Nem vagyok egész nap gép előtt, így nem tudok azonnal válaszolni a kérdésekre. Elnézést, hogy azt mertem feltételezni, hogy egy linkre mindenki rá tud klikkelni. Nem kell belépni sehova, a listára küldött leveleket arra a címre kapjátok amit nekem vagy manonak megírtatok.
erikaaa: az, hogy számodra mást jelent arról nem tehetek.
ildiccc: a te odahányt mondatodból amit magánban küldtél még a jóisten se értené meg a bajodat, természetesen arra nem vetted a fáradságot hogy köszönj vagy netalán bemutatkozz, mint fórumon ismeretlen.
Tery: küldtél levelet, engedélyeztem, de nem iratkoztál fel, még mindig nem.
Igazából manonak akartam segíteni, hogy könnyebb legyen neki, ne 30x kelljen összevissza leveleznie, de már megbántam, mert magánban letoltak számtalanszor.
Estig nem leszek, úgyhogy ha valakinek gondja van este tudom orvosolni. Nem beszélek arról, hogy a lista célja az volt, hogy ne itt részletezzük a témát....
MANO ! érdekes módon most azt a visszajelzést kaptam,hogy nem vagyok "tag" vagy valami haonlót. Aktiváltam pedig tegnap! Önéletrajz sem jött!
MÁS!!! a kérdések és válaszolkban kérdeztem valamit. Tudnátok segíteni???? Nagyon sürgős lenne! Köszönöm!!
Én is elküldöm neki szívesen.
Teljesen kikészít ez a rohadt teveclubb levelező.
Segíteni akartam Csillusnak.
Rea, elküldenéd neki az infókat összeszedve neki?
Köszi!
Csillus, ne csináld már, legalább 3 emailt küldtem a csillusss@freemail.hu címre.
Van még olyan küzületek, aki jelezte felém, hogy szeretné csapattag lenni, de még nem tudja, hogy mit kell csinálni?
Ha igen, küldj emailt nekem, és megírok minden tudnivalót!
Egyébként bármikor hívhatnak. Készüljetek és nagyon ügyesek legyetek, mert kell majd az élénk fantázia is! (pl.Honnan ismertek?)
Reácsaka!
Egyre gondoltunk! Azzal, hogy aktíválom magam egy privát levelező listán, az számomra egyenlő egy regisztrálással. De boccs, hogy ezt a szót használtam! Azért mindjárt nem kell teljesen hülyének nézni! Amúgy arról nem tehetek, hogy a maffiás címemre nem érkezett meg a meghívó, de köszönöm, hogy még1x elküldted!
Már hívtak vkit a mi csapatunkból?
Manó! Nem kaptam emailt
Nem tudok rólad semmit. várom válaszod
Csilla
Rea!
Ugye, hogy nem csak nekem nem egyértelmű ez a primlistázás?
nem regisztrálni kell, aktiválni.
Küldtem még1-et.
Reácska!
Igen, tudom, de nem kaptam meg, ezért nem regisztráltam!
Mindenkinek küldtem meghívót. erikaaa neked kb 2 napja. nem aktiváltad, azért nem vagy a listán.
savika, megkaptam, küldtem.

csillusnak és zsiginek is.
Hívtak már valakit közületek?
Tegnap 4 és 5 között hallottam, hogy ígérgette a Garami, hogy fel fog hívni valakit, csak pont a hívást nem hallottam, mert a gyerek úgy döntött, hogy rosszul lesz, és ki kellett szállnunk a kocsiból.
én is küldtem sms-t. kb mikor hívhatnak? bármikor napközben?
reacska: küldtem mailt. megkaptad?
Nekem mind1, csak valaki küldjön meghívót!
Amúgy sms elküldve!

REa,ha jól tudom nem online jelenleg, belépve minden tag, tud meghivott küldeni.
eerikaa!
Én nem tudok, Reánál jelentkezz!
rea@c2.hu
mano!
Küldesz/küldtél nekem a maffiás címemre meghívót, hogy fel tudjak iratkozni?
Ok, mindenki annyi embert szervez be, amiennyit akar, de ne feledjétek, nekik is TUDNI KELL rólam mindent !!!
Szerintem biztos többen leszünk. Megfűztem a kedvesem is.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások