Most hozták a TeszVesz-en nyert NLC bögrét

a Pall Mall-tól a garantált hátizsák /válltáska/
narancssárga-sötétkék szinü
Megkaptam a Mizoval nyert Electro World vásárlási utalványt

Most hozta meg a postás néni az Univeres 9 db hűtőmágnest,meg a Somat termékmintát,amire már nem is számítottam,kb fél éve regiztem az ingyenes dolgoknál.
Most hozta egy futár a pampers ajándékát,majd még egyet várunk.
a habostorta carolans játékán nyertem. írtak előtte e-mailt, hogy adjam meg a címet ahova kérem, és rá egy-két napra jött a futár
Több lapon volt ez a Carolans anyák napi játék, melyikkel sikerült?
Több lapon volt ez a Carolans anyák napi játék, melyikkel sikerült?
eowoniel
Előtte kaptál értesítést arról, h. nyertél ?
Gratula minden nyertesnek !
Nekem végre megérkezett a Szofis (41) papucs. Azért végre, mert az első beküldésem szőrén-szálán eltűnt a drága posta jóvoltából !
futár hozta a carolans krémlikőrt és a bonbon-t. a krémlikőr nagyon szép fém dobozban van

Szofis papucs /41-es/, a BAT-tól egy hátizsák, újságok, levelek, ami nem fért a ládába, és ami aláírós, azt felhozta a postás / csak az első emeletre kellett jönnie /

Tegnap Hugi 71 levele, és 6 db maci. (12 pályázatból, amit egyszerre adtam fel. EDe hát ugye ezek a macik össze-vissza cammognak, ezért még reménykedem, hátha megjön a többi is..)
Nem postán, de megérkezett: NLC bögre a teszvesztől.
An.13 és Reacska levelei, köszi!
Érkezett még 8 darab Lécci maci és két Lego lovag is. Utóbbiaknak
a mérete is kellemes meglepetés volt, létszámuk pedig azért, mert
összesen két pályázatot küldtem be.
Ezek után most olvasom, hogy nyertünk egy Cherry medált is, egész jó kis nap ez a mai!

Jót nevettem ma a postán,megyek csekket feladni,erre kérdezik,hogy macifarmot nyitok, és mivel lehet nyerni? Hát kicsit elkéstek. Szegény postás biztosan megemleget,hogy ma miattam úgy jött mint a málhás.
Gladiátor levele, köszönöm!
Te is megkaptad az enyémet?
OK; Évi örülök
MAjd később írok.
1 db jacobs maci érkezett

Flori, nem is ezer, hanem kétezer hálánk

Megérkezett a pufi, profi ez a tűzés, nem is birizgálta meg senki!

Nagyon köszi!!

Meghallgatni még nem volt időnk, de később kikérdezheted

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások