Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 57 / 892 oldal |
https://www.facebook.com/Kosztyusok/?pnref=story
Kedves szegediek! :-)
Nincs véletlenül valakinek olyan blokkja, ami Lay's terméket tartalmaz, és 11.23-28 közötti dátumozású? Ha van valakinek írjon privit!
Köszönöm!
Nincs véletlenül valakinek olyan blokkja, ami Lay's terméket tartalmaz, és 11.23-28 közötti dátumozású? Ha van valakinek írjon privit!
Köszönöm!
Még mindig keresek velem szimpatizáló megbízható, lehetőleg Pesti v. Pesten sűrűn járó olyan fórumost akinek a nevében játszhatnék egy játékon. A nyereményt neked kellene átvenni... személyivel... aztán felezni, a felét meg elhozni nekem... vagy találkozni velem. :-P
Egy személy csak egyszer nyerhet.... én meg a klónjaim már játszottunk.. :-P
A Margit híd Budai hídfőjénél kell átvenni a nyereményt... én a Blahán dolgozom... útba esem...
" alt="
"> Nem nagy nyereménytárgy elbírod...
A Margit híd Budai hídfőjénél kell átvenni a nyereményt... én a Blahán dolgozom... útba esem...
" alt="
"> Nem nagy nyereménytárgy elbírod...s.o.s győri forumos segítségét szeretném
koszi
koszi
Keresek egy ismertebb fórumost aki a karácsonyi kívánságlistás játéknál összeállítaná a listámat, odaadnám a belépő adatokat... nekem egy böngészővel se megy... látni látom mit kéne nyomni és hol, de nem működik a gomb...
szamócám, 3 db-ot tudok küldeni.
Írj címet emailben és küldöm.
Írj címet emailben és küldöm.
Sziasztok!
Nagyon fontos lenne , egy pár db Rossmann-Hotel pont!!!
Nagylányom kisbabát szül 😍,(november elején) és egy köntöst szeretnék neki a kórházba......
Ki mit szeretne érte? 😉
Nagyon fontos lenne , egy pár db Rossmann-Hotel pont!!!
Nagylányom kisbabát szül 😍,(november elején) és egy köntöst szeretnék neki a kórházba......
Ki mit szeretne érte? 😉
" alt="
"> téves volt a
" alt="
">
Szakdolgozathoz kellene kislányunknak kitölteni, ha módotkban áll, kérem a segítségeteket, témába is vág
" alt="
"> : köszönettel, https://docs.google.com/forms/d/1bFRxBuzddshztv4IF3BL
pJ9-Fc0Agu58bQYmmeE1FFQ/viewform?edit_requested=true
" alt="
"> : köszönettel, https://docs.google.com/forms/d/1bFRxBuzddshztv4IF3BL pJ9-Fc0Agu58bQYmmeE1FFQ/viewform?edit_requested=true
hofi - ha még aktuális írj privit, hogy milyen maillel regisztráljalak.
a Sorozatbarát.com-ra nem tud nekem valaki meghívót küldeni???
Keresek velem szimpatizáló megbízható, lehetőleg Pesti v. Pesten sűrűn járó olyan fórumost akinek a nevében játszhatnék egy játékon. A nyereményt neked kellene átvenni... személyivel... aztán felezni, a felét meg elhozni nekem... vagy találkozni velem. :-P
" alt="
"> Nem nagy nyereménytárgy elbírod...
" alt="
"> Nem nagy nyereménytárgy elbírod...Most regisztráltam a Pickre. Ha most van itt valaki, aki szeretné, hogy a csapatában legyek, akkor kérem írjon. Várok 10 percet, ha senki nem jelentkezik, akkor feltöltöm a blokkomat.
sada, Neked is köszi.
" alt="
">
" alt="
">Hátha máskor is szükséged lesz rá:
ott van a játék oldalán a letöltéseknél.
ott van a játék oldalán a letöltéseknél.
letti
Én szívesen segítek, ha tudok, nekem is segítettek már, amikor így voltam, hogy nem kaptam újságot!
Én szívesen segítek, ha tudok, nekem is segítettek már, amikor így voltam, hogy nem kaptam újságot!
macika, megkaptam, köszönöm szépen.
" alt="
">
" alt="
">letti
Átküldtem!
Átküldtem!
Sziasztok! Át tudná valaki küldeni a ma éjfélig esedékes Penny megfejtést, mert nem kaptam abból a múltheti rú-ból???
Előre is köszönöm.
Előre is köszönöm.
zshajni! most ráérek. küldd!