nem baj Krida ez az Én dolgom!Csókolom a kezedet

" alt="

">
TH ki a f..a..s..z vagy TE??

" alt="

">
ezzel megintcsak magadat minősítetted!
Én is csak a véleményem írnám le:
-csak ebben a rovatban 9 (!!!) ember hozzászólását olvastam, hogy nem ajánlja a cserét birka7-el
-teszveszen onlineshop7 csak a legújabb felhasználóneve...(én 2 korábbi felfüggesztéséről tudok...)
birka7
örülök, hogy tetszett

" alt="

">
Nem véletlenűl írtam!
birka7
köszi.jó lesz a hétvégém amúgy is

" alt="

">
mel6 k...va vicces vagy!

" alt="

">
Akkor felejtsd el nem adományozok!
Köszönöm minden kedves fórumosnak a segítséget és a megalázásokat tapossatok csak nem számít!
Örülök hogy itt lehetek!
puszi!Jó hétvégét!

" alt="

">
nos, nem én hibáztam, hanem !e! ott a meg szó!
ha megérkezik a csocsó Tőled, akkor esetleg annyit teszek, hogy beírom, korrigáltad a hibát, de hogy bocsánatot kérjek? mire?
Te írtad, csocsót meg dvd-t!
krida
és állj hozzá térden és fohászkodj, persze ezt vedd fel webkamerára és tedd fel a netre, hogy megbánásért, megbocsájtásért esedezhess

" alt="

">
vicces

" alt="

">
vagy legalbb lásd be!!!!!!!!!!!!!!!
Sajnos neked is van vélemyéned igen

" alt="

">szia
Elöb kérj bocsánatot mert lásd be a TE hibád volt!
birka7, tudok olvasni, köszönöm - nekem tanították az iskolában, a betűvetéssel együtt. Mindössze annyira hívnám fel a figyelmedet, hogy én nem arról beszéltem, hogy most próbálod magad jó színben feltüntetni, hanem az eredeti cserétekről. (ha rendesen elolvastad volna, tudnád). És még mielőtt én is megkapom, hogy mi közöm hozzá: semmi. De véleményem lehet és van is, és az sem véletlen, hogy ez a topic megszületett.
rendben, visszaküldöm! HA deért a csocsó, nem ám megint megismétlődik ugyanez...
a címemet tudod...
Te megkapod ?jó neked

" alt="

">
eladtam vagy már 60 dvd filmet

" alt="

">
8000ft ezekért a dvd-kért??
tescoban megkapod 390ft-ért!!
dehogy édesem

" alt="

"> Én nem tukmáltam te írtad hogy jó lesz az is akkor