Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 567 / 763 oldal |
Van 2x2 jegyem hétfőn este 8-ra a Mammutba a Nap utcai fiúk című filmre.
Sziasztok! Van két jegyem a Szerencse dolga címú filmre! Akit érdekel email: jrekuska@freemail.hu
A vetítés helye: Budapest, Palace MOM Park Mozi
Ideje: október 15. hétfő este 7 óra
A vetítés helye: Budapest, Palace MOM Park Mozi
Ideje: október 15. hétfő este 7 óra
Megy a gőzös című filmre vannak jegyeim. Kedd 20 h Palace ÓBuda.
Akit érdekel dobjon mailt
Akit érdekel dobjon mailt

2000 forintos Levis kupon kód.
A beváltási helyek a www.nyeroprcek.hu-n
A beváltási helyek a www.nyeroprcek.hu-n
Hajnalkalive, a levis kóddal mit lehet tenni?
Nekem is van Levis kódom.
Kell valakinek?
Kell valakinek?
Hétfőre 2 jegy a nap utcai fiúkra a mammutba 20h
Az első érdeklődőnek külöm azonnal.
Az első érdeklődőnek külöm azonnal.
Levis kód elkelt!
Ha van valakinek felesleges jegye a Szerencse dolga c. filmre, akkor azt szívesen fogadnám. 

Felajánlom 2000 Ft-os Levis utalványos kódom!
Most csak beugrottam,majd késő du. jövök...
A tegnapi 3 féle felejánlásommal kapcsolatban kérem, aki írt nekem jelezze már,hogy miből hány db-ot kér!
Címet ide nem írok ki a válaszboríték miatt,de mélben mindenkinek megadom! Várom a jelentkezőket,mert különben nem fog összejönni a dolog,szóval írjatok!
A tegnapi 3 féle felejánlásommal kapcsolatban kérem, aki írt nekem jelezze már,hogy miből hány db-ot kér!
Címet ide nem írok ki a válaszboríték miatt,de mélben mindenkinek megadom! Várom a jelentkezőket,mert különben nem fog összejönni a dolog,szóval írjatok!

goldwoman a tied a 2 jegy
2007. 10. 15. este 20. óra Mammut mozi "Nap utcai fiúk" c. filmre átadom a jegyem, ha kéritek írjatok nevet és mailt.
engem érdekelne
A mozijegy-felajánlás újra él, aki elsőnek kérte, mégsem tud elmenni.
Színes fátyol ma este
Színes fátyol ma este
Van még Milli promós boríték is!
Mindenkit kérek írja meg miből mennyit szertne,ne fussunk felesleges mélkröket!
Minden kedves érdeklődönek javaslom,ha megoldható,válaszborinak olyan zöld hosszúkás postakész borítékot küldjön(72Ft),arra már nem kell bélyeg és súlykorlátozás nélkül feladható,szóval annyi szórólapot rakhatok bele amennyi belefér!
Mindenkit kérek írja meg miből mennyit szertne,ne fussunk felesleges mélkröket!
Minden kedves érdeklődönek javaslom,ha megoldható,válaszborinak olyan zöld hosszúkás postakész borítékot küldjön(72Ft),arra már nem kell bélyeg és súlykorlátozás nélkül feladható,szóval annyi szórólapot rakhatok bele amennyi belefér!

Válaszboriért cserébe felajánlok, knorr receptbarátnős kuponokat(aki nem talált a boltban,vagy a netról nem tudja letölteni,kinyomtatni),illetve Whiskas kódhelyes képeslapokat. Szívesen küldök aki,@-t ír!
Én is szeretnék két jegyet a Színes fátyolra, ha még van olyan aki nyert de nem tud elmenni.
Köszi előre is!
Köszi előre is!igen, elfelejtettem írni hogy ez közös lesz, helló
Jaj de nyomi vagyok ez közös vetítés lesz, remélem nem lesz gond. Köszi mégegyszer.