Balaton szelet nyeremény akció
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 58 / 69 oldal |
Nekem a 3. ra hűtőtáska

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Ma este egy fürdőlepcsi! Kb.20 beküldés után.
Szasztok!
Szeretnék Balatonszelet ÉRVÉNYES kódot cserélni, csak írd meg, mit kérsz érte! Van itt minden, ami szem szájnak ingere!!!
Én szeretem a csokit is...
Szeretnék Balatonszelet ÉRVÉNYES kódot cserélni, csak írd meg, mit kérsz érte! Van itt minden, ami szem szájnak ingere!!!
Én szeretem a csokit is...

sada,köszi,most már olvastam!
Hugi 71! Mertem,de nem nyertem!

Hugi 71! Mertem,de nem nyertem!

Fáreó
Már reggel (8:13) válaszoltam neked a kérdéseknél, nem olvastad?
Már reggel (8:13) válaszoltam neked a kérdéseknél, nem olvastad?
Mertél? 

Ma,akkor megy a Balaton játék,ha vki nyert hűtőtáskát vele!
Merjek próbálkozni?
Merjek próbálkozni?

Hűtőtáskát nyertem 

Nekem ma délután összejött két hűtőtáska.
Nekem eddig szerencsém volt, mert elég "sokat" nyertem múlt héten, de azóta kész, pedig nekem is volt, hogy vagy 20 kódot percenként beküldtem és semmi
Ja, és nekem is volt kb.5 papírom ami nem volt olvasható és felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy ez a probléma. Aztán pár nap múlva visszahívtak, hogy küldenek postán másik 5 db-ot
Szerintem nagyon sokan játszanak ezzel is, ezért kéne jelezni, ha valaki küld

Ja, és nekem is volt kb.5 papírom ami nem volt olvasható és felhívtam az ügyfélszolgálatot, hogy ez a probléma. Aztán pár nap múlva visszahívtak, hogy küldenek postán másik 5 db-ot
Szerintem nagyon sokan játszanak ezzel is, ezért kéne jelezni, ha valaki küld

ezzel a csokival sincs nagy sikerélményem. most a tescóban vettem 6 tejcsokisat. 4 db csokiban nem volt kód. hogy a viharosban? az eladó hölgyike tette épp ki es szépen rátette a két kezecskéjét a csokikra majd laza de gyors mozdulattzal tolta jobbara balra le felhogy szépen sorban legyenek. Lehet,hogy ettől "letörlődik" a kód?
Franba kidobott pénz...
Franba kidobott pénz...
ildicc
Köszi, az egyik olvashatatlan. Még jó, hogy neten beküldhetem, nem szeretem a saját hülyeségük miatt feleslegesen küldeni az sms-eket.
Köszi, az egyik olvashatatlan. Még jó, hogy neten beküldhetem, nem szeretem a saját hülyeségük miatt feleslegesen küldeni az sms-eket.
krysztasz, a helyesírásuk rossz!
Nem kell regisztrálni, csak elütötted a kódot!
Nem kell regisztrálni, csak elütötted a kódot!
A balatonnál elküldtem egy kódot, ezt írják ki: nem regisztráltunk. Kérlek, ellenőrizd, hogy jól írtad-e be a kódot!
Kellene külön regisztrálnom a számomat? Erről nem látok infót sehol. VAgy a rossz kódra gondolják? Akkor rossz a helyesírásuk.
Kellene külön regisztrálnom a számomat? Erről nem látok infót sehol. VAgy a rossz kódra gondolják? Akkor rossz a helyesírásuk.
én eddig kb. összesen 50 kódot küldtem be,ebből csak egyet próbáltam megenni,mert nem ízlett. próbáltam küldeni mobilon és itt is. küldtem délelőtt,délután és semmi. volt,hogy egymás után 20-at beküldtem,de SEMMI!
Szerintem jó ötlet
Bár itt azért ahogy néztem annyira nem nagy a tumultus, mint a Nyerőperceken 
Bár itt azért ahogy néztem annyira nem nagy a tumultus, mint a Nyerőperceken 
Annyira nem megy ez a topic
Itt is írhatnánk, ha valaki többet próbál egyszerre, mert legalább egy picit tudnánk javítani az arányokon és segíteni egymásnak.
Vagy nem jó ötlet?

Itt is írhatnánk, ha valaki többet próbál egyszerre, mert legalább egy picit tudnánk javítani az arányokon és segíteni egymásnak.
Vagy nem jó ötlet?
Galéria megkaptad?
Én inkább elküldtem többször, nehogy az legyen a probléma.