hát játék ide vagy oda alapból csoki nélkül 95 kg-ot nyomok. Hol vannak azok a szép idők amikor anyukám étvágygerjesztő gyógyszert íratott fel nekem,mert vékonyka voltam

törpi: akkor jó.

Most megnyugodtam. Én nem akarnék 100 kilósra hízni egy játék kedvéért sem.

nem,nem

de a titkom nem adom ki

szétosztjátok a suli menzán?
Viki: ne ijedj meg,nem mi esszük meg.

Szerintem is be lehetne írni valamit, mert semmit nem mennek ezzel majd a játékkal. Majd a felénél észreveszik, hogy basszus elrontottunk valamit, csak kéne egy új szabály!
senki sem fog velük játszani nevetséges

Semmit. Ezt ők így találták ki, mert így akarják azt kész.
pfffffff, ez nem nyereményjáték hanem 20% kedvezmény

akkor kimegyek az outlet be és még játszanom sem kell. Nem tudunk csináli alamit ellenük? Nem tudom a szeremcsejáték felügyelet mit szólna hozzá?

Tavaly elég volt 6db csoki meg egy kis kombinatorika tudás és máris több százezret össze lehetett szedni (nem én egyik ismerősöm), de ez a levi's nem igazán érdekel főleg így.
hát tényleg nevetséges! 30 ezer helyett 22 ezer!! Figyelem igazi AKCIÓ!
Én meg bírnék enni 30 kartonnal, jót tenne a vércukromnak. Régi szép idők!!!
hát még jó hogy nem álltam én is neki a csokievésnek. Én eddig egyet ettem, de nem is veszek többet. A fundango-s jobb volt, szerintem jobb cuccuk is van! Na de mindegy! Sok szeremcsét törpinek és jó étvágyat a csokikhoz.
hát jo xar ez a mostani játék . nekem nem is kell mobilkupon. nevetséges az a 2000ft
törpi: négyed (2 felnőtt 2 gyerek) fél évig ettünk 2 karton Balatonszeletet.

törpi: jézus 30 karton?

Ki eszi azt meg? Én inkább ne nyerjek vele egy forintot se de nem hízlalom magam hogy ennyit megvegyek,megegyek. Bocs Törpi de most lehidaltam, meg tudjátok enni a szavatossági idő lejárta előtt?
Köszönhetjük azoknak a "telhetetlen ügyeskedőknek" akik tavaly másfélmilliónyi nyerőkóddal állítottak be vásárolni. A szervező sem hülye és ezt próbálták megakadályozni a mi kárunkra. Sajnos
Még szerencse, hogy visszafogtam magam.

tangi:sokan koppantunk én is vettem 30karton nyerőperces csokit!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások