Minden, ami Magyar Posta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 58 / 230 oldal |
Az ajánlottként feladás csak arra jó, hogy a feladó igazolja a feladást, pl ha nem érkezik be az adóbevallásod , te tudod igazolni , hogy feladtad időben.
Kérdezd meg a másik lakót hátha nála van!
mindjárt felcsengetek a Kissékhez ,sikerült-e jól bevásárolni az utalvánnyal:-D..ha hozzájuk dobták szerintem örültek neki:-D
mindegy ez már veszett ügy,mert azt honnan tudjam hogy nem dobta-e rossz helyre a postás?!...
nem tudom,a postás azt mondta hogy helyettesítették 2 hétig...és van még egy Kiss a házban...fasza ha oda dobták...
Az ajánlott visszakereshető a sima pedig nem.
Mondjuk én csak elsőbbségivel postázok az másnapra ott van.
Az ajánlott első nap a központi elosztóba megy és csak másnap a címzetthez,ezért két nap a kézbesítése.
Mondjuk én csak elsőbbségivel postázok az másnapra ott van.
Az ajánlott első nap a központi elosztóba megy és csak másnap a címzetthez,ezért két nap a kézbesítése.
a munkahelyemre jött volna,és én mindig itt vagyok este 6-ig...úgyhogy végképp nem értem....
hát akkor mi értelme van az ajánlott levélnek???
ennyi erővel simán is ugyanaz nem?
ennyi erővel simán is ugyanaz nem?
Ajánlott levélnél meg kell kísérelni a kézbesítést,ha nincsenek otthon és zárt a postaládájuk akkor bedobható.
Ha nem zárt akkor viszont értesítőt kell hagyni!
Ez tuti!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha nem zárt akkor viszont értesítőt kell hagyni!
Ez tuti!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha a postás biztonságos találja a postaládát simán bedobhatja.
az ajánlott levelet csak úgy simán bedobják a postaládába?
a postás most azt mondta....nem kell aláírnom???
a postás most azt mondta....nem kell aláírnom???
sada!
Számomra postások,mert itt a mostani eset és ott a múltkori eset is,nem bántom a rendes postásokat,de gondolom ha veled történne máshogy vélekednél:-)
nézőpont kérdése,nekem nemrég műtötték a térdem és nem túl jó ilyen állapotban szaladgálni miattuk...
Számomra postások,mert itt a mostani eset és ott a múltkori eset is,nem bántom a rendes postásokat,de gondolom ha veled történne máshogy vélekednél:-)
nézőpont kérdése,nekem nemrég műtötték a térdem és nem túl jó ilyen állapotban szaladgálni miattuk...
kissmerle
Azok nem a postások, hanem AZ A POSTÁS.
Én is mondhatnám, hogy sokszor, sok helyen restelve vallom be, hogy közöm van a wny-hez, annyi bunkó, erőszakos, modortalan ember talált már rá az oldalra és hivatkozik rá lépten- nyomon.
DE:
Tudom, hogy ők csak a hangos kisebbség.
Azok nem a postások, hanem AZ A POSTÁS.
Én is mondhatnám, hogy sokszor, sok helyen restelve vallom be, hogy közöm van a wny-hez, annyi bunkó, erőszakos, modortalan ember talált már rá az oldalra és hivatkozik rá lépten- nyomon.
DE:
Tudom, hogy ők csak a hangos kisebbség.
azokkal semmi gond,pl-ul a volt munkahelyemnél történt az eset,megérkezett a postás és kidobott rengeteg levelet a kukába mert neki nincs kedve ennyit szaladgálni.
Biztos vannak becsületes postások is,de most épp nem úgy tűnik számomra..
Biztos vannak becsületes postások is,de most épp nem úgy tűnik számomra..
kissmerle
Neked is teljesen igazad van,engem is dühít ha nem ér célba a levelem,és futkároznom kell miatta.
Elég drága a posta és ha már ennyit kérnek az ember elvárhatná hogy célba is érjen.
Én csak a becsületes postásokat vettem védelmembe a szarkákat nem!!!!!!!!!
Neked is teljesen igazad van,engem is dühít ha nem ér célba a levelem,és futkároznom kell miatta.
Elég drága a posta és ha már ennyit kérnek az ember elvárhatná hogy célba is érjen.
Én csak a becsületes postásokat vettem védelmembe a szarkákat nem!!!!!!!!!
Most én is ráfizettem a postán való sietségemre,de szó szerint.
Vettem 5 postakész és 10 elsőbbségi postakész borítékot,adtam fel két lottót és mivel sokan voltak,fizettem és hazajöttem.Erre látom ablokkon,hogy 15 elsőbbségi borítékot számolt a nő,ráadásul 10 helyett 9 darabot adott.
Ide se megyek többet. / Mammut postabolt /
Vettem 5 postakész és 10 elsőbbségi postakész borítékot,adtam fel két lottót és mivel sokan voltak,fizettem és hazajöttem.Erre látom ablokkon,hogy 15 elsőbbségi borítékot számolt a nő,ráadásul 10 helyett 9 darabot adott.
Ide se megyek többet. / Mammut postabolt /
jaja,,csak az ő hülyeségük miatt nem te szaladgálsz,hanem én....
illetve azok akik így jártak,és mindenki dolgozik stb,lenne jobb dolgom is..
illetve azok akik így jártak,és mindenki dolgozik stb,lenne jobb dolgom is..
Lehet,hogy sokan megharagudnak rám,de én sadával értek egyett.
Azok a postások akik meg lopnak elöbb utóbb úgyis lebuknak,vagy ha nem a Sors megbünteti őket!
Azok a postások akik meg lopnak elöbb utóbb úgyis lebuknak,vagy ha nem a Sors megbünteti őket!
lehet hogy dolgoznak hóban,fagyban....de azért dühítő amikor lenyúlják a te ajándékodat.
Én most szaladgálhatok ez ügyben...
Én most szaladgálhatok ez ügyben...
Nem akarok hívatlan prókátor lenni, vannak gondok, mint mindenütt, ahol emberek dolgoznak, de szvsz. közel sem annyi, mint amennyi itt látszik:
Vannak, akik saját tudatlanságukat, nemtörődömségüket, vagy épp nem teljesítésüket akarják leplezni azzal, hogy kígyót-békát kiabálnak.
Pl.
- hibás címzés miatt nem ér oda v. jön vissza a küldemény
- az elsőbbségre sajnálja a +25 Ft.-ot, mégis pattog, ha a levél másnapra nem ér célba, stb.
A postán is vannak enyves kezű emberek, mint mindenütt, de nem kellene általánosítani:
A többség becsülettel dolgozik, hordja a leveleket +40 fokban, v. mínusz sokban, hóban, szélben, esőben, stb.
Legalább ilyenkor, az év végén, róluk is ejteni kellene néhány elismerő szót.
Vannak, akik saját tudatlanságukat, nemtörődömségüket, vagy épp nem teljesítésüket akarják leplezni azzal, hogy kígyót-békát kiabálnak.
Pl.
- hibás címzés miatt nem ér oda v. jön vissza a küldemény
- az elsőbbségre sajnálja a +25 Ft.-ot, mégis pattog, ha a levél másnapra nem ér célba, stb.
A postán is vannak enyves kezű emberek, mint mindenütt, de nem kellene általánosítani:
A többség becsülettel dolgozik, hordja a leveleket +40 fokban, v. mínusz sokban, hóban, szélben, esőben, stb.
Legalább ilyenkor, az év végén, róluk is ejteni kellene néhány elismerő szót.