hello!!! hát nem tudom nekem bejön ez a játék!!! eddig 3 szelvényem volt amivel összesen 2500 ftot nyertem , + a viva játékában is nyertem 10000 ft-t úgyhogy nekem eddig 12500 és még nincs vége!!! ja és van még1 szelvényem de azt majd csak januárban kell beküldeni...
A Lay's dolgozó kicsit elszállt magától azt látom, mert ha ott dolgozna, tudhatná, hogy 30 milla az egész nyeremény. Így nem nyerhetett 150 millát sem ő sem ba kedvese! Álmodik a nyomor náluk! Szerintem örülnek ha élnek!
merhogy ez a Te neved? Miért nem lehet akkor regisztrálni? Honnan kéne tudnom, hogy más írt rendszeresen ezen a néven hm? De velem lehet beszélni nicket váltottam.
Kedves "druszám"...tényleg hihetetlen Mindazonáltal kérlek, hogy ha lehet, a jövőben válassz magadnak másik nick-nevet! NE az enyémet használd és NE engem járass le a bölcs beszólásaiddal.
Köszi!
Valóban van ilyen játékuk. A chipsen van egy hosszú biléta és azon van rajta, hogy 3 milliót nyerj.
A Viva és a Danubius is támogatók!
Lsd: www.vivatv.hu és www.danubius.hu weboldalak
Én is vettem három zacsival, és egyikben sem volt szelvény. A zacsin apró betűvel rajta van, hogy nem minden akciós zacsi tartalmaz szelvényt. Pechesek voltunk.
Dehogy átverés csak peches voltál.
Én tegnap 1-et vettem de abban három is volt. Az elsővel nyertem 200000 forintot, a másodikkal 2 és fél milliót, a harmadikat meg odaadtam Kedvesemnek ő meg nyert 150 milliót! Mi továbbra is csak Lay's-t veszünk mert az nekünk JÓ!