Nyerjen a mi óvodánk, iskolánk!
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 57 / 60 oldal |
frezia71: Betelt a postafiókom, most néztem meg az üzeneted, köszönet az e-mailért, írtam Neked!
Van 2 Sulipontom. Kindert, Pickwicket, Milkát, ilyet gyűjtök. Írj ha érdekel.
Magic
Nem kaptam meg.
" alt="
">
Nem kaptam meg.
" alt="
">Krysztasz: Küldtem üzenetet! Remélem meg fogod kapni.
3 sulipontom van, 16 kinder pontot szeretnék érte.
Anianya: Köszönöm a sulipontot! Megérkezett, csak nem tudtam megköszönni! Jövő héten végre küldöm neked is a szerencsepénzt!
Gabi22: Bocsánat, mostanában alig tudtam a géphez jutni, telítődött a postaládám! Küldöm a címemet! Most átnézem, mi mindent kaptam, válaszolok mindenkinek!
sulipontok cserére várnak!
MAGIC
küldeném a pontokat,de sajnos nem kaptam meg a címedet! Várom!!
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
küldeném a pontokat,de sajnos nem kaptam meg a címedet! Várom!!
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">Cirbolya:Nagyon szépen köszönöm a sulipontokat, már tegnap megjött a leveled, de csak ma tudom megköszönni! Isten áldása legyen veled! Annyira kedves vagy, kérlek hagy küldjek neked is szerencsepénzt! Csak egy kis türelmet kérek és megy, amint lesz olyan, amilyet szeretnék!
Kedves Cz.Mariann! Nagyon szépen köszönöm Neked a levelet, amit küldtél,elképesztő vagy! S az a képeslap, az is páratlan! Bárcsak ez a világ tele lenne hasonló jó és önzetlen emberekkel, mint amilyen Te vagy! A kisfiam is nagyon hálás Neked! Ennyi sulipontért valami csodálatos ajándék jár Neked, s ha nem is akarod, hogy megháláljam, én imádkoztam, hogy a mai két sorsoláson a Te nevedet húzzák ki akár több alkalommal! Isten áldása kísérjen Téged és egész családodat!
NAGYKANIZSA
Mi egy vidéki iskolának gyűjtjük, aki tud segítsen szívesen vesszük a pontokat. Egyenlőre új SPAR bélyegeket tudok felajánlani de biztos meg tudunk egyezni.
Mi egy vidéki iskolának gyűjtjük, aki tud segítsen szívesen vesszük a pontokat. Egyenlőre új SPAR bélyegeket tudok felajánlani de biztos meg tudunk egyezni.
Zsuzsának külön szeretném megköszönni a levelét, sajnos hiába küldtem egy gyönyörű üzenetet, néhányan nem kaptátok meg! Így most újra küldöm, elnézést, ha véletlenül még egyszer megkapjátok!
betti79: megjavult a gépem, tudok fogadni üzenetet!
Valinak üzenem: Megérkezett a levél,köszönöm! Küldöm a szerencsepénzt!
Mariannak pedig köszönöm, hogy felhívott, hogy mindenben segít és küldi, gyűjti a sulipontokat! Soha nem tudom meghálálni! Maximum szerencsét hozok mindenkinek!
Ha valaki nem tudna elérni, kérlek írjatok az angyalmosoly@freemail.hu-ra, azt is megkapom!
Valinak üzenem: Megérkezett a levél,köszönöm! Küldöm a szerencsepénzt!
Mariannak pedig köszönöm, hogy felhívott, hogy mindenben segít és küldi, gyűjti a sulipontokat! Soha nem tudom meghálálni! Maximum szerencsét hozok mindenkinek!
Ha valaki nem tudna elérni, kérlek írjatok az angyalmosoly@freemail.hu-ra, azt is megkapom!
törpi Hozzászólás - 2008. október 18. :: 18:19
itt is gyűjtik a sulisok az UNIVERES SULIPONTOKAT,HA LENNE ESETLEG valakinek aki nem gyűjti,akkor szívesen fogadnám. köszönöm
(Whiskas vk-ot tudok cserében adni)
itt is gyűjtik a sulisok az UNIVERES SULIPONTOKAT,HA LENNE ESETLEG valakinek aki nem gyűjti,akkor szívesen fogadnám. köszönöm
(Whiskas vk-ot tudok cserében adni)
Szerintem is nyerjen a mi iskolánk. Köszönet a pontokért, bízom még a sok jószívű társban. Ha van 1-2 sulipontod azt is szívesen vesszük.
Írtam neked anianya másik e-mail címről, remélem átment!
Magic
Én sem tudtam írni Neked, mailer daemon...
" alt="
">
Én sem tudtam írni Neked, mailer daemon...
" alt="
">Magic: még mindig nem jó!
" alt="
">
" alt="
">Köszönöm anianya! Töröltem! Köszönet a sulipontokért és mindenért!