, az 10 nyerési esély, tehát ha 2 meccs elmegy, akkor kiesik pár sor, de amelyik 3 meccs bejön azt az összeget nyered. Ha 4 jön be az 5-ből akkor több sorod jött be és a sorok végén található összegeket összeadva kapod meg a nyereményed.
Ha mind az 5 meccs bejön, a teljes végösszeget megkapod, ami a max nyeremény
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
Húúúúúú érted???? Mer én kezdem elveszteni a fonalat....
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
De ha bemész a lottózóba, biztos elmagyarázza a lottózós életszerű példával is.....
Tehát vegyük a 3/4-eset.
4 meccset fogadsz, 3-as kötésben, tehát mindegy melyik az az 1 ami elmegy, nyersz vissza valamennyit.
5 meccsnél már választhatsz, hogy 3/5-ben vagy 4/5-ben teszed meg.
Ha 3/5-be, az 10 nyerési esély, tehát ha 2 meccs elmegy, akkor kiesik pár sor, de amelyik 3 meccs bejön azt az összeget nyered. Ha 4 jön be az 5-ből akkor több sorod jött be és a sorok végén található összegeket összeadva kapod meg a nyereményed.
Ha mind az 5 meccs bejön, a teljes végösszeget megkapod, ami a max nyeremény
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
Húúúúúú érted???? Mer én kezdem elveszteni a fonalat....
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
De ha bemész a lottózóba, biztos elmagyarázza a lottózós életszerű példával is.....
ok
" alt="
"> nagyon örülnék neki, ha írnál tippet és Magic tippjeit is megnézném és kb 3 meccset választankék, aki megérzésre nekem is szimpatikus
" alt="
">
" alt="
"> nagyon örülnék neki, ha írnál tippet és Magic tippjeit is megnézném és kb 3 meccset választankék, aki megérzésre nekem is szimpatikus
" alt="
">még mindig nem teljesen értem a számolást, azt tudom, hogy egyenesben összeszorozzák az odds-t és azt megszorozzák a téttel, de ha mondjuk 3/4 vagy 4/6 van, mint mondjuk a Te meccseid akkor, hogy számolnak ha 6ból 6 jön be, vagy 6ból 5 vagy 6ból 4 vagy 6ból 3? Bocsi a kérdésekért csak mérlegelem, hogy mennyire éri meg mondjuk 1500Ft-ot kockáztatni, mert olyan jó tippeket írtok be, hogy lehet jövő hónapban rizikóznék
oksa, de magic hagyja jóvá, vagy az ő szelvényeivel nézd össze...
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">nagyon jók a tippjeid
" alt="
"> ha holnapra lenne valami jó kis tipped lehet megpróbálnám simába megtenni
" alt="
"> ha holnapra lenne valami jó kis tipped lehet megpróbálnám simába megtennicarla. a hollandok még játszanak, de eddig 5 bejött
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">Timso!
Sajnos ilyen amikor az ember nem kockáztat, mert nincs miből
" alt="
"> 5 meccsed jött be? 9ezer lett volna így a nyeremény???
Sajnos ilyen amikor az ember nem kockáztat, mert nincs miből
" alt="
"> 5 meccsed jött be? 9ezer lett volna így a nyeremény???hát most kicsit bánatos a szívem, a 4/6-os szelvényen eddig csak az ukránok mentek el és a Besiktas D lett, a jelenlegi állás szerint vagy 9ezret nyertem volna, de nincs pénz, és ez csak az én szelvényem
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">