sada
Fáreó
Mivel a freemail nem müködik,irjatok légyszi a citromra:evike69@citromail.hu
Bocsi,de csak most jutottam megint a gép elé

Anikó Hozzászólás - 2006. december 30. :: 13:28
krysztasz
Két év garancia van az edényekre, boltoshölgynek és mezei vevőnek egyaránt.
krysztasz Hozzászólás - 2006. december 30. :: 13:07
szyky
Nem vettem ilyen edényt, de ha így járok, visszaviszem blokkal együtt. Gondolom, a boltoshölgynek csak hamarabb kicserélik, mint egy mezei vevőnek
szyky Hozzászólás - 2006. december 30. :: 08:36
A Spar meghosszabította a pontgyűjtést január 21-ig.
Egy ott dolgozótól hallottam, egyszer főzött a husos fazékban és a pereme levált.
Valyon ők is a selejtet hozzák be és a vásárló átveréséből élnet?
tike: aki a sport szeleten nyert 4 fényképezőt rengeteg pénzt ölt bele, ezenkivül még mázlis is volt.
Az nlc adventi játéka egy kalap sz*r volt ugyan, de ettől függetlenül nem az nlc ismerősei nyertek hanem azok akiknek volt idejük és kitartásuk egész nap kaparni.
Én se nagyon hiszek a nyereményjátékokban főleg amikor megnézem, hogy kik nyertek és van olyan név ami háromszor is szerepel. A sportszelet játékán volt aki 3 vagy 4 fényképezőgépet nyert. Az advent.hu oldalon volt egy játék karácsonyig kaparós sorsjegy volt. Volt akinek a nickje legalább 15-ször volt de ahogy néztem egyforma ajándékot nem nyert. Elég érdekes!!!
ezek a kiadók is egy dögök. Az aztán csúcs amikor a Riders vagy mia fene küldött egy levelet,hogy gratulálunk Ön ezt meg azt nyerte ha visszaküldi ezeket a vackokat. A bibi csak az volt,hogy apu vette át a levelet ami a hónapokkal elöbb meghalt édesapjának szolt. Na ez már kimeríti a zaklatás fogalmát....
bocsi Wodehouse
csak most jöttem meg. Nem a T-onlyne.
Én is megjártam párszor az Atlasz kiadóvl,de már nem kapok tölük semmit,hála.
Volt,hogy kapok ingyen könyvet és aji lekvár és kés meg még vmi,de mikor megkaptam benne volt valami 4000ft-os csekk,több se kellett írtam nekik levelet,és a könyvet visszaküldtem,kibontottam a csomit mivel arról volt szó,hogy ingyenes,de mióta visszaküldtem azóta nem kapok semmit.az ajit kiszedtem

Ditke
Tényleg ugy kellett volna,hogy azt mondani,hogy megse kaptuk,csak én is akkor rontottam el,amikor irtam nekik,hogy nem kértem a 2csomagot,igy már le se tagadhatom

Milyen kiadványaik vannak,ennek az Atlasz kiadónak? Az alapján talán be lehetne azonosítani. googléval próbáltatok már rákeresni?
Vagy telefonos tudakozó nem tud felvilit adni róla?
szökebabu
De ha nem ajánlottan küldi, mivel bizonyítja, hogy megkaptad? Amit meg nem kaptál meg azért meg ne fizess...
Talán akkor elgondolkodnának az ilyesmin

Szerencsére én még nem kaptam tőlük semmit.
szökebabu
Nekem is ugyanez a tapasztalatom az Atlasz kiadóval..
Küldik a csomagot,amit a postás mindig belerak a postaládába,igy vissza akartam nekik küldeni,de cimük az nincsen nekik,igy hát én is irtam e-mailt már 2 hónapja ,hogy szeretném visszaküldeni a csomagot,mert mi nem kértük,mostanáig nem válaszoltak.Ma kaptam választ,hogy törölték a nevemet a nyilvántartásból,de 3600ft.tartozásom van.Cimet viszont nem irtak,nehogy visszatudjam küldeni nekik a nemkért csomagjukat
Ez tényleg felháboritó!
Hát ezt nem hiszem el!!! Miután másfél hónapig semmi válasz,most egy órán belül irtak vissza.Nem tökéletes az email rendszerük és különben is van faxuk és telefonszámuk,amin lelérhettem volna öket. Ezt az arroganciát!!!!!Még nekik áll feljebb.!
Akkor én még is csak vissza küldeném
A postás csak bedobja ezeket a vastag boritékokat.Hivatalosan nem kell átvenni!sima levélküldemény,nem ajánlott.
Nem vissazküldeni kell (az pénzbe kerül), hanem át sem kell venni a postástól!!!!!
szökebabu és postafordultával egyszerüen vissza küldöd a csomagot?
Nagyon felháborit,hogy ilyen leveleket,csomagokat az ember akkor kap,ha nem kér,amit meg vár azt mások lenyúlják.BRRRR..
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások