Kérdések és válaszok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 57 / 9174 oldal |
Köszi " alt="">
A Tuc mostanában elég sűrűn nem elérhető,például most sem.
Tuc, Bake Rolls nem tölthető ?
sünkutya, köszi. A meglepetés ajándéktól igencsak meglepődtem. Ez a fa alátét üvegtányér helyett szegénységi bizonyítvány. Főleg azért is, mert a csészék dobozán 2 "szett" szerepel, akkor miért meglepetés ajándék a fa alátét. Hova lett az üvegtányér alóla? " alt="">
letti: 2 db fa alátét van a csomagban. Nekem a pohár csalódás. Picike, és mintha nem is üveg lenne. De ez csak az én véleményem.
Aki már megkapta az Omnia csomagot, attól kérdezném, h mi benne a meglepetés ajándék? Köszi!
Pieceofluck, ancsikusz, agi80
Köszi mindenkinek " alt="">
Köszi mindenkinek " alt="">
Sziasztok Aki Omnia csomagot vár elvileg ma szállítják!
Nálatok megy most a Bonafarmos Mizo feltöltés?
2 böngészőből is próbáltam,de nem megy el a beküldés.
2 böngészőből is próbáltam,de nem megy el a beküldés.
Nincs mit, és gratulálok a meglepi-nyereményhez. 😊
Tényleg az lesz, köszönöm 😀
Szerintem Nivea nyeremény lesz. Nézzétek meg, rajta vagytok-e valamelyik nyerteslistán.
Vagy ha kértél te is Gerber gabonasnacket, akkor az is lehet 🤔 Bár 2-3 hetet írtak szállítási időnek.
Nekem is jött tőlük e-mail, de nekem Dentsu Creativ Projekt a feladó. Pom-bär macit nyertem,de jövő hétre ígérték a szállítást csak, lehet a hosszú hétvége miatt már most átadták.
Sziasztok! Fámafutár mit hoz? Gyűjtőszállítás.hu adta át neki. " alt="">
Az első pillanattól ott volt a jsz-ban.
köszi mindenkinek
nekem is elutasitották az 1-ik feltöltést,hogy nem jó helyen vettem
"csatoljuk a játékot", de nem csatoltak semmit
viszont a wben most ezt olvasom:
A játék során csak független kisboltban, vagy dohányboltban vásárolt termékek blokkját áll módunkban elfogadni, így nagyobb kereskedelmi láncok (Lild, Coop, Spar, Tesco stb.) nem vesznek részt.
Ez ezelött is ott volt az oldalon,vagy csak most irták ki?
nekem is elutasitották az 1-ik feltöltést,hogy nem jó helyen vettem
"csatoljuk a játékot", de nem csatoltak semmit
viszont a wben most ezt olvasom:
A játék során csak független kisboltban, vagy dohányboltban vásárolt termékek blokkját áll módunkban elfogadni, így nagyobb kereskedelmi láncok (Lild, Coop, Spar, Tesco stb.) nem vesznek részt.
Ez ezelött is ott volt az oldalon,vagy csak most irták ki?
Nekem meg az a problémám,hogy nem lehet bejelölni csak ezt: dohány,kisbolt,egyéb,erre elutasították a párom feltöltését mert szerintük rossz lett bejelölve. küldtünk nekik képet,hogy más nem is jelölhető,kiváncsi leszek. Meg arra is az miért nem megy a telón ahol eddíg azon sok választási lehetőség volt
Fáreo:hello@screvo.hu
screvo fb?