Ha valaki nem akar segíteni, az magánügy. Tartsa meg magának a válaszokat, de legalább ne vegye el a másik örömét a segítésben.
Ma egész délelőtt a tegnapi kérdésekre kerestem a választ, de még így sem jött össze mind. Hiába írjátok hogy a " keresőt kell használni".
Attól nem szabad megsértődni, ha valki segítséget kér, illetve a másik segít neki. Ha idegesít, ezt a topicot nem kell olvasni.
Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 561 / 609 oldal |
Nektek mikor jött a regisztrációról e-mail? Én már két órája várok, újból meg nem enged regisztrálni
Megint kezditek "MEGOLDÁSOKAT SOHA NEM ÍRUNK KI IDE!", de arra az oldalra átmentek, ahol a megfejtések szerepelnek. Sőt egyesek, -tisztelet a kivételnek- az onnan beszerzett infót, jóságosan, titokban e-mailban írja meg, azoknak akiket érdemesnek tartanak.
Mindettől függetlenűl nevetséges, hogy emberek mit nem tudnak, és ha már ennyire nem "okosak", még annyi fáradtságot sem vesznek, hogy utána nézzenek.
Persze, kényelmesebb, ha más kikaparja a gesztenyét és csak másolni kell. Nyereni viszont jó, és ha nem nyernek még ők háborodnak fel. A nyereményt meg el is lehet cserélni
Elnézést, ha indulatos voltam.
Mindettől függetlenűl nevetséges, hogy emberek mit nem tudnak, és ha már ennyire nem "okosak", még annyi fáradtságot sem vesznek, hogy utána nézzenek.
Persze, kényelmesebb, ha más kikaparja a gesztenyét és csak másolni kell. Nyereni viszont jó, és ha nem nyernek még ők háborodnak fel. A nyereményt meg el is lehet cserélni
Elnézést, ha indulatos voltam.
na, kész. Tényleg meg lehet találni a választ mindenre. Azért szívesen segítek
Persze, ha még emlékszem a válaszra... Némelyiket én is csak nagysokára találtam meg, pedig utólag tök egyszerű.
Persze, ha még emlékszem a válaszra... Némelyiket én is csak nagysokára találtam meg, pedig utólag tök egyszerű.Csak halkan kérdem, keresitek egyáltalán?
A szufi hangját beírva a startlap keresőjébe a negyedik találat.

A szufi hangját beírva a startlap keresőjébe a negyedik találat.

Mitől függ hogy ki milyen kérdést kap? Nekem nem volt stracatellás, és disney-es kérdésem.A szúfa kérdésre pedig nem emlékszem, hogy megadtam volna a választ és mégis meg van fejtve mindeggyik. Valaki írja meg legyen szíves a szúf-ás választ, hogy tudjam megtaláltam-e vagy nem.
A Londonra azt írta ki nekem is, hogy már megtaláltam... Most új kérdés van a helyén. Vagy az én gépem kócolt be vagy a rendszer, mert a kockák helyén nincs kép és ha ráklikkelek, akkor sem történik semmi... :-((
Goldwoman: írtam
a szufi hangja? tudja valaki? 

Decemberig van idő rájönni a válaszokra
Én mindig átnézem az összes kapcsolódó lapot
Általában mindig megtalálom a választ
És ha nem ,valszínű csak utolsó nap fogok itt segítséget kérni
Keresni,keresni,keresni...
Én mindig átnézem az összes kapcsolódó lapot
Általában mindig megtalálom a választ
És ha nem ,valszínű csak utolsó nap fogok itt segítséget kérni
Keresni,keresni,keresni...
tud valaki segíteni???
Az esztergálást is lehet ilyen rendszerekkel készíteni
Disney híres szereplőinek gyűjtőneve?
elöre is köszi...
és a választ emailben várom!!!
elöre is köszi...
és a választ emailben várom!!!

Sbetty Hozzászólás - 2006. október 13. :: 14:13
MEGOLDÁSOKAT SOHA NEM ÍRUNK KI IDE!
tud valaki segíteni???
elöre is köszi...
elöre is köszi...

tibeti legenda, computer demók világa, van-e a bornak filozófiája-ki kérdezi-ezeket nem tudom segítsen valaki
MEGOLDÁSOKAT SOHA NEM ÍRUNK KI IDE!
nekem is...

Valaki írja már meg nekem, hogy mire jó a zene? Köszönöm!
de hol van a többi????
de hol van a többi????
Nekem a Londonra is azt írja ki, hogy ezt a képrészletet már megtaláltad. Kincsről szó sincs