Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 562 / 609 oldal |
strachatella, hogyan?
az a baj, hogy a kincs(ek) ott vannak a különböző lap.hu oldalakon a mozaikok alatt : találtál egy kincset is, tehát meg kell nézni újra a lapokat és felszedni a kincseket is, csak az abaj, hogy már nem emlékszem mik a kérdések, meg mik a válaszok, így egy kicsit nehéz lesz
Minya, úgy tűnik, vannak még "plusz kincsek" is: A Kincstárban láthatod melyik kincseket találtad már meg. Összesen 32 db Kincset lehet megtalálni – minden helyszínen egyet. (idézet az oldalról)
De hogy hogy találod meg, azt én sem tudom...
De hogy hogy találod meg, azt én sem tudom...

már az első két képet sikerült összeraknom, de kincset eddig nem találtam
Én sem értem. Vagy berakja a helyére, vagy azt írja, ezt már megtaláltad. A játék leírásban viszont írnak kincsről is. "Minden Helyszínen elrejtettünk 1 db Kincset. A főnyeremény sorsolásában való részvétel feltétele mind a 32 db kincs megtalálása. A Kincsek megtalálásuk után bekerülnek a Kincstárba."
Megoldottam a kincskeresést!
LINDABABA, A KÉRDÉSEM AZ VOLT, HOGY NÉZED MEG (TALÁLOD MEG) A KINCSET?
Más. A rajzfilmhősök oldalon nincs kincs, az nem a jó megfejtés.
Más. A rajzfilmhősök oldalon nincs kincs, az nem a jó megfejtés.
Én sem! 

Most nem értem a kérdést.
lindababa, de azt hogy nézed meg? Mert vagy a kérdést teszi fel, vagy közli, hogy azt már megtaláltad. Egyéb alternatíva nincs. Vagy én vagyok az ügyetlen

Én is elbizonytalanodtam. A Disneys-nél úgy emlékeztem, a rajzfilmhősök a jó válasz és rá is kattintottam. De nincs meg a képem. Vagy rossz lett a játék, vagy az én memóriám nem a régi. Lassan letelik a műszakom, én csak hétfőn tudom folytatni.
Nem, ha megtalálsz egy képkockát, meg kell nézni, nincs-e alatta kincs. Ha van, rá kell kattintani.
Valamit most én nem értek. Ha kirakok egy képet, azon kívül még kincset is kell keresnem ?
Meg tudjátok mondani melyik kérdéseknél voltak a kincsek, mert azokra nem kattogtam rá!
Lánctalpas téli rokona
Megírná valaki?
Megírná valaki?
Kéremszépen segítsetek!
Mire jó azene, ha baj van?
mi a disney-es kérdésre a válasz?
Köszi
Mire jó azene, ha baj van?
mi a disney-es kérdésre a válasz?
Köszi
Javították az első kép 19. kérdését.
az első képen kijavították a londonos kérdést
könnyű
könnyű
Én kettőt találtam.
én sem tudom...
amugy eddig hány kincset lehetett találni...?
amugy eddig hány kincset lehetett találni...?