Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 564 / 609 oldal |
Valaki tud nekem is segíteni ebben a kérdében?
Én is e zt a lépésről lépésre bemutatjuk választ szeretném megkapni, köszönöm.
Én is kéenék egy kis segítséget a lépésről lépésre bemutatjukhoz!Egést du ezen törtem a fejem!
Köszönöm! Megkaptam! 

Rendben. Bár biztos tök egyszerű, de nincs már idegem hozzá...
Ildicc nekem is írd majd meg ha segített valaki légyszi!
összesen 3 kérdésre nem találtam választ.
Kérem, aki tudja, segítsen, cserébe a többiben én is tudok segíteni.
1, Vitéz magyarról elnvezett település Budapest közelében
2,Közvetítő személy, akinek segítségével peren kívül is megállapodásra juthatunk
3, Lépésről lépésre bemutatjuk, mit hogyan kell csinálni.
Köszi
Kérem, aki tudja, segítsen, cserébe a többiben én is tudok segíteni.
1, Vitéz magyarról elnvezett település Budapest közelében
2,Közvetítő személy, akinek segítségével peren kívül is megállapodásra juthatunk
3, Lépésről lépésre bemutatjuk, mit hogyan kell csinálni.
Köszi
valaki Hozzászólás - 2006. október 12. :: 15:30
Köszi a segítséget, feljött mindig egy oldalt, de azt automatikusan bezártam, akkor ez volt a hiba!
valaki Hozzászólás - 2006. október 12. :: 15:29
Nem játszottam, mert már akkor sem tudtam rajta eligazodni, ezen viszont szeretnék, de nem megy. Majd még próbálkozom azért!!!
Köszi a segítséget, feljött mindig egy oldalt, de azt automatikusan bezártam, akkor ez volt a hiba!
valaki Hozzászólás - 2006. október 12. :: 15:29
Nem játszottam, mert már akkor sem tudtam rajta eligazodni, ezen viszont szeretnék, de nem megy. Majd még próbálkozom azért!!!
VárszegiViki Hozzászólás - 2006. október 12. :: 15:28
valaki: nem játszottál a startlap labirintus játékán? Hát ez dettóra ugyanaz. Nyilván ha jó választ írsz be azt onnan tudod hogy elmegy arra az oldalra és ott megjelenik egy képrészlet amire ha rákattintasz a nagy képed fekete fehérből szinessé változik. Ha nincs képrészlet akkor rossz volt a válaszod. Keresni kell tovább. Na én elmentem, remélem nincs több kérdés.
Minya Hozzászólás - 2006. október 12. :: 15:21
valaki, szerintem ne erőltesd ! Ez nem a te játékod
Reacska Hozzászólás - 2006. október 12. :: 15:18
Tejóisten.
valaki Hozzászólás - 2006. október 12. :: 15:17
Nem értem, honnan tudom,hogy jó választ írtam-e be?
Kápi Hozzászólás - 2006. október 12. :: 15:16
Anikó
Köszönöm a válaszodat!
VárszegiViki Hozzászólás - 2006. október 12. :: 15:08
valaki: hát pedig ott van az, csak rá kellene kattintani a képrészletre.
Minya Hozzászólás - 2006. október 12. :: 15:07
A köcsögös mixer szerintem sokkal kreatívabb
VárszegiViki Hozzászólás - 2006. október 12. :: 15:05
Minya: nem ér kinevetni. A pontos meghatározás: konyhai robotgép.
valaki Hozzászólás - 2006. október 12. :: 15:05
Help! a startlap játéknál Kérdés:Az a családtag, amelyből mindenkinek csak egy van, aki a világra hozott. Én beírtam, hogy anya, de nem csinált semmit.
hétfőn kezdődött október 9-én és a héten folyamatosan tárulnak fel a helyszínek. De ha nem fejezed be a héten az sem baj, mert később még megcsinálhatod.
Minya Hozzászólás - 2006. október 12. :: 15:04
Köcsögös mixer
valaki: nem játszottál a startlap labirintus játékán? Hát ez dettóra ugyanaz. Nyilván ha jó választ írsz be azt onnan tudod hogy elmegy arra az oldalra és ott megjelenik egy képrészlet amire ha rákattintasz a nagy képed fekete fehérből szinessé változik. Ha nincs képrészlet akkor rossz volt a válaszod. Keresni kell tovább. Na én elmentem, remélem nincs több kérdés.
Minya Hozzászólás - 2006. október 12. :: 15:21
valaki, szerintem ne erőltesd ! Ez nem a te játékod
Reacska Hozzászólás - 2006. október 12. :: 15:18
Tejóisten.
valaki Hozzászólás - 2006. október 12. :: 15:17
Nem értem, honnan tudom,hogy jó választ írtam-e be?
Kápi Hozzászólás - 2006. október 12. :: 15:16
Anikó
Köszönöm a válaszodat!
VárszegiViki Hozzászólás - 2006. október 12. :: 15:08
valaki: hát pedig ott van az, csak rá kellene kattintani a képrészletre.
Minya Hozzászólás - 2006. október 12. :: 15:07
A köcsögös mixer szerintem sokkal kreatívabb
Minya: nem ér kinevetni. A pontos meghatározás: konyhai robotgép.
valaki Hozzászólás - 2006. október 12. :: 15:05
Help! a startlap játéknál Kérdés:Az a családtag, amelyből mindenkinek csak egy van, aki a világra hozott. Én beírtam, hogy anya, de nem csinált semmit.
hétfőn kezdődött október 9-én és a héten folyamatosan tárulnak fel a helyszínek. De ha nem fejezed be a héten az sem baj, mert később még megcsinálhatod.
Minya Hozzászólás - 2006. október 12. :: 15:04
Köcsögös mixer
valaki Hozzászólás - 2006. október 12. :: 15:03
De mikor kezdődött és meddig tart az első hét az hol van? Én csak azt látom, hogy a végső. sorsolás időpontja: 2006. december 14.
VárszegiViki Hozzászólás - 2006. október 12. :: 15:02
valaki: az első kincskeresést bármikor befejezheted, de legkésőbb a játék végéig.
Barillával meg szintén turmixot vagy mixert lehet nyerni. Az Iglos az botmixer, a Barillás meg olyan köcsögös mixer. Vili?
VárszegiViki Hozzászólás - 2006. október 12. :: 15:00
valaki:
http://kincsvadaszat.startlap.hu/jatekszabalyok.p
hp
és itt is:
http://www.barilla.info.hu/
Csak olvasd el!
valaki Hozzászólás - 2006. október 12. :: 14:59
hol? én csak a végső sorsolás időpontját látom a játékszabályzatban!
VárszegiViki Hozzászólás - 2006. október 12. :: 14:54
valaki: minden le van írva benne.
valaki Hozzászólás - 2006. október 12. :: 14:44
Mikor indult a startlap kincsvadászat? Meddig kell megcsinálni az első kincskeresést?
De mikor kezdődött és meddig tart az első hét az hol van? Én csak azt látom, hogy a végső. sorsolás időpontja: 2006. december 14.
VárszegiViki Hozzászólás - 2006. október 12. :: 15:02
valaki: az első kincskeresést bármikor befejezheted, de legkésőbb a játék végéig.
Barillával meg szintén turmixot vagy mixert lehet nyerni. Az Iglos az botmixer, a Barillás meg olyan köcsögös mixer. Vili?
VárszegiViki Hozzászólás - 2006. október 12. :: 15:00
valaki:
http://kincsvadaszat.startlap.hu/jatekszabalyok.p
hp
és itt is:
http://www.barilla.info.hu/
Csak olvasd el!
valaki Hozzászólás - 2006. október 12. :: 14:59
hol? én csak a végső sorsolás időpontját látom a játékszabályzatban!
VárszegiViki Hozzászólás - 2006. október 12. :: 14:54
valaki: minden le van írva benne.
valaki Hozzászólás - 2006. október 12. :: 14:44
Mikor indult a startlap kincsvadászat? Meddig kell megcsinálni az első kincskeresést?
Hofi!
Ugyanúgy működikk mint a Labirintus. A térkép menüben ha rákattintasz az első kockára, előjön a kép, ahol ha a részletekre kattintasz, előjönnek a kérdések.
Ugyanúgy működikk mint a Labirintus. A térkép menüben ha rákattintasz az első kockára, előjön a kép, ahol ha a részletekre kattintasz, előjönnek a kérdések.
Hogy megy most a startlapjáték? Tudna valaki segíteni?Most rendes képet kell keresni?Vagy csak 16-ától és a többieknak a meghívásos pontjaik vannak?
Nyertesek:
www.startlaplabirintus.hu
www.startlaplabirintus.hu
szia I.M.R.E.!
a kérdéseknél már írtam, hogy nem kaptam értesítést az ajándékcsomiról, de nekem egyedi nevem van, biztosan én vagyok a nyertes. Gondolom valamikor emailben is értesítenek. Szurkolok, hogy Téged rejtsen a név
a kérdéseknél már írtam, hogy nem kaptam értesítést az ajándékcsomiról, de nekem egyedi nevem van, biztosan én vagyok a nyertes. Gondolom valamikor emailben is értesítenek. Szurkolok, hogy Téged rejtsen a név

