Azt még nem kóstoltuk.

Végül is fahéjas-narancsos Twiningset vettünk, de ez nem az igazi.

Luci, Krysztasz: szerintem is jó, szoktam odajárni, persze vannak dolgok amiket nem vennék ott, de nagyon sok, kifejezetten jó dolog van. Nem kell mindig mindennel játszani.

Én a rumos-narancsos Milford teával vagyok így.
De épp az elöbb hívtak, hogy végre vettek nekem a Tescoban!

A karácsonyi dolgokról jutott eszembe, hogy még decemberben vettünk fűszeres narancsos Pickwick teát. Eszméletlen finom volt, de mostanában már nem látom. Úgy látszik, ez is szezonális volt...

krysztasz
Pedig nem rossz. Egy baj van velük, hogy nincs nyereményjáték
Egyébként én is járok oda (ez uaz a bolt ahova a Viki jár), és nekem jó tapasztalataim vannak a fentitől eltekintve.
VárszegiViki
Miskolcon nincs, de nem is bánom. Vhogy nem hallottam jókat az üzletláncról, bár kétségtelen, hogy nagyon olcsó.
Krysz: van nálatok Lidl? Ott van sajtos virsli, és nagyon finom, nem is túl drága. Nemrég jelent meg a Lidlben.
Wodehouse: sajna csak karácsony előtt volt, azóta nincs, de szerencsére nekem van utánpótlás unokatesóm Londonba dolgozik, de tényleg nagyon finom. Nem értem a Kraft foods hogy gondolja hogy csak kari előtt volt, azt hiszem írok is nekik.
Ma vettem először sajtos Orsi virslit. Hát, mit mondjak. Ahogy felvágtam, kb. 3 kis pöttömnyi-vékonyka csíkban van benne sajt. Jó, nem vártam, hogy a fele sajt legyen, de azért nem gombosúfej-nagyságnyi legyen már...
Érdekes, hogy a sima is 229 és a sajtos is. Ennyi erővel lehetne pl. a sajos 226 ft vagy a sajtos 232 ft. Bár az is lehet, hogy ehhez a kevés sajthoz nem számolnak fel plusz árat.
Viki,
felcsigáztál ezzel a csokival, de sajnos nem láttam a Tescoban. Bár lehet, hogy figyelmetlen voltam

Paint: jézus erre a kérdésedre nem válaszoltam. Csak most vettem észre. A csokigerizdeket összefogja egy gyönyörű Terry matrica, azt mágneslapra tettem és úgy lett egy Terry mágnesem.
Most bontottuk ki a Bag in box bort, nagyon tetszik az adagolója. És legalább nem romlik ránk, mint a többi bor, hiszen csak főzéshez használjuk néha

.
....és a hütőmágnest hogyan szerezted Viki?
A chio chips light nagyon fincsi és még a lelkemnek is jól esik

VárszegiViki
Meg is kívántam

Aki járt már Angliában, az biztosan ismeri a Terry narancsos csokit! Ez a világ egyik legfinomabb csokija és örömmel láttam, hogy már itthon is kapható a Tescoban, ráadásul majdnem a fele áron, mint amennyiért kint tudtam venni. A karácsonyi Tesco katalógus 4. oldalán van. 175 gramm 419 Ft. Nagyon finom, csak egyszer kóstoljátok meg, nem tujátok abbahagyni. A csoki gömbölyű mint a narancs és gerizdekből áll, így lehet szétszedni. Nekem még hűtőmágnesem is van ilyen.

Luci
én is vhogy így gondoltam

mia
Tejet? Ez még csak hírből sem ismeri! Talán krétapor??

miért??? olyan szép fehér

ki tudja hány pohár tejet tartalmaz

Én szerintem fogyókúrára fogom használni

Mindennap szükségem van egy kis csokira, de ebből mégsem tudok majd befalni egyszerre egy táblát, mint például a Milkából...

Erre a csokira igaz a mondás. A kutyának se kell.

Legalábbis az enyém húzza az orrát.

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások