Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 566 / 609 oldal |
jó lenne tudni, hogy mihez kell a tipp.
Utolsó kérdésem :
Számítógépes játékok készítésére, előállítására használt kifejezést
várunk tőled!
3. hét+3.puzzle
Köszönöm szépen.
Számítógépes játékok készítésére, előállítására használt kifejezést
várunk tőled!
3. hét+3.puzzle
Köszönöm szépen.
Írd me a kérdéseidet, ha lehet a 4. hétből, mert ha ott kiraksz egy képet, akkor azért kapod a legtöbb bonuszt
szusi!
Nem elegendő, mivel ha beváltom őket, marad 430 pontom, amivel nem tudok mit kezdeni.
Namost valami trükk biztosan van, mivel egyesek a napi toplista szerint, naponta csinálnak olyan pontszámokat, hogy 7340 - 8165 - 9205 stb.
Én pusztán azt szeretném elérni, hogy a kimaradó pontjaimat annyira felkerekitsem, hogy felhasználhassam. Ha tudod a megoldást és esetleg segítessz azt megköszönöm. Egyébként egyetértek abban, hogy a játékosok jelentős része a könnyebbik utat igyekszik választani és kérdez, holott a játékban ott a segítség és a kezdőbetükben is van logika, mint azt már korábban is leírtam.
Nem elegendő, mivel ha beváltom őket, marad 430 pontom, amivel nem tudok mit kezdeni.
Namost valami trükk biztosan van, mivel egyesek a napi toplista szerint, naponta csinálnak olyan pontszámokat, hogy 7340 - 8165 - 9205 stb.
Én pusztán azt szeretném elérni, hogy a kimaradó pontjaimat annyira felkerekitsem, hogy felhasználhassam. Ha tudod a megoldást és esetleg segítessz azt megköszönöm. Egyébként egyetértek abban, hogy a játékosok jelentős része a könnyebbik utat igyekszik választani és kérdez, holott a játékban ott a segítség és a kezdőbetükben is van logika, mint azt már korábban is leírtam.
fuzninek ment egy levél
az e-mailem nyilvános, kéne még egy két megfejtés,
Nagyon köszönöm az eddigieket!
1.Ha a design világát bemutató publikációk és könyvek érdekelnek, akkor melyik lap.hu-ra kell kattintanod?
2.Mi lehet az a vegyi anyag a testünkben, amely állítólag mindenért hibáztatható - a szerelemért, az undokságért, a levertségért és az optimizmusért?
3.Mondd meg a hajdanvolt katonaélet szépségeit féltve őrző egyesületek gyüjtőlapjának nevét a Startlapon!
4.Mondd másképp! Újat létrehozó, szikrázó elméjű - ha manapság nem vagy ilyen, már ne is pályázz állásokra!
5.Kanári-szigetek másik neve?
Nagyon köszönöm az eddigieket!
1.Ha a design világát bemutató publikációk és könyvek érdekelnek, akkor melyik lap.hu-ra kell kattintanod?
2.Mi lehet az a vegyi anyag a testünkben, amely állítólag mindenért hibáztatható - a szerelemért, az undokságért, a levertségért és az optimizmusért?
3.Mondd meg a hajdanvolt katonaélet szépségeit féltve őrző egyesületek gyüjtőlapjának nevét a Startlapon!
4.Mondd másképp! Újat létrehozó, szikrázó elméjű - ha manapság nem vagy ilyen, már ne is pályázz állásokra!
5.Kanári-szigetek másik neve?
Biztos, hogy azt hiszitek, hogy itt van csak a megoldás, segitség?
Sziasztok!
A harmadik hetiből ha tudja valaki a meditációs objektumot és megmondaná, azt szívesen venném.
A negyedik hetiből meg már csak ez az egy hiányzik:
Aranyhorda, Az alkony fényei, Bohémtanya, Ereklyevadászok?
A harmadik hetiből ha tudja valaki a meditációs objektumot és megmondaná, azt szívesen venném.
A negyedik hetiből meg már csak ez az egy hiányzik:
Aranyhorda, Az alkony fényei, Bohémtanya, Ereklyevadászok?
