Kent hátizsák érkezett - tértivevényesen
Szerintem sokkal jobb, mint ahogy aképen kinézett

Szuper, gratula egyébként a Chio-Wolf az egyik legkorrektebb cég, gyorsak és én még nem láttam őket a neg. tap.-ok rovatban, csak az a baj hogy én még nem nyertem velük, de most tömjük a snacket magunkba rendesen!
A kedden nyert Wolf-wellness hétvége nyereményértesítője pénteken már meg is érkezett!
(ajánlott, tértivevényes levélben)
Így is lehet!

fozo.gabi!
Azt tudom,én a hátitatyót választottam,de még se híre,se hamva!
Neked küldtek elötte vmi értesítőt,emil,telcsi,vagy csak úgy jött,és simán,vagy ajánlottan?
Fáreó
Hozzánk is csak 1 ért ide a 4-ből.
De hát síma levélként jön, feltűnő óriási pufi borítékban.
Azáta kaptam már nagy borítékot máshonnan és a postán a nő szemrebbenés nélkül végigtapizta, hogy:
Ez is papucs?
Fáreo!
A Kentes játék két fordulóból áll. Az első fordulőban 3 garantált ajándék közül lehetett választani. Az egyik volt a hamutál.
cápamesés kulcstartó: www.farmfritespromo.com (ápr. 26-ig)
fozo.gabi
A Kentes cuccot nem sorsolják?
Vagy neked csak úgy küldték a hamutálat?
Szofis papucs még nem ért ide,azért reménykedem,hogy még megkapom!?

erka70!
cápamese kulcstartót mivel lehet(ett) nyerni???
Miskolcra végre megérkezett a szofi papucs. Szép darab, és 39-es.

A megbeszélt cseréket indítottam, remélem, hamarosan megkapják az érintettek.
Levél érkezett fuffytól és gabitól, kérek majd én is visszajelzést, ha megkaptátok, köszönöm.
Sada!
Tértivevényesen jött!
fozo.gabi
Ezt is síma levélben, mint a kulcstartót (ami eltünt) vagy ajánlottan?
Hugi71
Nem olyan régn: az elmúlt 2 hétben, folyamatosan, nem egyszerre.
A Kent megküldte a kért hamutálat.

Azt tudom, hogy küldtem vissza kupont, de akkor semmit sem kaptam, és most azt írták, hogy a gyorsasági ajándéka ez. Viszont emlékeim szerint akik ilyet kaptak gyorsaságiként, már jó régen megkapták. Ezért nem értem igazán. De köszi sada!

Kuponokat, vagy kupon kódokat küldtél vissza érte, 6 héten át, 6 féle nyereményért.
Multifilteres hütömágnek-készlet gyorsasági díjként. Nem is emlékszem már, mit tettem érte

megérkezett egy cápamese kulcstartó felbontott borítékban..

Évi*! Remélem ma este ott fog rám várni a postaládában. Majd megírom este ha igen, ha nem.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások