Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 57 / 269 oldal |
A fejlődésről meg csak annyit, hogy sokan szeretnének olyan állapotban lenni, mint én /hála Istennek!/, vagy egyáltalán annyit tudni a nyereményjátékokról, mint tudok. 418/2022. A számok nem hazudnak!
Kedves SzerencsésFlótás!
Szerintem meg az segítség, hogy bárhol vásárolsz, nem kell kódokat keresgetned, mert a neten megnézed és kész.
Persze egyszerűbb utat választottál: lustaság - fél egészség!
Szép napot, nyerj sokat!
üdv
Szerintem meg az segítség, hogy bárhol vásárolsz, nem kell kódokat keresgetned, mert a neten megnézed és kész.
Persze egyszerűbb utat választottál: lustaság - fél egészség!
Szép napot, nyerj sokat!
üdv
https://24.hu/szorakozas/2022/11/01/lotto-telitalalat
-fonyeremeny-titok-csalad-kina/
-fonyeremeny-titok-csalad-kina/
Figyelj Pentek!
Nem akarlak bantani v serteni ,ellenkezoleg szeretnek hozzajarulni a mentalis fejlodesedhez Azt ugye tudod h a valaszoddal max kitorolheted mert semmire se jo! Akkor minek irod le a semmi? Johnny-Xvslasza a segitseg nem a Tied! Azert legyen szep hetveged!
Nem akarlak bantani v serteni ,ellenkezoleg szeretnek hozzajarulni a mentalis fejlodesedhez Azt ugye tudod h a valaszoddal max kitorolheted mert semmire se jo! Akkor minek irod le a semmi? Johnny-Xvslasza a segitseg nem a Tied! Azert legyen szep hetveged!
Johnny-X !
Koszonom szepen!
Azt mondták az áruházban, hogy mindenütt ugyanazok a kódok, a neten is.
Media Markt retro kódok: KAZ90MM TEL25MM VHS97MM
Sziasztok!
Megtudná valaki adni a Miskolci Mediamarkt 3 retro kódját 2 megvan de kellene a harmadik is
Megtudná valaki adni a Miskolci Mediamarkt 3 retro kódját 2 megvan de kellene a harmadik is
https://24.hu/fn/gazdasag/2022/10/27/nyitvatartas-uzl
etek-hosszu-hetvege-mindenszentek-halloween/
etek-hosszu-hetvege-mindenszentek-halloween/
Megvan a Henkel heti nyereményemnek is a visszaigazolása. Így sikerült a Pick -Herzzel egy szuper robotporszívót itt pedig egy szintén értékes JBL Flip 6 hangszórót nyernem. Ölyöm-Bódogság!
SzerencsésFlótás Hozzászólás: 2022. október 26. :: 17:41
Különdíj nyeremény a Pick-Herz játékon Egy értékes robotporszívó. A Bang Bang Ideas előtt meg le a kalappal! Tegnap este küldtem el online a blokkot és ma délelőtt már jött a visszaigazolás,hogy minden OK és gratulálnak Ezt nevezem! Viszont a Henkeles JBL Flip 6 hangszóróm függőben van-remélem nem ittam elöre a medve bőrére. Múlt héten pénteken értesítettek a GREENMANGOTOL és "követelték" a postai feladását a blokknak. Nem nyitok vitát de ez alapból trógerság! Két okból is 1 nagyon sok szervezőnél elég a JÓ MINŐSÉGŰ SZKENELT BLOKK FÉNYKÉP! Másrészt meg hiába adod fel tértivevényesen adott esetben a maximális postai kártérítés kevesebb mint 8 ezer forint! Tehát ha eltúnik egy 50-100 v egymilliós blokkod akkor szelavi? Pénteken a postai feladással egyidőben elküldtem nekik a blokk jó minőségű fényképét is semmi válasz ráadásul Pénteken e hét hétfőn kedden ma szerdán délelőtt munkaidőben többször is próbáltam elérni őket a központi telefonszámukon-túlterhelt! Felhívtam a Henkelt -egy kedves hölgy azt mondta utána néz a dolgoknak-remélem jólalakulnak a dolgok de az indítás nem biztató. A robi már megvan a PICK HERZ nél hála a bang bang nak és az is 100 ezer forintocska MÍÍÍnimálisan!
Különdíj nyeremény a Pick-Herz játékon Egy értékes robotporszívó. A Bang Bang Ideas előtt meg le a kalappal! Tegnap este küldtem el online a blokkot és ma délelőtt már jött a visszaigazolás,hogy minden OK és gratulálnak Ezt nevezem! Viszont a Henkeles JBL Flip 6 hangszóróm függőben van-remélem nem ittam elöre a medve bőrére. Múlt héten pénteken értesítettek a GREENMANGOTOL és "követelték" a postai feladását a blokknak. Nem nyitok vitát de ez alapból trógerság! Két okból is 1 nagyon sok szervezőnél elég a JÓ MINŐSÉGŰ SZKENELT BLOKK FÉNYKÉP! Másrészt meg hiába adod fel tértivevényesen adott esetben a maximális postai kártérítés kevesebb mint 8 ezer forint! Tehát ha eltúnik egy 50-100 v egymilliós blokkod akkor szelavi? Pénteken a postai feladással egyidőben elküldtem nekik a blokk jó minőségű fényképét is semmi válasz ráadásul Pénteken e hét hétfőn kedden ma szerdán délelőtt munkaidőben többször is próbáltam elérni őket a központi telefonszámukon-túlterhelt! Felhívtam a Henkelt -egy kedves hölgy azt mondta utána néz a dolgoknak-remélem jólalakulnak a dolgok de az indítás nem biztató. A robi már megvan a PICK HERZ nél hála a bang bang nak és az is 100 ezer forintocska MÍÍÍnimálisan!
