Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 566 / 763 oldal |
Ritka113!
Írtam, ha még megvannak a jegyek, akkor én nagyon tudnék örülni neki!
Üdv.Moni
Felajánlok 3 db 500 ft-os játékbox kupont ha valaki fel tudja használni.
A kupon a JÁTÉKBOX WESTEND és a JÁTÉKBOX CORA BUDAKALÁSZ üzletekben használható fel, 5000 forint feletti vásárlás esetén
A kupon a JÁTÉKBOX WESTEND és a JÁTÉKBOX CORA BUDAKALÁSZ üzletekben használható fel, 5000 forint feletti vásárlás esetén
Ma este 8 Mammut 2 jegy Superbad avagy miért ciki a szex? 

Nincs valakinek felesleges 2 jegye?
Időpont: 2007. október 16. kedd
Helyszín: Palace Óbuda, 4-es terem
Vetítés kezdete: 20.00
Időpont: 2007. október 16. kedd
Helyszín: Palace Óbuda, 4-es terem
Vetítés kezdete: 20.00
A ma esti Szerencse dolga (MOM este 7) c. filmre lenne 2jegyem!
Szia norcika!
Írtam privit neked, örömmel elmennék ma a Szerencse dolga című filmre.
köszi,
Tünde
Írtam privit neked, örömmel elmennék ma a Szerencse dolga című filmre.
köszi,
Tünde
A ma esti Szerencse dolga (MOM este 7) c. filmre ill. szintén a ma esti Superbad (Westend este 8) c. filmre van két-két jegyem, ami átadó. Írjon akinek kell. 

Szívesen.
Jó szórakozást!
Jó szórakozást!
wen!
Köszönöm szépen, hálám üldözni fog!
Köszönöm szépen, hálám üldözni fog!

Dorcha, van két jegyem, írok mailt.
Légyszi-légyszi a Szerencse dolgára valaki szánjon meg két jeggyel!!! Nagyon-nagyon fontos lenne!
Jegyek elkeltek. 

Sziasztok!
2 db. jegy a MOM Parkba. 17.-ére, 20,00-kor. A LÁNC című Cinema filmre. Azé aki először jelentkezik. Erre a címre jelentkezzetek: kataics@citromail.hu
Csabi
2 db. jegy a MOM Parkba. 17.-ére, 20,00-kor. A LÁNC című Cinema filmre. Azé aki először jelentkezik. Erre a címre jelentkezzetek: kataics@citromail.hu
Csabi
Ja, és a Storyonlin-on nyertem!!!
sada légyszi ezt ne töröld!!!
sada légyszi ezt ne töröld!!!
Winner
Mailben megkerestél, felajánlok neked holnapra 2 jegyet a Szerencse dolga című filmre, Mom Park 19:00 órai kezdéssel!A nevem diktáld be, nem akarom itt most kiírni!A levelezésünkből már úgyis tudod!!!
Holnap már nem leszek, csak mozi után, 23:00 körül, azért üzenek itt neked, mert lassan most megyek ,de ma délután írtam mailt, de nem válaszoltál!!!
Mailben megkerestél, felajánlok neked holnapra 2 jegyet a Szerencse dolga című filmre, Mom Park 19:00 órai kezdéssel!A nevem diktáld be, nem akarom itt most kiírni!A levelezésünkből már úgyis tudod!!!
Holnap már nem leszek, csak mozi után, 23:00 körül, azért üzenek itt neked, mert lassan most megyek ,de ma délután írtam mailt, de nem válaszoltál!!!
Nincs valakinek fölösleges jegye holnap a Mom Parkba a Szerencse dolga c. filmre? Nagyon-nagyon szeretném megnézni! 

jrekuska, írtam mailt!
Akinek kell,Knorr receptbarátnős,Whiskas képeslap,ill. Milli boriték,küldjön válaszborcsit és postázom!
Azt is írd meg,miből mennyit kérsz!
Azt is írd meg,miből mennyit kérsz!

Megy a gőzös című filmre vannak még jegyeim. Kedd 20 h Palace ÓBuda. Akit érdekel dobjon mailt 

Hétfő Nap utcai fiúkra 2 jegy