mire jó a zene, ha baj van?
Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 563 / 609 oldal |
de a londonosnál nekem sem rakja be a második helyhez
Megtalálta valaki egyáltalán a Disney híres szereplőire a választ ?
Minya Hozzászólás - 2006. október 13. :: 12:05
lindababa, két képrészlethez is ugyanaz a kérdés van
lindababa Hozzászólás - 2006. október 13. :: 11:08
Valami gond van, beírom a kérdéshez, hogy London és máshol írja jóvá a képrészletet.
lindababa, két képrészlethez is ugyanaz a kérdés van
lindababa Hozzászólás - 2006. október 13. :: 11:08
Valami gond van, beírom a kérdéshez, hogy London és máshol írja jóvá a képrészletet.
Rá kell kattintani a kincsre is.
Na, most meg két dolgot nem értek:
1. az a hely, ahol a big ben is van, az most 2 db helyszínen is fent van, mert mikor rákattogok a részletre, azt írja ki, hogy már megtaláltam, de mégsincs ott. Érthetetlen!
2. a képrészleteknél megjelennek a kincsek, de a kincstáram meg üres. Hova lettek?
1. az a hely, ahol a big ben is van, az most 2 db helyszínen is fent van, mert mikor rákattogok a részletre, azt írja ki, hogy már megtaláltam, de mégsincs ott. Érthetetlen!
2. a képrészleteknél megjelennek a kincsek, de a kincstáram meg üres. Hova lettek?
4, 5-ös kilőve, így már csak a másik négyet szeretném. 

Nekem ezek hiányotnak:
1, Designnal foglalkozo sajtotermekek es internetes oldalak linkgyujtemenye
2. A Disney híres szereplőinek gyűjtőneve?
3, A BUX indexben szereplő cégek is ezen a lapon vannak
4. Számítógépes játékok fejlesztésére, előállítására használt kifejezés.
5, Így nevezik azokat az oldalakat, amiken lehet állatokat, vagy egyéb lényeket nevelni.
Ha valaki tudja, kérem írja meg, cserébe ezeken kívül bármit tudik
Az esztergálást is lehet ilyen rendszerekkel készíteni
1, Designnal foglalkozo sajtotermekek es internetes oldalak linkgyujtemenye
2. A Disney híres szereplőinek gyűjtőneve?
3, A BUX indexben szereplő cégek is ezen a lapon vannak
4. Számítógépes játékok fejlesztésére, előállítására használt kifejezés.
5, Így nevezik azokat az oldalakat, amiken lehet állatokat, vagy egyéb lényeket nevelni.
Ha valaki tudja, kérem írja meg, cserébe ezeken kívül bármit tudik
Az esztergálást is lehet ilyen rendszerekkel készíteni
Nekem csak egy hiányzik, a "lépésről lépésre...". Tudna valaki segíteni? Már két napja ezen rágódom, de egyszerűen képtelen vagyok rájönni. Előre is köszi. Természetesen én is tudok segíteni, ha kell valakinek.
néhányat nem tudok, ha segítene valaki: vezető testület, harmadik dimenzió rövidítése, vitéz magyar, tudatmódosító szerek összefoglaló neve, cserébe én is segítek amit tudok 

Írd be a kurzorba, "Magyaroszág lekisebb városa" .
2 napja csak keresek, de már nem tudom tovább, annyira idegesít, hogy nem találom meg. Köszi a jótanácsot.
cirmus22, kereső használata sokat segít.
mi az :
1.lehet gyűjtő.....
2. Mo. legkisebb városa....
3.van-e a bornak filozófiája?
4.bp. építkezéssel kapcsolatos
1.lehet gyűjtő.....
2. Mo. legkisebb városa....
3.van-e a bornak filozófiája?
4.bp. építkezéssel kapcsolatos
én se boldogulok mindennel..én is együttműködöm, ha tudok..
Mivel itt sokan játszanak egymásesélyét nem csökkent, két-három embert keresek akivel összejátszunk!
Pl tudom mi a blu-ray ellenfele...
Pl tudom mi a blu-ray ellenfele...

Sziasztok! Nekem is vannak gondjaim, ha vki segít, visszasegítem, ha esetleg elakadt volna. A problémásak: vitéz magyar, lépésről lépésre, videónapló, képnapló, közvetítő személy, illetve az anya napjait tölti ki. Ha vki segít, nagyon hálás lennék! Előre is köszönöm!
a blue-ray-t nekem is külizzétek el légyszi!
Köszönöm ,az elsőre már megtaláltam,az már nem kell,már csak a lépéses hiányzik.
Mi a Blu-ray ellenfele? És a lépésről lépésre szeretnék választ kérni,ha tudna valaki segíteni.Megint úgy járok,hogy alig tudok reggel felkelni. Egyszerűen nem találom a válaszokat.