Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 555 / 763 oldal |
Nivea blokk elkelt.
Találtam ma a Sparban egy blokkot. NIVEA TUSF. NAT. FRF.250ML
Nov.19-i a blokk. Csak olyan kérje, aki tud hozzá vonalkódot is és játszani szeretne. Gondolom ez egy férfi tusfürdő.
Nov.19-i a blokk. Csak olyan kérje, aki tud hozzá vonalkódot is és játszani szeretne. Gondolom ez egy férfi tusfürdő.
Tefal vasalóutalvény, válaszboriért cserébe átadó!
1 Tefal vasalóutalványom nekem is maradt, válaszborítékért cserébe postázom.
norcika
Tiéd! Írtam.
Bocs, csak most értem haza.
Tiéd! Írtam.
Bocs, csak most értem haza.
Sziasztok!
Válaszboríték ellenében tudok küldeni CORA Tefal matricákat. Sok van.
Illetve vannak még Mivi kuponok is(kettő hiányzik belőle).
Válaszboríték ellenében tudok küldeni CORA Tefal matricákat. Sok van.
Illetve vannak még Mivi kuponok is(kettő hiányzik belőle).
Szia Sada! Engem érdekelne a mozi! Írtam privit. Köszi, Nóri
Cif-es 3000 Ft-os vasalóutalványomat ki kéri?
Ma este 7-kor MOM palace moziba az
Origo filmklub „álomnő” c. filmvetítésére 2 jegy.
Ki kéri?
Origo filmklub „álomnő” c. filmvetítésére 2 jegy.
Ki kéri?
Bónt az első jelentkezőnek odaadtam.
Lányom által nyert bónt felajánlunk, mely 8000Ft-os kedvezményes árat biztosit egy 13000 Ft értékű 4D ultrahang vizsgálatra. A Schöpf-Merei vagy a Szent János Babavízió rendelőbe vehető igénybe.
16h-ig kell visszejelzni a jegyekért, úgyhogy akit érdekel, az írjon minél hamarabb!
Sajnos nem tudok elmenni, így felajánlok 2 jegyet a Mammutba 20h-ra A falka c. filmre. Aki elsőként jelentkezik e-mailben, annak adom a jegyeket!
Elkeltek a jegyek!
Van 2 jegyem kedd 20 órára a Mammutba A falka című horrorfilmre.Aki kéri,kérem írjon az e-mail címemre.
judit88, nem akarlak elkeseríteni, de nem hiszem, hogy lesz felesleges aá kódja bárkinek is.
aki nem használja el, az cseréli
aki nem használja el, az cserélija amiért jöttem: Mivi kuponjaimat felajánlom, ha valaki szeretné!
még mindig nincs senkinek "felesleges" Aá kódja? ? 

vasalóutalvány elkelt.
Vasaló és Par matrica felajánlásom is talált gazdát. Ha nem írok priviket, bocsi..