Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 57 / 9364 oldal |
Queen cola csomagot vár még valaki?
Igen, csak izgulok 🫢🫣
A játékot követő 10 munkanapon belül sorsolnak.
Márc. 13-ig még van idő.
Márc. 13-ig még van idő.
Csak 1 🤭
Nekem sem sajnos 🫣hány pályázatod volt?
Szia, én játszottam Pepitán , de sajnos még nem küldték , hogy nyertem 🤣
Sziasztok!
Pepita-Lovela mosógép nyertesről tudtok már esetleg? Játszott valaki innen vele?
" alt="
">
Pepita-Lovela mosógép nyertesről tudtok már esetleg? Játszott valaki innen vele?
" alt="
">Szerintem ,igen ,az is LINDT termék
A Lindt nyereményjátékban a Lindor termékek is játszanak?
Akik tavaly nyertek a Goldenburg Spar nyereményjátékon, mindenki rendben megkapta a nyereményét?
Sziasztok
Én most kaptam választ a wizzair ut. ügyben, csúszásban vannak , rajtuk kívül àlló dolog miatt, de folyamatban, és türelmet kérnek.
Én most kaptam választ a wizzair ut. ügyben, csúszásban vannak , rajtuk kívül àlló dolog miatt, de folyamatban, és türelmet kérnek.
agi80
Köszönöm a válaszodat! Írtam nekik újra!
Köszönöm a válaszodat! Írtam nekik újra!
gabriella.hu
Wizzair repjegy utalványt én sem kaptam még meg, reklamáltam pénteken, de még nem érkezett rá válasz :-(
Wizzair repjegy utalványt én sem kaptam még meg, reklamáltam pénteken, de még nem érkezett rá válasz :-(
Érdelődöm, hogy aki nyert a Wizzair repjegy utalványt a 7Days-el, az megkapta-e már? Azt írták a reklamálásomra, hogy március 2-ig megküldik voucher formájában, de eddig nem jött semmi.
Valaki esetleg nem kérdezte meg, hogy a Nestlé ajándékkészlet lesz -e még feltöltve, vagy ennyi marad?
Nem melléklet, de GYIK
Milyen termékeket vásároljak ahhoz, hogy részt vehessek a nyereményjátékban?
Elég, ha a blokkon szerepel Mondelēz által forgalmazott bármilyen Milka termék. Minél több blokkot töltesz fel, annál nagyobb esélyed van a nyerésre. A blokkokat a verseny időtartama alatt, 2026. március 2. és 2026. április 4. között kell feltölteni.
Milyen termékeket vásároljak ahhoz, hogy részt vehessek a nyereményjátékban?
Elég, ha a blokkon szerepel Mondelēz által forgalmazott bármilyen Milka termék. Minél több blokkot töltesz fel, annál nagyobb esélyed van a nyerésre. A blokkokat a verseny időtartama alatt, 2026. március 2. és 2026. április 4. között kell feltölteni.
milka húsvét :a termékek listáját az 1. számú melléklet tartalmazza)
a melléklet csak előlem bújkál?
" alt="
">
a melléklet csak előlem bújkál?
" alt="
">Köszönöm a válaszokat!
Lenne még egy olyan kérdésem, aki nyert Kinleyn H&M utalványt, megigényeltem a coca-cola oldalán a nyereményt űrlapon. Mennyi idő amíg reagálnak? Ruhára is elfogadják? Köszi előre is a válaszokat!
Az elején valamilyen módon biztosan bekerültek a rendszerbe a problémás blokkok is, mert duplikációra hivatkozva nem engedte már újra feltölteni őket. Nem tudom, ez változott-e.