mazsola21
Ráadásul alig kerül vmibe,
- hisz nem ezért vesszük/isszuk a kávét (legfeljebb hűtlenek vagyunk vmelyik márkához " alt=""> )
- és nem olyan pénzfaló, mint pl.a Boci volt.
Nekem tetszik, annak ellenére, hogy az eddigi közel félezer nyereményből egyik sem az enyém.
sada.
igazad van sok kütyü van itthon,
és tényleg nagyon sokan játszanak.
de ettöl izgalmas a játék,mert mindenki a
sorsolást várja.
és ha nyerek jo ide beírni " alt="">
A hétfő még a sorsolás napja. Apróbb meglepetésekkel a játék hátralévő részében tervezünk nektek kedveskedni, amit a jövő hét második felében már meg is tapasztalhattok! Sok szerencsét a hétfői sorsoláshoz!
Tegnap, 10:32 · Nem tetszik · 7 ember
ezt is a Fb-ról ollóztam" alt="">
NESCAFÉ Hungary Kedves Anita! Még nem kezdődött meg a nyertesek kiértesítése, várhatóan ez ma délután és holnap délelőtt történik majd meg. Szóval ne add fel! Babzsák fotel pedig lesz még, mint nyeremény, így érdemes tovább játszanod! :-)
10 órája · Tetszik · 3 ember
...hát azért 2 Szigetjegy elég szánalmas, a 3 babzsákkal együtt... dehát örülni kell ennek is.... vhogy tényleg kevésnek tűnik ez a nyereményhalmaz.... mondjuk egerem, órám van még vmi törinyerés aztán is jól vagyok... igen jól vagyok.... " alt="">
patrik4:Gratulálok,ügyes vagy!" alt="">
igen,még érdemes volt belekezdened. a legnagyobb ajándékra már nem fogsz tudni sorsjegyet venni,de ne bánkódj abból van a legkevesebb. kezdetektől játszom és még én sem vehetek 8 napig" alt="">
Én is először elégedetlen voltam, aztán jobban belegondolva több ajándék van ezen a játékon , mint más játékokon volt, csak igen sokféle, és ezért kevésnek tűnik Pl a szigetjegy. De azért lehet mást is választani, valamit csak talál az ember, amit szívesen elfogadna. Az én gondom az, hogy ezeket a Nestlés játékokon mindig igen sokan játszunk, és ezért kicsi a nyerésre az esély.