Ez a tej dolog veszélyes - az egyik lányom 1 éves kora körül kezdte el kapni és egyből kijött a tejcukor allergia nála. A laktózmentes tej meg nagyon drága. (400 körül 1 liter)
Ha nem muszáj ne adjatok tehéntejet, szerintem.
Baba a legnagyobb Főnyeremény! Társalgó
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 57 / 72 oldal |
Nálunk sem tudta a védőnéni és amikor elmúlt 1 éves a manó említette, hogy lassan lehetne, de ne nyáron kezdjem el erre én felvilágosítottam, hogy már rég óta issza. Nem szólt semmit.
sziasztok házi tehén tejről beszéltek?
nekem a fimnál 6 hónapig volt tejem és ő azután már házi tehéntejen élt
megforraltam és kb 1literhez adtam 2dl vizet
semmi baja nem volt tőlle
először tisztán kapta aztán volt hogy kakaóval
vagy macikávéval ízesítettem
ja legelőször kb 6hónaposan kb 1-2
hónapíg bolti tejet adtam neki azt is hígítva
a védőnéninek légyszi ne szóljatok
" alt="
">
nekem a fimnál 6 hónapig volt tejem és ő azután már házi tehéntejen élt
megforraltam és kb 1literhez adtam 2dl vizet
semmi baja nem volt tőlle
először tisztán kapta aztán volt hogy kakaóval
vagy macikávéval ízesítettem
ja legelőször kb 6hónaposan kb 1-2
hónapíg bolti tejet adtam neki azt is hígítva
a védőnéninek légyszi ne szóljatok
" alt="
">Én korábban, de ez gyerekfüggő. Neki semmi baja sem volt, azóta is rendületlenül issza.
Én kicsit később, kb 1,5 éves korában, addig Bebáztunk. (a lányoknak én is 1 éves kor körül már adtam tejet, úgy látszik, ahogy öregszem egyre jobban eggódok
" alt="
"> )
" alt="
"> )Én is.
Én 1 éves koruktól.
Mikor adtok vagy adtatok először tejet a kismanónak???
zsanett25
" alt="
">
Nem melegebb, hanem hidegebb éghajlatra küldöm az anyóst, nemsokára megy vissza Angliába a sógornőmékhez. Persze azért nem olyan rossz, ha itthon van néha, mert amúgy nincs kire rábíznom a gyerekeket egy félórára sem. Ő nem nálunk van ilyenkor, hanem egy másik településen, de ha szükség van rá eljön, amíg dolgunk van. Ez azért nem hátrány
" alt="
">, csak ritkán adatik meg.
A fiam is "alakul" már, néhány hete már mindig szárazon ébred, ma pedig már kétszer is kiment a wc-re egyedül pisilni. Igaz még a kaki várat magára, azt szokta titkolni.
" alt="
">
Nem melegebb, hanem hidegebb éghajlatra küldöm az anyóst, nemsokára megy vissza Angliába a sógornőmékhez. Persze azért nem olyan rossz, ha itthon van néha, mert amúgy nincs kire rábíznom a gyerekeket egy félórára sem. Ő nem nálunk van ilyenkor, hanem egy másik településen, de ha szükség van rá eljön, amíg dolgunk van. Ez azért nem hátrány
" alt="
">, csak ritkán adatik meg.
A fiam is "alakul" már, néhány hete már mindig szárazon ébred, ma pedig már kétszer is kiment a wc-re egyedül pisilni. Igaz még a kaki várat magára, azt szokta titkolni.
Köszi
" alt="
">
Akkor mégiscsak az a jó időpont amit én számoltam
" alt="
"> 3 héttel hamarabb születik majd mint ahogy a doki mondta, e szerint is és az én számításom szerint is
" alt="
">
" alt="
">
Akkor mégiscsak az a jó időpont amit én számoltam
" alt="
"> 3 héttel hamarabb születik majd mint ahogy a doki mondta, e szerint is és az én számításom szerint is
" alt="
">
A szülés várható időpontját pontosítják vele, előszőr szülő nőnél 20 hetet, másodszor vagy többedszer szülő nőnél pedig 22 hetet kell hozzáadni, de persze ez szubjektív, hogy ki mikor érzi először a mozgást. :-)
Tudja valaki, hogy miért fontos megjegyezni az első magzatmozgás idejét?
Én mindig Panadolt adtam neki éjszaka, ha felsirt. Este meg adtam neki, ha tudtam, hogy nyügös lesz Viburcol kúpot. Ez homeopátiás szer, bármikor lehet használni, az van a tájékoztatójában, hogy lázas és láz nélküli nyügös állapotokra!! Nyugodtabban alszik tőle!!!
Nekünk fogzásra a Fenistil cseppek váltak be.......
Egyik barátnőmnek a dokija a Rutascorbint ajánlotta, attól állítólag hamar áttöri az ínyét....
Egyik barátnőmnek a dokija a Rutascorbint ajánlotta, attól állítólag hamar áttöri az ínyét....
Igen a keresztlányoméval. És az miért baj?
én azt hittem van, mert mindenhol gyerkőcképekkel indulsz
Krida! Nekem még nincs gyermekem. Ezért kértem segítséget.
De ha lesz most már én is tudni fogom mit kell ilyenkor tenni
" alt="
">
De ha lesz most már én is tudni fogom mit kell ilyenkor tenni
" alt="
">Bea, neked nincs gyereked?
őneki nem jött foga?
őneki nem jött foga?
fogzás:
A Panadol szirup is segít a fájdalomcsillapításnál.
szobatisztaság:
Az éjszakaira már nem is emlékszem, hogy hogyan, de hipp-hopp nem kellett pelenka és be sem pisilt (fiú). A nappali már nehezebb dió volt, bilire nem volt hajlandó ráülni. A pisilést nyáron, 2,5 éves korában a fa tövét meglocsoljuk játékkal kezdtük, aztán az valahogy ment is, de az oviban egész nap nem pisilt, csak itthon. Kakilni mindig este szokott, akkor ráadtam a pelust, abba belekakilt, és utána levettük. Én nem erőltettem semmit, amikor ő mondta, hogy megpróbál a WC-be kakilni szűkítővel, akkor ültettem csak rá.
Semmiről nem maradtok le, ha még nem szobatiszta, legfeljebb nem fogsz eldicsekedni vele. Szerintem a gyerek nyugalma többet ér.
A Panadol szirup is segít a fájdalomcsillapításnál.
szobatisztaság:
Az éjszakaira már nem is emlékszem, hogy hogyan, de hipp-hopp nem kellett pelenka és be sem pisilt (fiú). A nappali már nehezebb dió volt, bilire nem volt hajlandó ráülni. A pisilést nyáron, 2,5 éves korában a fa tövét meglocsoljuk játékkal kezdtük, aztán az valahogy ment is, de az oviban egész nap nem pisilt, csak itthon. Kakilni mindig este szokott, akkor ráadtam a pelust, abba belekakilt, és utána levettük. Én nem erőltettem semmit, amikor ő mondta, hogy megpróbál a WC-be kakilni szűkítővel, akkor ültettem csak rá.
Semmiről nem maradtok le, ha még nem szobatiszta, legfeljebb nem fogsz eldicsekedni vele. Szerintem a gyerek nyugalma többet ér.
Sziasztok!
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket. Remélem most már jobb lesz neki.
" alt="
">
Nagyon szépen köszönöm a segítségeteket. Remélem most már jobb lesz neki.
" alt="
">