sze!
Én tegnap kínlódtam vele, 3 x töltöttem fel, mindenhol zöld pipa, sehol sem jelent meg, hogy sikeres feltöltés , ma még nem próbálkoztam, elfogyott a türelmem.
Negatív tapasztalatok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 57 / 2011 oldal |
Szerintem kiírta neked is, de a lap tetején írja ki, nem ott, ahol logikusan várnád.
Szia, ez megvan, minden adat mellett zold a pipa. 15jere se irja ki,,... rohadna meg...
Ződ pipa legyen az adatok mellett.
@Vagasi Feri
szamtalanszor feltoltottem a Nivea blokkom, megsem irta ki nekem hogy sikeres regisztracio. mi a trukkod?
szamtalanszor feltoltottem a Nivea blokkom, megsem irta ki nekem hogy sikeres regisztracio. mi a trukkod?
Ez a szkrevós minden harmadik feltöltéses fődíj baromság egész eccerűen nonszensz. Lehet, hogy elviszik a fődíjat a második héten. Vagy mamarabb. Ha ezt sorsolták ki nyerő időpontnak.
De sajnos képtelenség velük ezt megértetni. Nekik így egyszerűbb.
De sajnos képtelenség velük ezt megértetni. Nekik így egyszerűbb.
Kométa is lejjebb adta. Már nem autót sorsolnak fődíjként, ráadásul a fődíj is nyerő időpontos.
Ezen: https://www.everydayme.hu/pgnyeremenyjatek a linken nem jól működik a játék, ha rányomok a "RÉSZT VESZEK A JÁTÉKBAN!" gombra, nem tudok feltölteni semmit, hanem átirányít egy másik oldalra, ahol ezt írják:
"Köszönjük, hogy legalább 2 db P&G termék vásároltál és résztvettél a „P&G nyereményjáték” promócióban. Látogass el rendszeresen az everydayme.hu weboldalra az aktuális ajánlatokért és promóciókért."
Pedig fel sem töltöttem semmit...
"Köszönjük, hogy legalább 2 db P&G termék vásároltál és résztvettél a „P&G nyereményjáték” promócióban. Látogass el rendszeresen az everydayme.hu weboldalra az aktuális ajánlatokért és promóciókért."
Pedig fel sem töltöttem semmit...
Az is fontos, hogy most a "sima" Varta Longlife játszik, NEM a Longlife Power.
Auchan - Varta nyereményjáték
"Robogj a VARTA-val!"
Győr el is bukott ismét ! A győri Auchanba csak Energizer elem es Auchan saját márkás elem van!
"Robogj a VARTA-val!"
Győr el is bukott ismét ! A győri Auchanba csak Energizer elem es Auchan saját márkás elem van!
Nekem nem írta ki. Alaposan végignéztem...
Beküldöm még egyszer.
Éppen tőtöm...
Na:
REGISZTRÁCIÓ
REGISZTRÁCIÓ
A REGISZTRÁCIÓ SIKERES VOLT.
(Jó NAGY kék betűkkel. Ezt korábban nem láttam, mert nyilván nem is volt és nem is engedte volna feltölteni ismét u.a. adatokkal.)
Az lehetett a pORbléma, hogy beléptem a Nivea oldalára és így kitöltötte a rendszer az adataimat, de nem volt mellettük zöld pipa... Mindegyik mellé oda kellett kattintani, egy bekszpéjsz, majd beírni, amit töröltem. Így lött ződ pipa mindenhol.
És most harapjunk valamit és nézzünk F1 szabadedzést Májémiből.
Beküldöm még egyszer.
Éppen tőtöm...
Na:
REGISZTRÁCIÓ
REGISZTRÁCIÓ
A REGISZTRÁCIÓ SIKERES VOLT.
(Jó NAGY kék betűkkel. Ezt korábban nem láttam, mert nyilván nem is volt és nem is engedte volna feltölteni ismét u.a. adatokkal.)
Az lehetett a pORbléma, hogy beléptem a Nivea oldalára és így kitöltötte a rendszer az adataimat, de nem volt mellettük zöld pipa... Mindegyik mellé oda kellett kattintani, egy bekszpéjsz, majd beírni, amit töröltem. Így lött ződ pipa mindenhol.
És most harapjunk valamit és nézzünk F1 szabadedzést Májémiből.
Kiírta az oldalon (nem felugró ablakban), hogy sikeres volt a beküldés.
A Nivea nem küld visszaigazolást a feltöltésről sem a képernyőn, sem elektromosch levélben.
Csak visszab@sz a főoldalra.
Csak visszab@sz a főoldalra.
neménvótamdemos'mánjó
Látom, már intézkedtél!
" alt="
">

Írni kell nekik.
Program hiba.
Program hiba.
Coop-Coccolino nem engedi beírni az Ap kód ucsó kettő számjegyét...
No, válaszoltak a Sport szeletesek. Előreláthatólag 1-3 héten belül történik meg az utalás.
Coca-Cola app-ban még most sem látszódik, hogy ki nyerte az autót. Sőt most már hibaüzenetet dob, ha rákattintok.
Nem gondolnám. Akkor azt is lehetne mondani, a játék akkor van lezárva, amikor mindenki megkapta a nyereményét.
De mindegy. Pár nap különbségről van szó.
De mindegy. Pár nap különbségről van szó.