Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 570 / 609 oldal |
Teri még egy utolsót írtam ,mégegyszer köszönöm.,és mindenkinek aki írt!!Jó éjszakát mindenkinek!!!
Ez a hely való a gyakorlásra:
Vigyori help és fórum FAQ, fórumos tudnivalók
Vigyori help és fórum FAQ, fórumos tudnivalók
(
)
megtaláltam amit kerestem....rekord...csak nem szúrta ki a szemem...
KÉSZ VAGYOK!
Köszi mindenkinek!
KÉSZ VAGYOK!
Köszi mindenkinek!
kormosnak írtam 

Nagyon szívesen

Teri ma te vagy az ász!!!Köszönömasegítséget
majomnyunyonak is írtam
köszi mindenkinek a segítséget,most már mindent tudok :-)
Nekem ez marad már csak ki:
-Hogy neveznéd mindenből a legnagyobbat, legtöbbet, legkisebbet, legilyenebbet és legolyanabbat?
Meg van egy amire nyomok és kifagy az explorer :/
Az meg mé lehet??
-Hogy neveznéd mindenből a legnagyobbat, legtöbbet, legkisebbet, legilyenebbet és legolyanabbat?
Meg van egy amire nyomok és kifagy az explorer :/
Az meg mé lehet??

Kormosnak irtam levelet
ezek még hiányoznak
Angol nevű valami, ami ugyan hasonlít a laptopra, de nem ugyanaz.
Milyen oldalt kell megtalálnod a Starlapon, ha még bizonytalan vagy a pályádat illetően?
Találd ki, melyik az a háztartási eszköz, ami a hozzá való deszka nélkül csak félkarú óriásMilyen kozmopolita elnevezést ismersz a széllel hajtott szörfdeszkára?
Angol nevű valami, ami ugyan hasonlít a laptopra, de nem ugyanaz.
Milyen oldalt kell megtalálnod a Starlapon, ha még bizonytalan vagy a pályádat illetően?
Találd ki, melyik az a háztartási eszköz, ami a hozzá való deszka nélkül csak félkarú óriásMilyen kozmopolita elnevezést ismersz a széllel hajtott szörfdeszkára?
deger
írtam
írtam
Hali! nem tudja véletlenül valaki,hogy mi az a háztartási eszköz ami a hozzávaló deszka nélkül csak félkarú óriás?
+kaptam!
Kösz!
akkor már csak:
-Ki az a XVII. századi úriember, aki modernizálta a kor mezőgazdasági technikáját, s akinek neve alatt egy kezdetben blues, majd progresszív zenét játszó zenekar tevékenykedik?
-Mi lehet az a vegyi anyag a testünkben, amely állítólag mindenért hibáztatható - a szerelemért, az undokságért, a levertségért és az optimizmusért?
hehe
Kösz!
akkor már csak:
-Ki az a XVII. századi úriember, aki modernizálta a kor mezőgazdasági technikáját, s akinek neve alatt egy kezdetben blues, majd progresszív zenét játszó zenekar tevékenykedik?
-Mi lehet az a vegyi anyag a testünkben, amely állítólag mindenért hibáztatható - a szerelemért, az undokságért, a levertségért és az optimizmusért?
hehe

irtam megint
Na már csak ezek vannak:
-A kormánynak mely politikáját támogatja működésével a Gazdasági Versenyhivatal?
Esetleg valaki?
-A kormánynak mely politikáját támogatja működésével a Gazdasági Versenyhivatal?
Esetleg valaki?

Köszi Teri!