" alt="
">Amúgy a Wilkinsonnál még az is nyert volna aki Hitlerre hasonlít mert 250 nyeremény volt, és 180 körüli játékos. Tuti nyerés, egyszerű matek. Csomag esetében pótnyertességet nem tudtak gondolom kivitelezni. A játékot szept 8ig meg is hosszabbították.
(Amúgy ki kellett volna próbálni ismertebb politikus képét feltölteni, vagy kutya, macska... vagy színész képét.
" alt="
">
Lehet még az is nyert volna. )
(Amúgy ki kellett volna próbálni ismertebb politikus képét feltölteni, vagy kutya, macska... vagy színész képét.
" alt="
">
Lehet még az is nyert volna. )
Remélem ly... vel kell írni.
Szeretném magamat lelőni, mert nem bírom tovább.
Szeretném magamat lelőni, mert nem bírom tovább.
Nincs cserére egy pisztolyotok?
Én is nyertem évekkel ezelőtt 2 komoly utazást a Mánsztőrrel, de már akkor is "hazudtam".
Azóta meg gyakorlatilag sömmi, pedig legalább olyan yókat írok, vagy még yobbakat. Mások szerint is. Nem csak rímelős verseket, próbálok kreatív(abb) lenni.
A Wilkinson azért más. Csinálsz egy jó fotót, borotválkozás előtt/közben/után, amivel pl. hasonlítasz valakire. (Kivéve Hitlert...)
Itt nem kell hazudni, mellébeszélni.
Az enerdzsdi drinkeknél viszont igen. Ráadásul u.a. kérdések minden játéknál... Már unom. Elsősorban az eredménytelenséget.
Azóta meg gyakorlatilag sömmi, pedig legalább olyan yókat írok, vagy még yobbakat. Mások szerint is. Nem csak rímelős verseket, próbálok kreatív(abb) lenni.
A Wilkinson azért más. Csinálsz egy jó fotót, borotválkozás előtt/közben/után, amivel pl. hasonlítasz valakire. (Kivéve Hitlert...)
Itt nem kell hazudni, mellébeszélni.
Az enerdzsdi drinkeknél viszont igen. Ráadásul u.a. kérdések minden játéknál... Már unom. Elsősorban az eredménytelenséget.
Tudod, miért nyerték/tük hülyére magunkat a Wilkinsonnal /is/?
Mert nem sima beküldős volt, hanem egy picit bonyolított, kreatív játék.
Így nem 10ezren vettek részt, csak 180-an.
Mert nem sima beküldős volt, hanem egy picit bonyolított, kreatív játék.
Így nem 10ezren vettek részt, csak 180-an.
Vágási Feri!
Kinek a pap, kinek a papné!
Nekem semmi bajom ezzel a rendszerrel, nem is panaszkodhatom rá.
Hidd el, mindennek megvan a miértje és az azértje is!
üdv
Kinek a pap, kinek a papné!
Nekem semmi bajom ezzel a rendszerrel, nem is panaszkodhatom rá.
Hidd el, mindennek megvan a miértje és az azértje is!
üdv
Na, Coop 🍺 ös játék: 2 kérdésre (is) válaszolni kell.
Ezt kellene a Mánsztőrnek/Bőrnnek is. Olyan kérdést feltenni, aminek egy picit utána kell nézni. Meglenne a "tudás alapú játék", de mégsem idióta kérdésekkel, amire csak hazudni lehet.
Mi a legjobb Burn élményed???
Elégettem Darth Vader holttestét és a páncélját az Endor bolygón.
Miért akarod te megnyerni a Monster Yamaha motort?
B@zzeg, azért mert drága, el tudom passzolni és ki tudom fizetni belőle a tartozásaimat vagy jobb esetben el tudok belőle utazni a Maldív-szigetekre.
Komolyan, annyira gáz ez a mesélős/hazudozós 30 szavas fasssssság.
És ugye azt sem tudjuk meg, hogy milyen szöveggel nyertek (mert nem teszik közzé), ha elolvasták egyáltalán az összes páHázatot...
Ezt kellene a Mánsztőrnek/Bőrnnek is. Olyan kérdést feltenni, aminek egy picit utána kell nézni. Meglenne a "tudás alapú játék", de mégsem idióta kérdésekkel, amire csak hazudni lehet.
Mi a legjobb Burn élményed???
Elégettem Darth Vader holttestét és a páncélját az Endor bolygón.
Miért akarod te megnyerni a Monster Yamaha motort?
B@zzeg, azért mert drága, el tudom passzolni és ki tudom fizetni belőle a tartozásaimat vagy jobb esetben el tudok belőle utazni a Maldív-szigetekre.
Komolyan, annyira gáz ez a mesélős/hazudozós 30 szavas fasssssság.
És ugye azt sem tudjuk meg, hogy milyen szöveggel nyertek (mert nem teszik közzé), ha elolvasták egyáltalán az összes páHázatot...