Tény, nem szoktalak olvasni benneteket. Véletlenűl tévedtem ide, de visszaolvastam! 1-2 ember kapja meg levélben.....? Biztos? Hogy ezt a fórumot többen olvassák? Lehet, de a megfejtéseket, nem innen szerzik, az biztos. Sőt, akik itt osztogatják az észt, azok közül is - tiszt. a kiv-nek- a stilusukból itélve, akad, aki máshonnan , pl a ... .. szerzik az infót!
Nem írom, hogy hol a megfejtés, tiszteletben tartom a "játékotokat"!
Nem írom, hogy hol a megfejtés, tiszteletben tartom a "játékotokat"!
Azok között, akik ide írnak, nagyon kevés a webnyereményes..
Lehet, hogy 1-2 ember megkapja levélben, de a fórumot ennél sokkal többet olvassák.
Lehet, hogy 1-2 ember megkapja levélben, de a fórumot ennél sokkal többet olvassák.
Ezt most nekem mondod? Úgy őszintén, ha aki a legegyszerübb kérdésekre sem tudja a választ, - mert nem tudja!!! - de ír egy e-mail cimet, akkor megirjátok neki. Ez nem sérti a játék szellemét?
Kedves otvenegyes! Miért akarsz mókuskázni? Nem lenne elég, ha az összes pontjaidat beváltanád?
Ellentmond a játék szellemének, ha a megoldásokat közszemlére tesszük:
Sérti a megfejtésekért megdolgozó játékosok érdekeit,
és a játék kiíróinak elképzelését is.
Ha valaki néha elakad, elöbb-utobb kap segítséget,
de ne tegyétek a játékot másolási feladattá!
Sérti a megfejtésekért megdolgozó játékosok érdekeit,
és a játék kiíróinak elképzelését is.
Ha valaki néha elakad, elöbb-utobb kap segítséget,
de ne tegyétek a játékot másolási feladattá!
Ezt a titkolózást komolyan gondoljátok? Kb. 8 helyen az összes megfejtés megtalálható! Milyen jó, hogy egymást segitő kis társaságnak tartjátok magatok.
Ettől függetlenűl, rettenetes, hogy milyen egyszerű kérdéseket nem tudnak egyesek.
Ettől függetlenűl, rettenetes, hogy milyen egyszerű kérdéseket nem tudnak egyesek.
publikussá tettem az email cimemet, így ha valaki tud segiteni arra tegye meg, mert mert másként úgy látom nincs rá lehetőség!!
előre is köszönöm!!
előre is köszönöm!!
Erre az oldalra kész megoldást nem ajánlott beírni, azt töröljük.
fuzne
megkaptad a válaszokat? mert nem látom itt
megkaptad a válaszokat? mert nem látom itt
Evica
nevelestudomany
de valaki segitsen már nekem is!!!!
nevelestudomany
de valaki segitsen már nekem is!!!!
Hali!
Hogyan mondanánk a pedagógiát ékes magyar nyelven?
Tuti, hogy vmi nagyon egyszerű,de nem jut eszembe semmi.
Köszi:
Éva
Hogyan mondanánk a pedagógiát ékes magyar nyelven?
Tuti, hogy vmi nagyon egyszerű,de nem jut eszembe semmi.
Köszi:
Éva
2.Mik azok a gyógyulást szolgáló szálláshelyek, amelyek szállodaként üzemelnek?
3.Ha be szeretnéd kereteztetni az új Picassodat…
4.Milyen angol szót használunk a már kifutott, de még megmaradt és értékesítésre kerülő ruhakészletekre?
...ezek kellenének
Valaki kérdezte a hernyók...... a megoldása selyemfestés.
Köszi sziasztok
2.Mik azok a gyógyulást szolgáló szálláshelyek, amelyek szállodaként üzemelnek?
3.Ha be szeretnéd kereteztetni az új Picassodat…
4.Milyen angol szót használunk a már kifutott, de még megmaradt és értékesítésre kerülő ruhakészletekre?
...ezek kellenének
Valaki kérdezte a hernyók...... a megoldása selyemfestés.
Köszi sziasztok