Aki nyert Startlap ajándékcsomagot, az kapott emailt, vagy csak a nevét látta a nyertesek között? Az én nevem is szerepel köztük, de egy név nem biztos ,hogy engem takar? Szóval kaptatok a nyerés tényéről emailt?
Úgy látom, újra van mit ide írni:
Örömöt is, csalódást is.
Örömöt is, csalódást is.
elküldtem
szia
szia

szia nem kaptam meg sajna a mailt
próbáld meg a következore elküldeni ha tudod mégegyszer
raczhajni@invitel.hu
Előre is köszi Nina20
próbáld meg a következore elküldeni ha tudod mégegyszer
raczhajni@invitel.hu
Előre is köszi Nina20
nina20-nak küldtem e-mailt
Ha valaki tudna segíteni nagyon jó volna mert 2 képhez csak egy egy képrészlet hiányzik.
Az egyik kérdés:
Először általános iskola első osztályában találkoztál ilyen könyvvel. Később egyre vadabb és vadabb darabjaiból kellett tanulnod. Mi az?
A második:
Mi az az elsősorban női kuncsaftokat vonzó hely (szalon), mely sok pénzért cserébe záros határidőn belüli szépüléssel kecsegtet?
Ha valaki tud segíteni azt megköszöném
Nina20
Az egyik kérdés:
Először általános iskola első osztályában találkoztál ilyen könyvvel. Később egyre vadabb és vadabb darabjaiból kellett tanulnod. Mi az?
A második:
Mi az az elsősorban női kuncsaftokat vonzó hely (szalon), mely sok pénzért cserébe záros határidőn belüli szépüléssel kecsegtet?
Ha valaki tud segíteni azt megköszöném
Nina20