Ezek még hiányoznak:Hogy neveznéd mindenből a legnagyobbat, legtöbbet, legkisebbet, legilyenebbet és legolyanabbat?
Melyik az jövőkutatással foglalkozó tudomány, amely az ember utáni életet kutatja Etnofilmesek és etnofotográfusok szakterülete ez. Mi lehet az?
Internetes szakszóval hogy nevezzük a honlapok megjelenési formáját?
Ez a négy még mindig hiányzik.
Teri mit jelent amit beírtál?
Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 569 / 609 oldal |
8q
Kormos!
Levelet írtam Neked!
Levelet írtam Neked!
Sziasztok még mindig én.Hogy neveznéd mindenből a legnagyobbat, legtöbbet, legkisebbet, legilyenebbet és legolyanabbat?
Melyik az jövőkutatással foglalkozó tudomány, amely az ember utáni életet kutatja?Melyik az a film, amelyet a modern horror nagymestere, David Lynch rendezett, s melynek címe körülbelül annyit jelent, hogy "Ikerorom"?Internetes szakszóval hogy nevezzük a honlapok megjelenési formáját?
ezek az utolsók még hiányoznak és készen vagyok.Köszönöm mindenki segítségét,aki eddig segített.
Melyik az jövőkutatással foglalkozó tudomány, amely az ember utáni életet kutatja?Melyik az a film, amelyet a modern horror nagymestere, David Lynch rendezett, s melynek címe körülbelül annyit jelent, hogy "Ikerorom"?Internetes szakszóval hogy nevezzük a honlapok megjelenési formáját?
ezek az utolsók még hiányoznak és készen vagyok.Köszönöm mindenki segítségét,aki eddig segített.
Teri köszönöm, de még mindig tudatlan vagyok ezek vannak mégGondolj egy olyan különórára, ahol izzadt kézzel szabad, sőt kötelező megfogni a partneredet egy tánctanár jelenlétében .Hogy neveznéd mindenből a legnagyobbat, legtöbbet, legkisebbet, legilyenebbet és legolyanabbat?
Mi az, ami sportoláskor hordott ruhadarabot és intenzív kurzust is jelent?
Egy olyan furcsa kis helyre gondoltunk, ahol a turisták számítanak őslakosnak, a kiszolgáló személyzet pedig csak dolgozni jár oda.
Internetes szakszóval hogy nevezzük a honlapok megjelenési formáját
Mi az, ami sportoláskor hordott ruhadarabot és intenzív kurzust is jelent?
Egy olyan furcsa kis helyre gondoltunk, ahol a turisták számítanak őslakosnak, a kiszolgáló személyzet pedig csak dolgozni jár oda.
Internetes szakszóval hogy nevezzük a honlapok megjelenési formáját
Kormosnak ment a levél 

Teri!
Nagyon szépen köszi a választ, rendes vagy! :-)
Nagyon szépen köszi a választ, rendes vagy! :-)
wolfynak ment a levél
Aki tud az előző három kérdésemre válaszolni, az légyszi segítsen!
Köszike!
Köszike!
Hogy publikus legyen
Küld el a e-mail címed ,hogy tudjak válaszolni
Sziasztok!
Sajna 3 kérdésre nem tudom a választ!
1. Jövőkutatással foglalkozó tudomány!
2. Etnofilmesek, etnofotográfusok szakterülete.
3. Olyan kis hely, ahol a túristák számítanak őslakosoknak!
Tudnátok segíteni? Előre is köszi!
(wolfyka2@yahoo.com)
Sajna 3 kérdésre nem tudom a választ!
1. Jövőkutatással foglalkozó tudomány!
2. Etnofilmesek, etnofotográfusok szakterülete.
3. Olyan kis hely, ahol a túristák számítanak őslakosoknak!
Tudnátok segíteni? Előre is köszi!
(wolfyka2@yahoo.com)
Barbeenak irtam levelet

