Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 553 / 609 oldal |
hol van lipót település?
Minya, úgy tűnik, mégis rosszul fogalmazhattam... Máskor Rád hagyom 

Szerintem sem ez a veszekedésre megfelelő hely. Gonzalesnek igaz van az élősködők terén. De a Martus véleménye is erre vonatkozott,csak máshogyan írta le. Miért kellett lekiabálni? Fejezzük be a vitát és a játékra koncentráljunk. Sziasztok!!! Jó játékot!
virtualis nevelde
szívesen
szívesen

azért irtam be az oldalt, hogy ne itt legyen veszekedés. ami nekem nagyon nem ment azt ott próbáltam megtalálni mert van tényleg olyan amire akkor se jövök rá ha fejbelőnek
sőt ott még a kincsek helye is megvan.
sőt ott még a kincsek helye is megvan.
Feladtam ennél a kérdésnél a dolgot és egyszerűen nem jövök rá, kérnék szépen egy kis segítséget:
"Így nevezik azokat az oldalakat, amiken lehet állatokat, vagy egyéb lényeket nevelni."
Köszönöm
"Így nevezik azokat az oldalakat, amiken lehet állatokat, vagy egyéb lényeket nevelni."
Köszönöm
bocs drága de én is keresek és nem élek senkivel vissza!
Nem az a baj ha valaki új, hanem az, hogy sokan visszaélnek mások jóindulatával. Persze elhiszem, hogy sokkal egyszerűbb ha valaki megírja a válaszokat, mint órákat keresgélni. De az hogy nangyal2 ezt megkérdezi: "az egyik nem keresztneveinek gyűjteménye?" Ez már nevetséges!! És még ő van felháborodva, hogy nem válaszol senki. Ebből is látszik, hogy még a fáradságot sem veszik egyesek a keresésre. (Vagy nagyon retardáltak.) Szvsz. aki segít az csak tényleg a nehéz kérdésekre írja meg a választ. Sajnos túl sok "ingyen élő" lepte el ezt a topicot.
nekem olyan volt, hogy két kép alatt ugyanaz a kérdés jött fel
de másnap már jó volt
de másnap már jó volt
az első kincs melyik alatt is vlt? tudja valaki?
Martus neked is köszönöm! 

amikor nemrég kérdeztem,hogy nektek is szarakodik-e a gép pont az ilyesmire gondoltam. megfejted,mégis kérdőjel marad.ill. az 5 kg-os aranyrögre kattintva(kincs) nem veszi fel a gépem,tehát meg volna a negyedik kincs,de a gépem nem regisztrálja. már írtam a Startlap készítőinek
nincs semmi, ha elhagytál egy kincset
a szabályban is az van, hogy az utolsó héten nem kerül ki újabb kincs, hanem lehet keresgélni
a rossz hír az, hogy végig kell menned újra, emlékezetből
a szabályban is az van, hogy az utolsó héten nem kerül ki újabb kincs, hanem lehet keresgélni
a rossz hír az, hogy végig kell menned újra, emlékezetből
menj vissza a kincses képekre, és nézd újra meg.
(tipp, egyébként nem tudom)
(tipp, egyébként nem tudom)
akkor sajna nem tudom
valaki mondja már meg mivan akkor ha elhagytam egy kincset?
Zvoli,
ugy is probáltam, azt irja ki, hogy ez a kép részlet,
már megvan, de kérdőjel van a helyén még mindig
ugy is probáltam, azt irja ki, hogy ez a kép részlet,
már megvan, de kérdőjel van a helyén még mindig
Zvoli köszönöm szépen!
exkluziv : én írtam neked választ
Hapcika
próbáld meg úgy, hogy megnyitod a startlapot abc szerint, és onnan nyitod meg ezt az oldalt
hátha úgy sikerül
próbáld meg úgy, hogy megnyitod a startlapot abc szerint, és onnan nyitod meg ezt az oldalt
hátha úgy sikerül