Nem értelek benneteket. Ha egy játékban egyre többen játszanak és néha százával küldenek be - itt is olvastam, hogy valaki 200 pályázattal próbált nyerni - természetes, hogy nem olyan sok az esély.
Nem a Coop tehet erről. Mostanában én sem nyertem velük, ettől még nagyon szeretek ott vásárolni, nálunk nagyon kedvesek, udvariasak és készséggel előkeresik az újságot is, mi az akció. A multik nem írnak ki annyi pénznyereményes játékot, mint a Coop.
Nagy Gábor - egy kecskeméti beküldő - nálunk is mindig hatalmas tételben vásárol, ő a milliókra játszik, az sem zavarja, ha esetleg más már nem tudja megvenni a pályázathoz szükséges terméket, mert elfogy. Lelke rajta. Az is szánalmas, amikor az Auchan pályázatra valakik azért utaznak Budapestre, Soroksárra, Budaörsre, hogy blokkbevásárló körutat rendezzenek, három-négyszáz blokkból persze, hogy sikerült elcsípni 2 wellnest, s még sajnáltatták is magukat, "csak" kettő sikerült. S persze annyi eszük sincs, hogy ne dicsekedjenek, mert könnyen kiderülne, hogy Auchanban dolgozik az "unoka", aki mellesleg igénybe vette az utazást. Erről sem az Auchan tehet, max. annyiban, hogy legalább a biztonsági őr ne segédkezzen a blokkok szedegetésében

" alt="

">.