Akkor most én hirdetném!
wdetti örülök, hogy sikerült eladnod!Mondtam, hogy addig én nem hirdetem, míg nem sikerül vevőt találnod rá!
Szóval nekem is van 6 db Knorr lapos és mély tányér!!!
A Knorr tányérokkal kapcsolatban már ne írjatok, elkelt a teljes készlet!

A pénztáros hibájából nem jutok tároló dobozhoz,ezért ha valakinek lesz cserére,kérem írjon.
Leveses tálat még mindíg keresek.
Ha holnpa valaki jár a TESCO-ba, kérdezze meg legyen szíves! Bár... általában mi jobban informáltak vagyunk, mint az információn dolgozók!

Hívtam a számot, de az ügyintéző nem vette fel

PenSzi: részleteket egyenlőre csak a 0640400400-as telefonon tudsz kérni(holnaptól indul a játék,gondolom akkor már fent lesz a www.knorr.hu-n is
laszlo0515
részleteket tudsz? én szeretnék tárolókat, sosem tudom jól tárolni a tasakokat, mindig szétcsúsznak...
6 lapos és 6 mély KNORR tányér eladó vagy nyereménytárgyra cserélhető.
Konkrét ajánlatokat várok.
Inkább sültes, levesestálért indítanának játékot, akár vonalkódosat is
Nekem benne vannak a knorr leveseim,rafik,praktikus tárolódoboz.
Gondolom most is vásárláshoz adják,ajándékként van feltüntetve a tescos szórólapon.
ez a doboz olyan lesz,amikor knorr raffineriát kellett vásárolni és akkor adták ajándékba.Nemtudom ki hogyvan vele,de igazábol sokmindenre nem jó....
nekem pl szórtírozás elötti vonalkódok állnak benne
lesz játék a tescoval, diszdobozokat lehet nyerni.
sültes és leveses tálat vennék.
penszi
sültes,leveses, és sütőtál
épp az előbb néztemmeg a lauritzen honlapján

Knorr tálakat keresek megvételre! Sültes, sütő, leveses...
A készletekben mi a 3 tányéron kívüli darab? 1 leveses, 1 kínáló /vagy sültes, ki hogy nevezi/, de mi a 3.?
Igazad van, közben visszaolvastam. Fórumon 1ezer.
Kéretik a számításaimat újra elvégezni.
Hát nem tudom,sokan keresnek Knorr tányérokat és sokan nálam is "reklamálnak",hogy azóta már lement tuti az ára.
nem olyan régen,az AUCHAN játéknál többen 17000ft-ért kínálták. 12 db tányér=12000ft+ a 3 db többi része=5000ft=17000ft.
sokan,mint én is 1000 ft-ért adtuk darabját,ha több kellett,akkor még fel is vittem érte Pestre. a Sütőtálat 2000ft-okért adtam postaköltséggel együtt

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások