Botrány, hogy milyen drágák a Kométa termékek...
Ebből nem lesz kocsi...
KicsiGila
Olvasd a fórumot (visszamenőleg is akár)
A story: jojó gratulált valakinek, s utóiratban óhaját fejezte ki, hogy érné őt is nagyobb szerencse. 2 hét múlva meg is kapta a magáét.
Ezt a módszert utánoztam, próbálkoztam én is, és láss csodát: betalált!
Tehát: alkalomadtán fejezd ki őszinte jókívánságodat/gratulációdat és utána jegyezd le alá reménye(i)det. {Próbacseresznye}
Pajesz
E-mailben elküldtem a választ.
Sokáig keresgéltem a régi írások között, de rábukkantam március 30.-án hasonló kérdésre íródott bejegyzésemre.
sada
Idemásolhatom? Avagy ezek után már felesleges ?
(A leírás egy profibb, szabatos fogalmazásban szerepelhetne valahol az oldalon.)
Luluanne!
Látom, nem vagy a szakmában, mert tudnád, hogy néhány hete megfordult a trend /akkor 23ezer fölött volt az arany grammja/, azóta lassan araszol lefelé, most alig 21ezer. De a nemesfém piac, mint annyi minden, teljesen kiszámíthatatlan.
Valaki ismer kuruzslót, aki leszedné rólam a negatív rontást?

" alt="

">
Nem nyerek semmit, pedig eskü próbálkozom...

" alt="

">
Péntek
Eladni most érdemes? Ennél már csak fenntebb megy az arany ára....szóval ha valaki késztetést érez, venni érdemes, nem eladni
Sziasztok! Új vagyok és segítséget szeretnék kérni hogy kódot hogyan tudom feltölteni mert nem találok linket sehol ellöre is köszönöm a segítséget
Ha valaki eladná a Lindt-del nyert befektetési aranyat, de egyáltalán bármilyen aranyat, ezüstöt, platinát, palládiumot, nagyon szívesen megírom, hol kapja érte itthon a napi világpiaci árhoz alkalmazkodva a legtöbbet. Eladni most érdemes, mert magasan vannak a nemesfém árak!!!
everydayme.hu/ajanlatok
Nov. 15-ig pénzvisszatérítés bankszámlára vásárlások után: 1-2-3 ezer Ft 4-8-12 ezer vásárlás fölött.
Értöm én, csak az az érdekös, hogy ott 199 az akciós ár máshol jóval olcsóbb.
Vagy pl. az Auchanban 699 volt a Lindt akciósan, a Sparban 899, szintén akciósan... Illetve fehér árcímkés volt a Sparban, de amikor rá akartam dobni a 20%-os kuponYt, nem engedte a gép... Mer' hogy akciós és a normál ára 1.100,- Ft körül mozog.
Persze, a Kópban veszem én is most...
Vágási Feri
Szerintem sok embernek megéri az a 90 Ft különbség (többlet), hogy ha a COOP-ban veszi a Kit Kat-et, tud pályázni a nyereményekre, ha bárhol máshol, akkor viszont nem...
A Kópban akciJós a KitKat.
199,- Ft
Máshol 169.- Ft szokott lenni akciJósan...
Nem csak abban, mondtam nekik fixálják le egy blokkot hányszor lehet beküldeni, azt mondták dolgoznak az ügyön. Látom...
Érdekes sok esetben blokkgyűjtős játékot szerveznek, kedvencem a fornettis. Ott annyi blokk van ki lehet vele tapétázni.
Aztán mély barátságot köthettek a cbaval, jól bele is kavarodtak mikor játszik a piros termék, mikor nem. Első, vagy második játék.
Majd döbbenten látom 1000-2000ft-s utalványt kiküldenek ajánlva, és megéri.
Hogy is hívják ezt?
Sokan panaszkodtatok néha jól látható blokkot visszautasítottak.
Szóval maxxont is vihetnék magukkal. Jó messzire.
Nem hiányolom őket, mert hajthatalanok, már ami a nyerő időpontos Fődíjakat illeti.
Csak csodálkozom, hogy ennyire nullák mostanában.
De még egyszer: akár el is tűnhetnek végleg.
Vágási Feri!
Én örülnék neki.
De csak akkor, ha valami "bonyolult" játék lenne.
Inkább neeee... vagy blokkgyűjtős cbast akarsz???
Vagy filléres vásárlóst???
Szkrevóékat senki sem bízza meg szervezéssel?
Egy liptonos játék + a saját vicc kategóriás ingyenes mutatványok...
Niveán le lehet csapi az esernyőre.
Ez nem jelszó probléma.
Akkor be sem tudnál lépni.
Nekem elmennek a leveleim, eddig sem volt semmi fennakadás.
Nálad lehet a szűk keresztmetszet, de halvány lila gőzöm sincs, hogy mi.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások