Sóhaj: azért nem mert az a belépés a site üzemeltetőjének való.

Szerintem.
honnan

Honan van infótok a játékról???
Gondolom majd le lehet kérni, de mégegyszer: jelenleg NEM lehet belépni a site-ra - pontosítok: a tavalyi személyes kód/webes jelszóval legalábbis nem!!
Valaki segítsen!Mit tegyek ha elveszítettem a kódomat??
nekem pedik nem küldték el a jelszavamat
Mi van ha elfelejtettem a jelszavam??
Cigisdoboz belsejéből kell heti egy kódot beküldeni, ahol az adott hét végén sorsolások vannak. Nyeremények: 2személyes út a portugáliai MOTOGP-re, laptopok, mp3 lejátszók, motoros ruhák, GPS-PDA-k. a játék jövő hétfőtől indul.
HAJRÁ MINDENKINEK!

))
én hívtam őket
de rögzítőre kellett mondanom a nevem, telszámom.
mégnem hívtak vissza
www.kezedbenakod oldal nevet és jelszót kér. valami nagyon készül. Ha valaki megtud valamit, akkor ossza meg lécci.
Biztos,hogy van,mert él a vonal és mondtak is valamit,de nem értettem. 10-kor újra hívom őket!!!!!!!
Mit tudtok az új játékról?
Sziasztok!
Valaki tudna nekem mondani telefonszámot, ahol tudnak segíteni a webcamera telepítésével kapcsolatban? Mindig megáll 1 ponton..
Köszi!
Nemrég beszéltem az infovonalon egy hölggyel, aki azt mondta, hogy ezentúl mindig lesznek kódok a dobozokban, de játék nem mindig lesz. Tehát érdemes gyűjteni.
A promos levelet mindig az akció napján terítik és az oldalt is csak akkor szokták frissíteni.
Lehet megvárják , amig a többi cég játékai befejeződnek.
Még mindíg semmi hír,infó az új kódos játékról?
Már láttam jópár cigiben kódot,mindegyik színvariánsban, 8 karakterű,betű-szám kombinációs. Mire jó akkor a kód,ha nem játszik,vagy csak titkolják még a Marbisok???

Marlboró: kezemben a kód!
Én is találkoztam új kódos cigikkel,akkor mi lesz, lesz új játék vele,vagy sem? Vagy mi okból vannak megint kódos cigik?
Tudtok vmit az új játékról,vagy akkor ez mi,kód a cigiben,semmiért,nem hinném!

Ma beszéltem egy Marlboro ügynökkel, azt mondta tudomása szerint nyár végéig nem lesz promoció náluk.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások