Lay's nyereményjáték
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 58 / 58 oldal |
Mekkora átverés ez Lay's nyereményjáték ,három akciósba nem volt egy szelvény se, nem hogy nyeremény !!!!
Érdekes ezért egy új topicot nyitni nem a cégnél dolgozol ???
Még nem találkoztam a neveddel
Még nem találkoztam a neveddel
Nem akartam, hogy álmatlan éjszakáid legyenek amiatt, hogyan lehet 3 milkót eltelefonálni. 

tényleg nem olvastam el a szabályzatot, mivel nem veszek részt ebben a játékban. De köszönöm a felvilágosítást, most már legalább tudom. 

krysztasz
100-10.000 Ft-ig mobilfeltöltésben kapod meg a nyereményed, arra a számra, amelyről a kódot beküldted.
10.000 Ft feletti nyereményet egy bankkártyánkapod meg.
100-10.000 Ft-ig mobilfeltöltésben kapod meg a nyereményed, arra a számra, amelyről a kódot beküldted.
10.000 Ft feletti nyereményet egy bankkártyánkapod meg.
10000 felett amugy bankkartyan kapod.
a legelso beiras amugy szerintem is reklam szagu.
en a megjelenes napjan vettem a metro aruhazban es a legkorabbi bekuldes 24.-i volt.
szoval erdekes...
amugy a reszletes info itt: http://www.ctsadv.hu/lays/lays.html
a legelso beiras amugy szerintem is reklam szagu.
en a megjelenes napjan vettem a metro aruhazban es a legkorabbi bekuldes 24.-i volt.
szoval erdekes...
amugy a reszletes info itt: http://www.ctsadv.hu/lays/lays.html
Ha ha ha
Még nem is töltik fel a telefont. Ha elolvastad volna a játékszabályt rájöttél volna, hogy valótlan dolgokat írkálsz be.
Még nem is töltik fel a telefont. Ha elolvastad volna a játékszabályt rájöttél volna, hogy valótlan dolgokat írkálsz be.
3 millió ft-ot az életben nem fogok eltelefonálni. Kivéve, ha ajándékba adom a hívás lehetőséget. 

hát reklám izü
föleg hogy a feltöltést csak a játék végén garantálják

föleg hogy a feltöltést csak a játék végén garantálják

topic törölhető!!!!
És mit csináljuk egy 3M-val feltöltött telefonkártyával?
))))
))))jesszus, minek ennek egy külön topik?
a játék kint van a főoldalon, van nyertesek topik, pozitív tapasztalatok topik, akárhova lehetne írni ezt, mi a fenének plusz egy téma?
a játék kint van a főoldalon, van nyertesek topik, pozitív tapasztalatok topik, akárhova lehetne írni ezt, mi a fenének plusz egy téma?
Elindult egy nyereményjáték most novemberben, én már ki is próbáltam. Azonnal lehet pénzt nyerni 100 forinttól 3 MILLIÓ forintig. Én például 3000 forintot nyertem, a párom meg 10.000-et és az a chipsz nem is olyan rossz, éppen a barátaink jöttek fel és vettünk jópár zacsival. Tehát Lay's chipszet kell venni, bármilyen ízűt, és abban vannak a tuti nyereményszelvények. Egy kódot kell beküldeni ( egyszerű, és nem kerül sokba) egy megadott időpontban!!! Rögtön jön a válasz, hogy mennyi a nyeremény, aztán nem kelle tenni semmit, mert megkaptuk mi is a nyereményt mobiltelefon-számla feltöltésben. Szuper!! Na, hali!!!
Ha kérdése van valakinek, nyugodtan írhat nekem a fenti emilre, szívesen segítek .
Ha kérdése van valakinek, nyugodtan írhat nekem a fenti emilre, szívesen segítek .