Élményeid a játékkal kapcsolatban?
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 58 / 160 oldal |
kerszem: miért tépte szét a csomit az osztálytársa?
A 8 éves kislányom egyik osztálytársa szünetben chiot rágcsált. Az én lányom nem csipszet kért, hanem elkérte a csomagolást. Büszként hozta nekem: ugye milyen jó anya, hogy már csak eggyet kell szerezni? Erre másnap az osztálytárs megint ugyanazt rágcsált. A lányom itthon dühösen sorolta: Megint el akartam kérni a csomagolást, de úgy szétszakította, hogy már összeragasztani sem lehetett volna. Szegény gyerekemet rendesen megfertőztem! 

Engem megfertőzött a Viki a gyűjtögetéssel, de valami mutációm lehet mert nem nyerek semmit vele
Pedig már a nagyfiam azt mondta nem jön velem végig az utcán mert minden idézem " koszos szart" összeszedek... A kis buta nem tudja hogy hogy lehet örülni e pont2 es csominak
Pedig már a nagyfiam azt mondta nem jön velem végig az utcán mert minden idézem " koszos szart" összeszedek... A kis buta nem tudja hogy hogy lehet örülni e pont2 es csominak
Múlt hétvégén a debreceni Tescoban Tchibo kóstoló volt. A kukában hegyekben állt a Tchibo csomagolás, én meredten bámultam...
és teljesen meglepődtem amikor hirtelen a kezembe nyomott a hostess egy kóstolót
A lényeg: a csomagolásokról le volt szakítva a vk, és szépen a pult alatt gyüjtögették. Hogy a hostess volt élelmes, vagy el kell e számolniuk, nem tudom.
és teljesen meglepődtem amikor hirtelen a kezembe nyomott a hostess egy kóstolót
A lényeg: a csomagolásokról le volt szakítva a vk, és szépen a pult alatt gyüjtögették. Hogy a hostess volt élelmes, vagy el kell e számolniuk, nem tudom.

Nagyfiam következetesen fordítva veszi fel a ruháját, amiért mindíg morgok
Most fogja a nadrágját és kérdezi: - anya! a vonalkódnak kell hátul lennie?
Most fogja a nadrágját és kérdezi: - anya! a vonalkódnak kell hátul lennie?Múltkor nálunk is volt az Auchanban, és mondta a csajszi, hogy el kell számolniuk a csomagolással. Pont előttem akarta elkérni egy apa a gyerekével a csomikat.
Kincs ami nincs

Tavaly volt vmi hasonló kóstóltatós játék,már nem emléxem mi volt az.
Vagy a csomija játszott,vagy azon is volt kód. 1 nagy kukába dobálták a hoszteszek,elkértem,hogy had vegyek ki belőle,de nem lehetett,mert el kellett számolniuk a "szeméttel" ,ami nekünk meg nagy kincs.
Nem volt szerencsém. 
Vagy a csomija játszott,vagy azon is volt kód. 1 nagy kukába dobálták a hoszteszek,elkértem,hogy had vegyek ki belőle,de nem lehetett,mert el kellett számolniuk a "szeméttel" ,ami nekünk meg nagy kincs.
Nem volt szerencsém. 
Miért nem tudok pont a pöttyös kóstoltatónál arra járni... 

Az én férjemnek kiütése van a multiktól. Egy áruházba se hajlandó bejönni. Én bevásárolok, ő értem jön. Ennyi.
sünkutya: meg kell nevelni a családot.
A férjem megkérdezte, hogy lefoglalja-e a hosstesst amik kukázok. 
A férjem megkérdezte, hogy lefoglalja-e a hosstesst amik kukázok. 
Mi Budaörsön és Törökbálinton voltunk és vagy a Tescoban vagy a Coraban volt. nem kóstolt éppen senki,még gondoltam oda kellene menni nasizni

Itt volt a legnagyobb tömeg, mindenki sorba állt. Jól mutattam volna: könyékig a kukában, a többiek meg majszolják a rudit.
Nekem a múltkor azt mondta, hogy őt nem érdekli az egész raktárosdi.
Tőlem hallott róla először.
Tőlem hallott róla először.
Küldd el addig a családot másik irányba! 

Dehát itt sajna nem volt. 

Én tuti elkértem volna , max. azt mondja nem adja. Magában meg azt gondol amit akar, kit érdekel?
Elég ciki nem gondolod?