Sürgős segítségkérés
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 57 / 891 oldal |
a Sorozatbarát.com-ra nem tud nekem valaki meghívót küldeni???
Keresek velem szimpatizáló megbízható, lehetőleg Pesti v. Pesten sűrűn járó olyan fórumost akinek a nevében játszhatnék egy játékon. A nyereményt neked kellene átvenni... személyivel... aztán felezni, a felét meg elhozni nekem... vagy találkozni velem. :-P
Egy személy csak egyszer nyerhet.... én meg a klónjaim már játszottunk.. :-P
A Margit híd Budai hídfőjénél kell átvenni a nyereményt... én a Blahán dolgozom... útba esem...
" alt="
"> Nem nagy nyereménytárgy elbírod...
Egy személy csak egyszer nyerhet.... én meg a klónjaim már játszottunk.. :-P
A Margit híd Budai hídfőjénél kell átvenni a nyereményt... én a Blahán dolgozom... útba esem...
" alt="
"> Nem nagy nyereménytárgy elbírod...Most regisztráltam a Pickre. Ha most van itt valaki, aki szeretné, hogy a csapatában legyek, akkor kérem írjon. Várok 10 percet, ha senki nem jelentkezik, akkor feltöltöm a blokkomat.
sada, Neked is köszi.
" alt="
">
" alt="
">Hátha máskor is szükséged lesz rá:
ott van a játék oldalán a letöltéseknél.
ott van a játék oldalán a letöltéseknél.
letti
Én szívesen segítek, ha tudok, nekem is segítettek már, amikor így voltam, hogy nem kaptam újságot!
Én szívesen segítek, ha tudok, nekem is segítettek már, amikor így voltam, hogy nem kaptam újságot!
macika, megkaptam, köszönöm szépen.
" alt="
">
" alt="
">letti
Átküldtem!
Átküldtem!
Sziasztok! Át tudná valaki küldeni a ma éjfélig esedékes Penny megfejtést, mert nem kaptam abból a múltheti rú-ból???
Előre is köszönöm.
Előre is köszönöm.
zshajni! most ráérek. küldd!
Vki le tudna nekem vágni egy képről képszerkesztővel egy részletet?
jojó
Igen!!!!! Köszi a szavikat is
" alt="
">
Igen!!!!! Köszi a szavikat is
" alt="
">Zsu ! Sikerült !!!
" alt="
"> Gratulálok !
" alt="
">
" alt="
"> Gratulálok !
" alt="
">Íme a nyertesek!
" alt="
">
http://jubileum.ujeuropaalapitvany.hu/nyertesek/
" alt="
">
http://jubileum.ujeuropaalapitvany.hu/nyertesek/
Kedves Szavazók! Örömmel jelenthetem, hogy az 5. helyen bekerült az AUTISTA Segítő Központ pályázata. Nagyon szoros volt a küzdelem.
Remélem és bízom benne, hogy a 6. helyezettnek is megadják, mert csak pár szavazattal kaptak kevesebbet.
Hálás köszönet minden szavazatért innen és a Facebookról is! Privát levelekben is külön megköszöntem
" alt="
">
További szép és szerencsés napot kívánok!
Remélem és bízom benne, hogy a 6. helyezettnek is megadják, mert csak pár szavazattal kaptak kevesebbet.
Hálás köszönet minden szavazatért innen és a Facebookról is! Privát levelekben is külön megköszöntem
" alt="
">
További szép és szerencsés napot kívánok!
S.O.S. szükségem lenne még a nyerjenkirandulast.auchan.hu játékhoz bizalomkártyás vásárlásokra!!! Kérnék szépen feltöltést a legkisebb gyermekem oszályának:
Kőbányai Kada Mihály Általános Iskola 1. B osztály
Köszönöm előre is ha valaki tud segíteni!
Kőbányai Kada Mihály Általános Iskola 1. B osztály
Köszönöm előre is ha valaki tud segíteni!
Szavaztam és a facen is kértem az ismerőseimet...
szavaztam
Szavaztam
Szavaztam!