Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 57 / 1761 oldal |
Eléggé. Az a szétmenős anyagból van.
Riska foci tegnap Öcsémnek.
Gagyi?
Axe táska😬
Ananászos úszógumi
" alt="
">Denim játék /Facebook
" alt="
">Denim játék /FacebookEgy tàlca radler (screvo)
Screvo - Chio
Kezdik küldeni a Riska focilabdákat. Elvileg holnap érkezik hozzám az első. Juhhuu! Nem voltam biztos benne hogy még a nyári jó időben ide fognak érni
A boci buborékos ajándékokat már hozzák...
Csokicsomag, babzsák, meg plüss...
Mint kiderült egyikünk csokicsomag helyett babzsákot nyert, kérdezték haragszom e? Mondtam én nem max. ő aki nem csokit kap... de aztán odaadtuk a mi csokicsomagunkat.... ő meg a babzsákot.
Wudermann a feladó, plüss esetében meg a nestlé.
MLP viszi.
Csokicsomag, babzsák, meg plüss...
Mint kiderült egyikünk csokicsomag helyett babzsákot nyert, kérdezték haragszom e? Mondtam én nem max. ő aki nem csokit kap... de aztán odaadtuk a mi csokicsomagunkat.... ő meg a babzsákot.
Wudermann a feladó, plüss esetében meg a nestlé.
MLP viszi.
Olyat nem nyertünk...
Andante -Társas
(Wundermann a többieknek küld, az mi lehet?)
(Nestle Hungaria nekem feladott vmit, az a boci buborékos aji lehet? )
Nekem is jött Marie Claire torcsi meg papucs, de a papucs szerintem van vagy 45 - OS, nem cseréli el valaki
" alt="
">
" alt="
">Marie Claire törölköző,papucs(Facebook játék)
Palmolive nyeremény grill.
Screvotól Vöslauer és Chio /GLS hozta
" alt="
">
" alt="
">Az előbb egy karton, azaz 6 üveg Vöslauer Balance Juicy (még a múlt havi Screvo-s játékon nyertem,) GLS hozta, ma reggel értesítettek csak sms-ben a csomagról és a várható érkezéséről 🙂
Spar-Varta Adidas foci meglepi😀 en a Heineken Adidas foci-t vartam, es ma delutanig meg is voltam gyozodve hogy ez jott meg.. Koszonet itt a forumosoknak..😎
Auchan Vénusz játékon nyert grill, sprinter hozta