Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 565 / 1052 oldal |
Cheetos rádió, kék színű.
megérkezett a 2 db pályázatommal nyert 5-6. mackó is
.
.
Jerry, reményeim szerint holnap végre útnak tudom indítani ajánlottan a levelet, és még egyszer elnézést kérek a késésért! 

Martinis ajándékcsomag érkezett danubiustól, nagyon szuper!
2 nagyüveg Martini, 1 fehér L-es Martinis póló és egy gyönyörű férfi karóra díszdobozban. Fiam azonnal kisajátította. 
2 nagyüveg Martini, 1 fehér L-es Martinis póló és egy gyönyörű férfi karóra díszdobozban. Fiam azonnal kisajátította. 
12000Ft-os Shell utalvány,Underground póló
Futár hozott egy Smith napszemüveget az L&M játékból. 

Értesítés, hogy nyertem a Mizo játékán 20.000Ftos vásárlási utalványt.
A férjem és az én nevemre bocsánat kérő levél a Philip Morristól.
A férjem és az én nevemre bocsánat kérő levél a Philip Morristól.
Kiváncsi leszek jön e még 3 mert az infovonalon 8 macim van regisztrálva a 2. körben,bár ez is érdekes,mert pénteki napon 5-öt, hétfőn 12-öt adtam fel ,mindkettőt egyben.Akkor hogy is értek oda???
5 jacobs maci a 2. fordulóból,de az 1. forduló elveszettkéje sehol.Most talán nem is irányítószám szerint küldik,túl hamar ideért.
LIPTON bögre érkezett.
Jacobs maci
A héten érkezett:
5 jacobs maci
kent hátizsák
5 jacobs maci
kent hátizsák
Csebi
2004. november 16-án került ki a fórumra a játék. Nem kapkodták el.
De a rádió tetszik. Te rájöttél, hogy reset gomb a rádió mire való? Mert nekem nem reagál rá.
2004. november 16-án került ki a fórumra a játék. Nem kapkodták el.
De a rádió tetszik. Te rájöttél, hogy reset gomb a rádió mire való? Mert nekem nem reagál rá.cheetostól egy rádió a fiamnak el is felejtettem hogy ilyent is beküldtünk. 

Régebbi rádiós nyeremények érkeztek, Feng Shui könyvcsomag 3 könyvvel, Rolling Stones: Live Licks dupla cd-je
, Steve Hackett zenei videója és Házibuli 2. vhs-en.
, Steve Hackett zenei videója és Házibuli 2. vhs-en.2 maci érkezett (nyolcat vártam)
Smile
Lásd: Elérhetőségeknél.
Lásd: Elérhetőségeknél.
Erka70! Miért,hol reklamáltál a macik miatt?
most hívott a lányom, hogy 5 db ajánlott értesítő érkezett, talánmegjöttek a macik a tegnap reggeli reklamációmra?
hozzám is befutott ma egy-egy dove sampon , balzsam termékminta