Mit nyernék? / Ideális nyereményjáték
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 57 / 320 oldal |
Köszönöm a mai napi 2 kellemes meglepetést... igaz nem nyeremény volt.. de hihetetlen h. ilyen kedves emberek is vannak.
Leesett az ágyam mellé egy 128MB-os sd kártya, és nem találom,
" alt="
"> sőt a sportszelkós ipodom sem találom, ezeket szeretném megtalálni... továbbá annyit küzdök a cooposokkal... kérlek legalább egyszer 1 fődíjat... lécci....
" alt="
">
" alt="
"> sőt a sportszelkós ipodom sem találom, ezeket szeretném megtalálni... továbbá annyit küzdök a cooposokkal... kérlek legalább egyszer 1 fődíjat... lécci....
" alt="
">Drága Fortuna!
Légyszi valamit!!! De legjobban azt szeretném ,ha rendeződnének a dolgok!!
Légyszi valamit!!! De legjobban azt szeretném ,ha rendeződnének a dolgok!!
Egy robot porszívót és egy bankkártyát szeretnék,tudod melyiket légyszi segíts!
Csak valami apróságot szeretnék nem vágyom nagy dologra. Csak látná már a családom, hogy nem hiába gyűjtögetek és ülök ennyit a gép előtt.
hát még tudnék kitalálni párdolgot, ami itt nem nyerhető, de ami igen az a fényképezőgép még mindig (sajnos szemüvegre ment el az ára), és jó lenne egy autó is, vagy egy használtnak az ára is örömet okozna
" alt="
">
" alt="
">Köszönöm az eddigi heineken ajándékokat! Az augusztusi sorsoláson még nagyon szeretnék egyet nyerni! Heinekünk!
szeretnék valamit nyerni
" alt="
">
" alt="
">Nagyon szeretnék már nyereményt! Mindennek örülni tudnék
" alt="
"> Legfőképp ha a magánéletemben lenne pozitív változás
" alt="
"> Vagy ha sikerülne elutazni messzire,amire szintén nagyon vágyom....
Kedves Fortuna, segíts!
" alt="
"> Legfőképp ha a magánéletemben lenne pozitív változás
" alt="
"> Vagy ha sikerülne elutazni messzire,amire szintén nagyon vágyom....
Kedves Fortuna, segíts!
A tegnapiakból kimaradtam a, mai nyereményekből szeretnék egyet!
"bármit" is jó lesz!!
én is
" alt="
">
" alt="
">Bármit
" alt="
">
" alt="
">Autót!!!!!!!!!!!!!!!!
Szóval a kórházban azzal a hajléktalannal futottam össze aki a coopnál csövezett, és akinek a személyiét akartam elintézni h. fel tudja venni a nyugdíját. Milyen kicsi a világ...
" alt="
">
De már gyámság alá helyezték, és mindent intéznek neki... azóta, többször megverték, cukorbeteg lett, itt fáj, meg ott... és ott a zárt osztályon van.... bár em eléggé zárt... hisz az udvaron sétált...
" alt="
">
De már gyámság alá helyezték, és mindent intéznek neki... azóta, többször megverték, cukorbeteg lett, itt fáj, meg ott... és ott a zárt osztályon van.... bár em eléggé zárt... hisz az udvaron sétált...
Törölközőt...mégha nem is nekem,hanem akinek szánnám
" alt="
">
köszönöm!
" alt="
">
köszönöm!
Nem tudom kinek köszönjem meg, de oltári nagy szerencse érintett meg minket... egyik kollégám, a kedvesek között is a legkedvesebb... konténerek mellett nézegette a sorszámukat. Amíg a főnöke 1db-t levett a másikról, csak közben a targonca villájáról lecsúszott a konténer ami tele volt 7 PH-s lúggal. ....és ráesett a kollégára... kb. 1tonna súly. Valahogy úgy sikerült, h. a mellkasát megnyomta, meg így végig horzsolta kezét lábát... majd a homlokával lefejelte a konténert... egy bordája meg is repedt de jól van... igaz vannak fájdalmai... szerintem pár ember újászületett a mhelyen... köztük én is... kórházba van pár napig... de nem lett nagy baj... már csak rém gondolataimban jön elő mi lett volna ha...
De köszönöm Fortunának, Istennek, Sorsnak, h. nem történt tragédia...!
Aztán a kórházban összefutottam vkivel, de azt majd holnap.... álmos vagyok...
" alt="
">
De köszönöm Fortunának, Istennek, Sorsnak, h. nem történt tragédia...!
Aztán a kórházban összefutottam vkivel, de azt majd holnap.... álmos vagyok...
" alt="
">
Drága Fortuna!
Az Autóra még sokat kell várnom???? Légyszi siess vele! Köszi
Az Autóra még sokat kell várnom???? Légyszi siess vele! Köszi
Magic, köszönöm szépen, kedves vagy.
Annál inkább jól sikerült versike (kívánságlista), hogy ilyen rövid idő alatt született.
Annál inkább jól sikerült versike (kívánságlista), hogy ilyen rövid idő alatt született.
letti: Ez csak két perc alatt összedobott, versnek nem nevezhető kívánsághalmaz, de kívánom Neked is, hogy valósítsd meg az álmaidat!