Jankucnak kuldtem levelet

Légyszi segítsetek!
-Milyen angol szót használunk a már kifutott, de még megmaradt és értékesítésre kerülő ruhakészletekre?
-Ez elment hernyóra vadászni, ez meglőtte, ez hazavitte, ez letekerte róla a fonalat, ez az icike-picike megszőtte, ezen az oldalon pedig megtanulhatod, hogy lehet szép színessé varázsolni.
-Tudod-e, mi a legújabb divat a szobabiciklizés terén? Az, hogy zenére, egyéb gyakorlatokkal tarkítva biciklizünk, miközben rendszeresen ellenőrizzük a pulzusunkat. Már csak az új őrület nevét kell megmondanod!
Köszi.
-Milyen angol szót használunk a már kifutott, de még megmaradt és értékesítésre kerülő ruhakészletekre?
-Ez elment hernyóra vadászni, ez meglőtte, ez hazavitte, ez letekerte róla a fonalat, ez az icike-picike megszőtte, ezen az oldalon pedig megtanulhatod, hogy lehet szép színessé varázsolni.
-Tudod-e, mi a legújabb divat a szobabiciklizés terén? Az, hogy zenére, egyéb gyakorlatokkal tarkítva biciklizünk, miközben rendszeresen ellenőrizzük a pulzusunkat. Már csak az új őrület nevét kell megmondanod!
Köszi.
még egyet nem tudok:
- Ez az oldal a manipulált fotók gyűjtőhelye. Csak kreativitás és fotó kell hozzá.
Előre is köszi!
- Ez az oldal a manipulált fotók gyűjtőhelye. Csak kreativitás és fotó kell hozzá.
Előre is köszi!
Egy kis segítségre lenne szükségem! Előre is köszönöm!
1. zenét, filmet, könyvet stb számítógépes felhasználásra alkalmassá tesznek?
2.ősi alapokon nyugvó új táplálkozási módszer, táplálékunkat úgy kell megválogatnunk, elkészítenünk, hogy az összhangban és egyensúlyban legyen külső és belső sajátságainkkal?
3. meditációs objektum, színes nyíló virágra hasonlít, és homokból készülttel is találkozhatsz?
4.turisták számítanak őslakosnak, a kiszolgáló személyzet pedig csak dolgozni jár oda
5,lencsevégre kapott pillanatképekre, melyeken általában emberek szerepelnek?
6. Aranyhorda, Az alkony fényei, Bohémtanya, Ereklyevadászok?
florinak köszönöm a segítséget!
1. zenét, filmet, könyvet stb számítógépes felhasználásra alkalmassá tesznek?
2.ősi alapokon nyugvó új táplálkozási módszer, táplálékunkat úgy kell megválogatnunk, elkészítenünk, hogy az összhangban és egyensúlyban legyen külső és belső sajátságainkkal?
3. meditációs objektum, színes nyíló virágra hasonlít, és homokból készülttel is találkozhatsz?
4.turisták számítanak őslakosnak, a kiszolgáló személyzet pedig csak dolgozni jár oda
5,lencsevégre kapott pillanatképekre, melyeken általában emberek szerepelnek?
6. Aranyhorda, Az alkony fényei, Bohémtanya, Ereklyevadászok?
florinak köszönöm a segítséget!
A következőkben kérek segítséget:
- Mi a neve az online focimanager játéknak, melyben játékosokkal kereskedhetsz, csapatot irányíthatsz?
- Van ilyen viszony, fehérnemű és téma. Mi lehet az?
- Mit mondunk arra az élőlényre, amelyik tönkreteszi az ennivalónkat?
- Mi a neve annak az ősi alapokon nyugvó új táplálkozási módszernek, melynek lényege, hogy táplálékunkat úgy kell megválogatnunk, elkészítenünk, hogy az összhangban és egyensúlyban legyen külső és belső sajátságainkkal?
- Mi az, meditációs objektum, színes nyíló virágra hasonlít, és homokból készülttel is találkozhatsz?
Előre is köszi a segítséget!
- Mi a neve az online focimanager játéknak, melyben játékosokkal kereskedhetsz, csapatot irányíthatsz?
- Van ilyen viszony, fehérnemű és téma. Mi lehet az?
- Mit mondunk arra az élőlényre, amelyik tönkreteszi az ennivalónkat?
- Mi a neve annak az ősi alapokon nyugvó új táplálkozási módszernek, melynek lényege, hogy táplálékunkat úgy kell megválogatnunk, elkészítenünk, hogy az összhangban és egyensúlyban legyen külső és belső sajátságainkkal?
- Mi az, meditációs objektum, színes nyíló virágra hasonlít, és homokból készülttel is találkozhatsz?
Előre is köszi a segítséget!
Melyik az jövőkutatással foglalkozó tudomány, amely az ember utáni életet kutatja?
elküldené valaki?
elküldené valaki?
hello. nekem is csak egy hiányzik és nem tudok rájönni hogy mi lehet ez, aki tudja légyszives segitsen elöre is kösz. Egy olyan furcsa kis helyre gondoltunk, ahol a turisták számítanak őslakosnak, a kiszolgáló személyzet pedig csak dolgozni jár oda.