Screvo - Szamos táblás csokik 2×4 tábla.
2× nyertem.
Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 57 / 1756 oldal |
Auchan Coca Cola játékon nyert mixerszett,szombaton hívtak,hogy ma hozzák(A4C saját embere)
Samsung okosóra
" alt="
">
" alt="
">Ide is megérkezett a Sprinter. Kométával nyert okosóra jött.
Spar Carte dor játékán nyert Ipanema szandál ma érkezett meg.
" alt="
">
" alt="
">Libresse törcsi 😊
Screvo nyert Fit ajándékcsomag 😊
Nagyi titka emailt én is kaptam
Tom & Jerry-s bögre, Facebook,Spar játék,kis cuki
" alt="
">
" alt="
">Ezt az emailt most kaptam a márc. 23-án leadott rendelésemre!
Kedves Nagyi titka vásárló!
Nagyon örülök, hogy szorgosan gyűjtögetted a Nagyi titka liszt vásárlásokért járó pontokat és részt vettél az egyedi süteményes tányérokért zajló játékomban.
Mint azt már biztosan tudod, a hatalmas érdeklődés következtében a teljes tányérkészlet idejekorán elfogyott, így sajnos a promóció is hamarabb véget ért, mint azt terveztük.
A lisztpontokért járó tányérokat szorgos segítőim folyamatosan csomagolják a számodra. Az előzetesen jelzett promóciós időszak lezártát követő 90 naptári napon belüli tányér kézbesítést igyekszünk tartani, azonban az utolsó időszakban robbanásszerűen megnőtt tányérrendelések száma, ebből adódóan a kiszállítási idő is megnövekedett.
Ezt a levelet azért küldöm, hogy biztosítsalak afelől, hogy a visszaigazolt tányérrendeléseket - ha kicsit megkésve is - maradéktalanul teljesíteni fogom mindenkinek.
Kérem megértésedet és türelmedet.
Kérdés esetén keress engem továbbra is a jatek@nagyititka.hu címen.
Napsütéses nyarat kívánok!
Szeretettel,
Nagyi
Kedves Nagyi titka vásárló!
Nagyon örülök, hogy szorgosan gyűjtögetted a Nagyi titka liszt vásárlásokért járó pontokat és részt vettél az egyedi süteményes tányérokért zajló játékomban.
Mint azt már biztosan tudod, a hatalmas érdeklődés következtében a teljes tányérkészlet idejekorán elfogyott, így sajnos a promóció is hamarabb véget ért, mint azt terveztük.
A lisztpontokért járó tányérokat szorgos segítőim folyamatosan csomagolják a számodra. Az előzetesen jelzett promóciós időszak lezártát követő 90 naptári napon belüli tányér kézbesítést igyekszünk tartani, azonban az utolsó időszakban robbanásszerűen megnőtt tányérrendelések száma, ebből adódóan a kiszállítási idő is megnövekedett.
Ezt a levelet azért küldöm, hogy biztosítsalak afelől, hogy a visszaigazolt tányérrendeléseket - ha kicsit megkésve is - maradéktalanul teljesíteni fogom mindenkinek.
Kérem megértésedet és türelmedet.
Kérdés esetén keress engem továbbra is a jatek@nagyititka.hu címen.
Napsütéses nyarat kívánok!
Szeretettel,
Nagyi
Nagyi tányérok -GLS
Andi 1004 és sada!
Köszönöm szépen az infót.
" alt="
">
Köszönöm szépen az infót.
" alt="
">Ezúton értesítjük, hogy a(z) Bang Bang Ideas Kft. küldeményt adott fel az Ön részére, amelyet a SPRINTER Futárszolgálat kézbesít. A küldemény kézbesítésére megbízásunk alapján várhatóan a MAI napon, 08:30 - 11:00 óra között kerül sor.
Kaptam emailt a Sprintertől egyet tegnap, és egyet ma reggel, hogy kb. mikorra várhatom. Pontosan úgy jött, ahogy leírták. 😊
Andi 1004
A Sprinter általában nem értesít előre, csak jön.
A Sprinter általában nem értesít előre, csak jön.
Szamos marcipán csomag
" alt="
">
" alt="
">Andi1004!
Megkérdezhetem, hogy kaptál előtte valami értesítést a futárszolgálattól, vagy egyszer csak hozta a futár?
Köszi előre is a választ!
Megkérdezhetem, hogy kaptál előtte valami értesítést a futárszolgálattól, vagy egyszer csak hozta a futár?
Köszi előre is a választ!
Kométával nyert aktivitásmérő, Sprinter futár hozta
Nescafe BWT kancsó
" alt="
">
" alt="
">Nescafe- BWT kancsó utolsó hétről