Sziasztok!
Az első heti képeket csak máig lehet megcsinálni, vagy azt már bármikor be lehet fejezni?
Köszi
Lépésről lépésre bemutatjuk, mit hogyan kell csinálni ...........
Ez sajnos rajtam is kifogott

Település kereső oldal:
www.telepuleskereso.hu/index.php
Ildicc, nekem az a legdöbbenetesebb, hogy régi fórumosok ( pl. mel6 ) képes ide kiírni a megfejtést

Marty04! írtam.
Az autós kérdésre nem vagyok képes megtalálni a választ / Jaguár,Bentley / . .( Tudom, hogy ez nem megfejtési központ, de nem adna valaki támpontot ? Két napja esz az ideg.

Meg találtam
De ha vissza olvastál volna akkor ki volt irva hogy nem irunk be a Fórumba megoldásokat!!!!

Bocs a másik: designkiadványok
tutorial
Amivel én nem bírok: Közvetítő személy, akinek segítségével peren kívül is megállapodásra juthatunk. Segítene valaki, kérem.
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni a következő kérdésekben :lépésről lépésre bemutatjuk mit, hogyan kell csinálni?
Designnal foglalkozó sajtótermékek és internetes oldalak linkgyűjteménye?
Hapcika kedvesem!
Írd be a keresőbe azt hogy Lipót. Ott lesz a megfejtés.
Sziasztok,
Tudna segíteni valaki?
Hol van Lipót település?
Az előző startlapos játéknál ugyanez ment, nem csodálkozom, hogy újra megjelentek a némák, újak és olyanok akik egy szalmaszálat sem tesznek a játékért.
Használjátok a startlap keresőjét.
Beírva azt, hogy Erdély valahányadik találat a lap.hu oldal Beírva azt hogy szusi hangja 4-ik találat a lap.hu oldal. Beírva, hogy BUX akárhányadik találat a megfejtés.
Azt még megértem, hogy 1-2 nem jön össze, de amikor ennyi az már vagy kritikán aluli intelligenciát takar, vagy lustaságot.
és elveszitett kincsre hogy lehet vissza menni?
törpi te tudod hol volt az első és hogy mi volt a kérdés?
A Közvetítő személy, akinek segítségével peren kívül is megállapodásra juthatunk nem tudja vki?

már cxsak ez kéne

ebbe a fordulóba hány kincsnek kell lennie?
Köszi mindenkinek kész is vagyok

most már megyek aluszkálni

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások