szia:-) köszike!
leg leg az a rekord.
a másikat sajnos nem tudom. elletve írd csak le az egész kérdést!!!
sziasztok! Bár az eddigiekben sem kaptam segítséget, megint megprószálom hátha valaki esetleg....
1, Ősi táplálkozási módszer amely egyen súlyban van a sajátságainkjal
2, számítógépes játékok készítésére szolgálaó kifejezés..
3,jövőkutatás ember utánni élet....
4, túrák szerelmesi ..... a boldogság kék színe....
5,
Etnofilmesek és etnofotográfusok szakterülete ez. Mi lehet az? http://vizualisantropologia.lap.hu/
Elküldenéd nekem a "furcs kis helyet...." kérlek!
Köszönöm!
Sziasztok! Segítségeteket kérem! Több napja keresem a "furcs kis helyet, az őslakosokkal", munkatársakat is kérdeztem, de nem jövünk rá. Ha valaki tudja, ossza meg velem!
Előre is köszönöm!
Sziasztok!
Ha tud valaki segíteni néhány képrészletben nagyon megköszönném!
Hogy nevezik az olyan könyvet, melyből garantáltan egy kukkot sem értesz, csak ha penge vagy az adott területen?
Ki az a tiszteletbeli tengerlakó, akit terráriumban tartunk és szívesen símogatjuk a bundáját?
Melyik lap.hu oldalon találhatók a következő klánok: Aranyhorda, Az alkony fényei, Bohémtanya, Ereklyevadászok? A lap természetesen egy online szerepjáték kapcsolódó linkjeit tartalmazza.
Hogy mondanád internetes terminussal a naplót?
Ha a design világát bemutató publikációk és könyvek érdekelnek, akkor melyik lap.hu-ra kell kattintanod?
Ha be szeretnéd kereteztetni az új Picassodat…
e-mail: alexandra993@msn.com
de ha közszemlére teszitek szerintem azért sem haragszik meg senki:-))))
üdv mindenkinek, és köszi előre is!
Van aki szívesen adja, van aki szívesen fogadja. Segítő gondolat adása.
Mi lehet ez. Légyszi segítsetek.
Köszi
Ha ezt a szót hallod, két édes kreatív pasi rémlik fel, de valójában te is képes vagy átalakítani lakhelyedet e lap segítségével
Ezt nem tudom,segítsetek lécci...
Köszi szépen Teri, sokat segítettél.
Ha valaki tud még segíteni,akkor annak is köszi
ti ketten nézzétek meg a leveleket

a marci 86 gondja, nekem is áll, ha tud valaki segitsen.
Sziasztok! Légyszi segítsetek.
1. háztartási eszköz, ami a hozzá való deszka nélkül csak félkarú óriás
2. Tudod-e, mi a legújabb divat a szobabiciklizés terén? Az, hogy zenére, egyéb gyakorlatokkal tarkítva biciklizünk, miközben rendszeresen ellenőrizzük a pulzusunkat.
3. Egy olyan furcsa kis helyre gondoltunk, ahol a turisták számítanak őslakosnak, a kiszolgáló személyzet pedig csak dolgozni jár oda
4. Etnofilmesek és etnofotográfusok szakterülete
5. Aranyhorda, Az alkony fényei, Bohémtanya, Ereklyevadászok
emilem: goicsm@invitel.hu
Sziasztok!
Egyetlen választ nem tudok! Pls segítsen vki!
Etnofilmesek és etnofotográfusok szakterülete ez. Mi lehet az?
Köszönöm előre is!
Ez a dunainfos cím nekem sem jön be! Ezért kérem, hogy írja meg vki a megoldást!
Köszike
Tudja valaki véletlenül!? 1. melyik laphoz vannak a kláno, aranyhorda, ereklyevadászok,, stb. 2. jövőkutatással foglalkozó tudomány.3. ahol az őslakosok a túristák. 4. etnofilmesek. szobabiciglis őrület. 5. semmilyen haszonnal járó mozgásformák . 6. Ha nem elég vitamindús és egészséges, amit eszel, kénytelen vagy ilyesmiket szemezgetni. Előre is köszönöm! A dunanetes link nálam nem jön be. zman@chello.hu
Szívesen

Maresz csatlakozom az elöttem szólóhoz 1000 köszönet
Maresz!
Ezer köszönet érte!
Sziasztok!
Nekem még ezek hiányoznak:
- Etnofilmesek, etnofotográfusok szakterülete?
- Olyan kis hely, ahol a túristák számítanak őslakosoknak......
Légyszi segítsetek!
Köszi
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások