Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 563 / 1052 oldal |
Fáreo: ha rendes postás bácsi, akkor megérdemli. Nálunk úgy néz ki a dolog, hogy többet foglalkozik a postás néni az aloe verájával (másodállás) mint a fő foglalkozásával, így aztán előfordul hogy mindenféle küldemények, más embereké, más utcába valók is a mi ládánkban landolnak. Őt csak a vera érdekli. Gyorsan lezavarja a leveleket, aztán megy verázni. Néha nagyon bosszant.
Évi*
Megérkeztek a szilvakék paradicsomok!
Köszi!
Megérkeztek a szilvakék paradicsomok!
Köszi!

Újabb Jacobs macik,már teljesen lemondtam róla,azt hittem be se érkezett az a pufi borítékos pályázatom,mert simán adtam fel,vannak még csodák!
A postásbácsi,azzal kezdte,már 1 egész macifarmom van!
Ismét kapott ebből is mackót, a másik unokájának is!
A postásbácsi,azzal kezdte,már 1 egész macifarmom van!
Ismét kapott ebből is mackót, a másik unokájának is!
Szofis papucs ide is,lehet a pár nappal ezelötti reklamálásomra?
Különben aszondták,nagyon sokan játszotak és elfogytak a papucsok,újabbakat kell beszerezniük,a következő postázásokat juniusra igérték az infóvonalon.
Ide is várunk még 1 papucsot,ami még nem jött meg.
Különben aszondták,nagyon sokan játszotak és elfogytak a papucsok,újabbakat kell beszerezniük,a következő postázásokat juniusra igérték az infóvonalon.
Ide is várunk még 1 papucsot,ami még nem jött meg.
Sohaj, köszi!
Hátha a csoda május elején megtörténik... 
Hátha a csoda május elején megtörténik... 
Évi!
Szofi sorsolás csak május elején lesz...úgyhogy csoda lenne, ha valaki kapott volna mást:-))))))
Szofi sorsolás csak május elején lesz...úgyhogy csoda lenne, ha valaki kapott volna mást:-))))))
Szofi papucs a férjemnek. A csomagos hozta "Rég találkoztunk már, rég nyertek" megjegyzéssel
Más Szofi nyereményt kapott már valaki esetleg? Pohárkészlet, bankkártya
(ide is jöhetne, ha Fortuna hallgatja
)
Más Szofi nyereményt kapott már valaki esetleg? Pohárkészlet, bankkártya
(ide is jöhetne, ha Fortuna hallgatja
)Minya
Az infó vonalon azt mondták, hogy egyet sem nyertem, ahhoz képest 5 maci landolt az első körben, 9 a másodikban.Egy valahol eltévedt...
Az infó vonalon azt mondták, hogy egyet sem nyertem, ahhoz képest 5 maci landolt az első körben, 9 a másodikban.Egy valahol eltévedt...
5 maci érkezett. 8-8 pályázatot küldtem be a két fordulóra, a macik 6-5-5 eloszlásban jöttek. Az infovonalon azt mondták, hogy az első körben 6-ot nyertünk. Vagy mégsem ?
3 db Jacobs maci.
Én eddig pont annyit kaptam, mint ahány pályázatot beküldtem, se többet, se kevesebbet.
Én eddig pont annyit kaptam, mint ahány pályázatot beküldtem, se többet, se kevesebbet.
Igen, és a kedvesemnek nagyon tetszik, úgyhogy meg foglak környékezni:-)))))
Sohaj a kép landolt? Csak mert többen jelezték, hogy nem kapják meg a c2-ről a leveleimet.
Rea csomagja érkezett; enyém is úton.
Krisz! Reggel írtam listát, válaszoltam az XP-s kérdésedre. Egyikre se jött válasz. A most írt leveledre is válaszoltam.
Szerintem valami gáz van a c2-vel.
Szerintem valami gáz van a c2-vel.
két maci
Két maci , két pályázatból. 

Cirbolya levele, köszi 

Mert szépek ás ügyesek vagyunk!
Lásd főoldalon a Jacobs-os játékot..
Lásd főoldalon a Jacobs-os játékot..
Sziasztok!
Elárulnátok, hogy a macikat honnan és miért kaptátok? Köszi
Elárulnátok, hogy a macikat honnan és miért kaptátok? Köszi
Naturland balzsam